Connect2Success
Image default
Aanbiedingen

Deze Must-Haves mag je niet missen op je Italiaanse Themed Wedding!

 

Ben je van plan om te trouwen en wil je de magie van Italië naar je bruiloft brengen? Het plannen van een thema-huwelijk kan een uitdagende taak zijn, maar het kan ook veel plezier opleveren. Het thema Italië biedt veel mogelijkheden om creatief te zijn en het zal zeker het hart van jouw gasten veroveren. Het organiseren van een Italiaanse bruiloft vraagt om de nodige voorbereidingen en soms wat ingewikkelde beslissingen – te beginnen bij de locatie, decoraties en bruiloft etenswaren. Om je te helpen de perfecte Italiaanse bruiloft te plannen, hebben we een lijst samengesteld van must-haves die niet mogen ontbreken op jouw ‘Big Day’.

 

Foodtruck met Pizza

Als je denkt aan Italië, denk je aan pizza. Een foodtruck op je bruiloft met een echte Italiaanse pizza-oven verwarmt en bakt pizza’s voor jou en je gasten terwijl je het gezellige sfeertje kunt proeven. De beste foodtrucks hebben vaak authentieke Italiaanse pizza’s en andere Italiaanse lekkernijen.

 

Italiaanse Wijnen en Bieren

Het serveren van Italiaanse wijnen en bieren mag niet ontbreken op jouw Italiaanse bruiloft. Italië heeft een rijke geschiedenis van wijn en bier maken en het assortiment is breed – van sprankelende prosecco tot krachtige Amarone en Barolo wijnen. Het voordeel van Italiaanse wijnen is dat ze perfect samengaan met Italiaanse gerechten.

 

Pastel kleurige decoraties

Pastelkleuren zijn populair op Italiaanse bruiloften, van lichtblauw tot zachtroze. Je kunt deze kleuren gebruiken voor de bloemen, decoraties en voor de kleding van je bruidsmeisjes. Het verfrissende kleurenschema geeft een typisch Italiaanse sfeer aan je bruiloft.

 

Live muziek

Live muziek biedt sfeer en vrolijkheid op jouw bruiloft. Denk aan Italiaanse klassiekers zoals volksmuziek, opera of Italiaanse instrumentale muziek. Een Italiaanse band of een solo-artiest mag niet ontbreken op jouw Italiaanse bruiloft.

 

Italiaanse trouwtaart

De Italiaanse trouwtaart, ook wel bekend als Tiramisu, Cannoli of Panna Cotta, is een must-have voor je Italiaanse bruiloft. Deze typische Italiaanse desserts zijn heerlijk en zullen zeker indruk maken op je gasten. Laat je inspireren door de Italiaanse keuken en kies een Italiaanse trouwtaart die bij jouw smaak past.