Een succesvolle webinar organiseren

Wanneer je een webinar gaat organiseren, wil je natuurlijk dat het ook succesvol is. Op internet kun je genoeg tips en tricks vinden, maar misschien vind je persoonlijk contact prettig. Bij YourWebinar helpen ze jou om een professionele en goede webinar neer te zetten. Dit bedrijf verzorgt uitgebreide trainingen met diverse pakketten die aansluiten op jouw wensen, voor ieder wat wils. In hun pakketten zit standaard 2 HD camera’s, wat zorgt voor een mooi scherp beeld. De technische dienst krijg je er ook standaard bij, het technische team zorgt ervoor dat speakers, beeld en streaming optimaal verlopen. Ze verzorgen niet alleen webinars in hun studio maar ook gewoon op locatie, bij jou thuis! Of op kantoor kan natuurlijk ook. Door hun mobiele studio is het allemaal mogelijk.

 

Succesvolle webinars kenmerken zich doordat degene die de webinar organiseert, goed weet wie en wat hij wil bereiken. Hoe specifieker je bent in de doelgroep segmenteren en selecteren, des te beter de content af te stemmen is op de wensen en behoeften van de doelgroep. Naast het goed afstemmen op de doelgroep is goede presentatie skills ook erg belangrijk. Ook hier zijn diverse trainingen in te volgen.

 

Om meer interactie te krijgen met je kijkers, kan je gebruikmaken van een poll. Zo kunnen gebruikers hun stem uitbrengen en kun je ingaan op de uitkomsten en om feedback vragen. Ook kun je een discussie starten of een discussie starten op basis van de resultaten uit de poll.

 

Wil je meer weten over YourWebinar? Bezoek dan hun website hier: www.yourwebinar.nl!

 

bedrijfsfilm laten maken

Websites en video producties zijn altijd als 2 aparte zaken behandeld. Ofwel maakte u een site, ofwel doe je een upload van je filmpje naar Youtube. Echter, men blijft bijna nooit langer dan 2 minuten op een bepaalde website. Dat is vooral omdat de vele content niet gelezen wordt. Het is te veel. De oplossing is een bedrijfsfilm in verschillende kleine delen opgedeeld. Zo wordt de inhoud structureel en heeft men een mooi overzicht. Meer video’s impliceert ook dat men meer kans heeft om gevonden te worden op het net.

Plaats een aantal regels voor de video en u zal versteld staan van het aantal bezoekers dat de video effectief bekijkt. De video moet wel relevant zijn en zoals reeds gezegd mag deze niet langer duren dan 2 minuten. Daar heeft niemand vandaag de dag helaas nog de tijd voor. Zo’n video verhoogt ook de tijdsduur dat mensen op jouw website vertoeven. Met de vele tablets tegenwoordig zijn video’s zeer populair bij de nieuwe generatie.

Je kan ook een bedrijfsfilm laten maken om klanten aan het woord te laten en zo jouw diensten en service te tonen met een videoproductie. Dat is een moderne vorm van artificiële, online mond aan mond reclame. Maak hierbij ook gebruik van een call to action button, bijvoorbeeld op het einde van de video. Wij voorzien een grondige analyse vooraf en houden de pre-productie voor onze rekening. Nadien gaan we uiteraard over tot het effectieve filmen en de post-productie achteraf die wat effecten bevat voor de afwerking. Zo hebt u een perfect resultaat.

http://2film.be/bedrijfsfilm/

Poetshulp dienstencheques

Op zoek naar een poetshulp met dienstencheques? Zoek dan niet verder en contacteer Home Comfort. Dienstencheques zijn al jaren fiscaal voordelig dus profiteer er van en geniet van meer dan 40% terugbetaling. 

Heeft u in het verleden al eens last ondervonden van een kuisvrouw? Is er misschien al iets gestolen in uw woning? Is er een totaal gebrek aan vertrouwen? Kies dan voor Home Comfort, wij kiezen onze poetshulpen zeer zorgvuldig en deze worden streng gescreend door ons. Dit bespaart jou tijd en onnodige miserie. Home Comfort doet het allemaal voor jou. Wij werken steeds met correcte contracten en indien de poetshulp ziek zou zijn worden deze steeds zo snel mogelijk vervangen.

De voordelen zijn talrijk:

  • U heeft terug tijd voor uw druk leven (hobby, kind en gezin, werk, …)
  • Professionele poetshulp
  • Dienstencheques met fiscaal voordeel
  • Steeds een vast tijdstip
  • Steeds een vaste poetshulp
  • Kuisvrouwen zijn uiteraard te allen tijde verzekerd voor schade en ongevallen
  • Vervanging indien ziek
http://www.homecomfortservices.be/nl/onze-diensten/poetshulp-dienstencheques

track and trace expert

Sinds 1 januari 2012 beschikt het paritair comité van de tuinbouw over een mobiliteitsvergoeding. Deze vergoeding kan u best bekijken als een bijdrage van jouw werkgever in de vervoerskosten. Dat is zeer goed nieuws voor het personeel maar de bazen hebben er terug een serieuze administratie bij. Iedere ondernemer weet dat dit een blok aan het been is.

Indien jij moet rijden naar een tuin van een bepaalde klant en jij rijdt rechtstreeks naar daar zonder even te stoppen op het hoofdkantoor, dan word jij vergoed met een extra vergoeding. Deze vergoeding krijg je bovenop de standaard woon-werk vergoeding.

De vergoeding komt op €0,053 per kilometer en dit zowel van als naar de klant. Als de klant 45km verder geleden is dan het hoofdkantoor, dan is deze vergoeding hoger, namelijk zo’n 20%. Er bestaat gelukkig een makkelijke manier om de vergoeding te bepalen. Indien u een blackbox van geoDynamics installeert in uw wagen, kan uw baas de kilometers automatisch laten registreren. Uw baas weet ook van wanneer tot wanneer u gewerkt heeft. Dit is alweer één van de vele oplossingen van de track and trace expert geodynamics. U bespaart er tijd en geld mee!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace