Duurzaam dankzij een elektrische boiler.

Duurzaam dankzij een elektrische boiler.

Duurzaam wonen, het is natuurlijk on trent. Wil je hier nu aan meedoen, kan dat heel eenvoudig door bijvoorbeeld een elektrische boiler aan te schaffen. Duurzaam wonen is het voorzien van onze behoeften zonder dat het milieu, dier, mens of de economie er schade van ondervindt. Een elektrische boiler is namelijk een uiterst duurzaam apparaat en een elektrische boiler is voordelig om aan te schaffen.

Water, zon en wind zijn energiebronnen die niet uitgeput kunnen raken, dus is het beter daarvan gebruik te maken dan bijvoorbeeld gas, waarbij alleen al bij de winning ervan voor veel problemen zorgt. Maar kiezen voor duurzaam is ook beter voor de portomonee. 
Geen verrassing dus dat duurzaam wonen aan populairiteit wint.

Er zijn er inmiddels heel wat elektrisch aangedreven apparaten in omloop, op zoek dus naar de meest voordelige en hoogwaardige elektrische boilers die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Op de website van elektrischeboiler.eu zijn veruit de goedkoopste te vinden. Zij verkopen elektrische boilers die zelfs mooi qua vormgeving zijn en ze worden ondanks de scherpe prijzen gemaakt van hoogwaardige materialen wat deze boilers nog duurzamer maakt.

De allergoedkoopste op deze overzichtelijke website komen trouwens van het merk DAT.

Het merk DAT heeft een 30 liter boiler al vanaf 169,-. De boilers eenvoudig zelf te installeren, leidingen hoeven vaak niet vervangen te worden en de boilers van DAT zijn te verkrijgen in diverse modellen.

Dit merk behoort tot een van de grootste boiler fabrikanten van Europa. 
Deze fabriek maakt al meer dan 75 jaar boilers en zijn dan ook een A merk in eigen land. 

Het allernieuwste soort isolatieschuim wat zij gebruiken zorgt weliswaar voor een hoger gewicht maar heeft ook een aantoonbaar betere isolatiewaarde dan de meeste elektrische ketels. Hierdoor is het energieverbruik ook vele male lager. Alle DAT boilers zijn dan ook voorzien van een energielabel A of B.

 

 

Verkrijgbare modellen van DAT;

• De DAT-Nofer Quality-Pro elektrische boiler;
   Met een 1500 Watt verwarmingselement voor een supersnelle opwarmtijd.

• De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler;
   Een diepte van slechts 28 cm en met een strak design waardoor de boiler gewoon in het zicht gehangen zou kunnen worden.

• De DAT-Aparici ECO SMART elektrische boiler;
   Heeft een zogenoemde SMART controller en meet de eerste 7 dagen je verbruik voor een uiterst zuinig gerbruik.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je alle verdere informatie over deze, maar zeker ook over vele andere merken elektrische boilers en elektrische cv’s.

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Overal etiketten op plakken

Dat is wat we doen in deze wereld, overal etiketten op plakken? Maar waarom doen we dat? Het is de bedoeling dat het er voor zorgt dat alles sneller en efficiënter gaat. Door de globalisering zijn er heel ingewikkelde systemen ontstaan van productie, verpakking en distributie. Dat moet natuurlijk allemaal zo snel mogelijk gaan, dus daar hebben we een systeem voor bedacht, namelijk een heel systeem met barcodes. Elk product heeft zijn eigen barcode op het etiket, eigenlijk een unieke naam waarmee je het product kan traceren. Dat is natuurlijk heel fijn dat we zo’n systeem hebben bedacht, maar dat moet elk bedrijf het natuurlijk ook nog wel gaan uitvoeren.

 

Ook jouw bedrijf moet zich dus bezig gaan houden met barcodes en etiketten. En als dat je niet ligt, dan is dat best vervelend natuurlijk. Gelukkig heb je daar ons voor, Koenig & Bauer. Wij zijn gespecialiseerd in de etikettering van levensmiddelen, en in het printen op folie, staal, plastic en nog veel meer. Kortom, wij specialiseren ons in de verpakking van producten, of dat nou planten of bananen zijn. Wij kunnen jou dus heel goed van dienst zijn hierbij, dus voel je ook vrij om hulp te vragen aan ons. Voor elke branche hebben wij passende opties qua coderen en voor printen. Ook hebben wij voor elke branche allemaal instapmogelijkheden gecreëerd. Daarmee hebben wij ervoor gezorgd dat jij en jouw bedrijf hiervan gebruik om meer informatie te krijgen over de eisen en de oplossingen van een passend coderingssysteem. Het is natuurlijk heel belangrijk dat de verpakking van jouw product er mooi uit ziet, anders wil niemand het kopen. Maar geen zorgen, wij hebben grote machines die grote hoeveelheden kunnen printen en ook heel flexibel zijn. Dat is dus ook waarom je voor ons moet kiezen. Interesse? Neem een kijkje op onze website!

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Een succesvolle webinar organiseren

Wanneer je een webinar gaat organiseren, wil je natuurlijk dat het ook succesvol is. Op internet kun je genoeg tips en tricks vinden, maar misschien vind je persoonlijk contact prettig. Bij YourWebinar helpen ze jou om een professionele en goede webinar neer te zetten. Dit bedrijf verzorgt uitgebreide trainingen met diverse pakketten die aansluiten op jouw wensen, voor ieder wat wils. In hun pakketten zit standaard 2 HD camera’s, wat zorgt voor een mooi scherp beeld. De technische dienst krijg je er ook standaard bij, het technische team zorgt ervoor dat speakers, beeld en streaming optimaal verlopen. Ze verzorgen niet alleen webinars in hun studio maar ook gewoon op locatie, bij jou thuis! Of op kantoor kan natuurlijk ook. Door hun mobiele studio is het allemaal mogelijk.

