Connect2Success
Image default
Aanbiedingen

De beste koffieautomaten voor op de werkvloer

Nederlanders drinken gemiddeld ruim 4 koppen koffie per dag. Het is bewezen, dat de meerderheid van deze dagelijkse kopjes buitenshuis worden gedronken, bijvoorbeeld bij vrienden en familie of op werk. Door deze liefde voor koffie onder de Nederlanders, betekent dat er op iedere werkvloer een koffie automaat staat. Wanneer je als bedrijfseigenaar op zoek gaat naar een apparaat voor op jouw werkvloer, kan de keuze overweldigend zijn. Wat zijn de beste koffie automaten voor op de werkvloer?

Smaken verschillen

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel manieren om koffie te maken. Waar er vroeger uitsluitend zwarte koffie werd gedronken, zijn de mogelijkheden in de huidige tijd enorm uitgebreid. Cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en allerlei andere soorten koffie hebben zich langzamerhand ontwikkeld en verspreid over de wereld. De koffie automaten die zijn ontwikkeld, hebben zich hierop aangepast en kunnen tegenwoordig ook al deze soorten koffie produceren. 

 

Smaken verschillen, en iedereen heeft een manier van koffie bereiden die voorkeur krijgt. Daarom zijn er diverse soorten koffie automaten ontworpen die aan de behoefte van meerdere mensen voldoen. Sommige automaten zijn volledig gericht op het gebruiken van verse koffiebonen, terwijl andere apparaten juist ontworpen zijn om snel en effectief te werken.

Freshbrew of instant?

De beste koffie automaten voor op de werkvloer, zijn automaten die snel verschillende soorten koffie kunnen zetten. Hierin kan onderscheid gemaakt worden tussen freshbrew- en instant koffiemachines. Freshbrew automaten zorgen voor de verse, sterke en ultieme smaak van koffie. Deze automaten maken gebruik van koffiebonen en zetten de lekkerste latte macchiato’s, espresso’s en simpele zwarte koffies. 

 

Instant koffie automaten zijn daarentegen gemaakt om zo snel mogelijk een lekker kopje koffie te zetten. Dit komt uitstekend van pas voor de momentjes tussendoor, waarop werknemers even willen genieten van hun favoriete soort koffie. Deze instant koffie automaten zijn gemaakt om lange rijen tijdens pauzes te voorkomen en tóch de geliefde smaak van koffie over te brengen.