 

Succesvolle webinars kenmerken zich doordat degene die de webinar organiseert, goed weet wie en wat hij wil bereiken. Hoe specifieker je bent in de doelgroep segmenteren en selecteren, des te beter de content af te stemmen is op de wensen en behoeften van de doelgroep. Naast het goed afstemmen op de doelgroep is goede presentatie skills ook erg belangrijk. Ook hier zijn diverse trainingen in te volgen.

 

Om meer interactie te krijgen met je kijkers, kan je gebruikmaken van een poll. Zo kunnen gebruikers hun stem uitbrengen en kun je ingaan op de uitkomsten en om feedback vragen. Ook kun je een discussie starten of een discussie starten op basis van de resultaten uit de poll.

 

Wil je meer weten over YourWebinar? Bezoek dan hun website hier: www.yourwebinar.nl!

 

bedrijfsfilm laten maken

Websites en video producties zijn altijd als 2 aparte zaken behandeld. Ofwel maakte u een site, ofwel doe je een upload van je filmpje naar Youtube. Echter, men blijft bijna nooit langer dan 2 minuten op een bepaalde website. Dat is vooral omdat de vele content niet gelezen wordt. Het is te veel. De oplossing is een bedrijfsfilm in verschillende kleine delen opgedeeld. Zo wordt de inhoud structureel en heeft men een mooi overzicht. Meer video’s impliceert ook dat men meer kans heeft om gevonden te worden op het net.

Plaats een aantal regels voor de video en u zal versteld staan van het aantal bezoekers dat de video effectief bekijkt. De video moet wel relevant zijn en zoals reeds gezegd mag deze niet langer duren dan 2 minuten. Daar heeft niemand vandaag de dag helaas nog de tijd voor. Zo’n video verhoogt ook de tijdsduur dat mensen op jouw website vertoeven. Met de vele tablets tegenwoordig zijn video’s zeer populair bij de nieuwe generatie.

Je kan ook een bedrijfsfilm laten maken om klanten aan het woord te laten en zo jouw diensten en service te tonen met een videoproductie. Dat is een moderne vorm van artificiële, online mond aan mond reclame. Maak hierbij ook gebruik van een call to action button, bijvoorbeeld op het einde van de video. Wij voorzien een grondige analyse vooraf en houden de pre-productie voor onze rekening. Nadien gaan we uiteraard over tot het effectieve filmen en de post-productie achteraf die wat effecten bevat voor de afwerking. Zo hebt u een perfect resultaat.

http://2film.be/bedrijfsfilm/

Poetshulp dienstencheques

Op zoek naar een poetshulp met dienstencheques? Zoek dan niet verder en contacteer Home Comfort. Dienstencheques zijn al jaren fiscaal voordelig dus profiteer er van en geniet van meer dan 40% terugbetaling. 

Heeft u in het verleden al eens last ondervonden van een kuisvrouw? Is er misschien al iets gestolen in uw woning? Is er een totaal gebrek aan vertrouwen? Kies dan voor Home Comfort, wij kiezen onze poetshulpen zeer zorgvuldig en deze worden streng gescreend door ons. Dit bespaart jou tijd en onnodige miserie. Home Comfort doet het allemaal voor jou. Wij werken steeds met correcte contracten en indien de poetshulp ziek zou zijn worden deze steeds zo snel mogelijk vervangen.

De voordelen zijn talrijk:

  • U heeft terug tijd voor uw druk leven (hobby, kind en gezin, werk, …)
  • Professionele poetshulp
  • Dienstencheques met fiscaal voordeel
  • Steeds een vast tijdstip
  • Steeds een vaste poetshulp
  • Kuisvrouwen zijn uiteraard te allen tijde verzekerd voor schade en ongevallen
  • Vervanging indien ziek
http://www.homecomfortservices.be/nl/onze-diensten/poetshulp-dienstencheques

track and trace expert

Sinds 1 januari 2012 beschikt het paritair comité van de tuinbouw over een mobiliteitsvergoeding. Deze vergoeding kan u best bekijken als een bijdrage van jouw werkgever in de vervoerskosten. Dat is zeer goed nieuws voor het personeel maar de bazen hebben er terug een serieuze administratie bij. Iedere ondernemer weet dat dit een blok aan het been is.

Indien jij moet rijden naar een tuin van een bepaalde klant en jij rijdt rechtstreeks naar daar zonder even te stoppen op het hoofdkantoor, dan word jij vergoed met een extra vergoeding. Deze vergoeding krijg je bovenop de standaard woon-werk vergoeding.

De vergoeding komt op €0,053 per kilometer en dit zowel van als naar de klant. Als de klant 45km verder geleden is dan het hoofdkantoor, dan is deze vergoeding hoger, namelijk zo’n 20%. Er bestaat gelukkig een makkelijke manier om de vergoeding te bepalen. Indien u een blackbox van geoDynamics installeert in uw wagen, kan uw baas de kilometers automatisch laten registreren. Uw baas weet ook van wanneer tot wanneer u gewerkt heeft. Dit is alweer één van de vele oplossingen van de track and trace expert geodynamics. U bespaart er tijd en geld mee!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace