Connect2Success
Image default
Aanbiedingen

Het uitje van 2022: Archery Attack

Op zoek naar iets nieuws en spannends om met het gezin te doen? Kijk dan niet verder dan Archery Attack! Deze unieke draai aan het klassieke tikspel brengt iedereen zeker in beweging en aan het lachen. Alles wat je moet weten over Archery Attack lees je in dit blog!

Wat is Archery Attack?

Archery Attack geeft een nieuwe draai aan het klassieke tikspel en paintball of lasergamen. In plaats van rond te rennen om niet getikt te worden of geraakt te worden door projectielen, zijn de spelers van Archery Attack uitgerust met bogen en pijlen en moeten ze samenwerken om alle andere spelers te tikken. Het is een geweldige manier om iedereen in beweging en aan het lachen te krijgen.

Hoe speel je het spel?

Het spel wordt gespeeld met twee teams van elk vier spelers. Eén team begint in elk van de vier hoeken van het speelveld. Het doel van het spel is om als eerste team alle leden van het andere team te raken. Spelers kunnen alleen pijlen schieten op spelers die niet tot hun eigen team behoren. Als een speler door een pijl wordt geraakt, is hij voor de rest van de ronde uitgeschakeld. Het eerste team dat alle leden van het andere team heeft getagd, wint die ronde 

Wat heb je nodig?

Alles wat je nodig hebt om Archery Attack te spelen is een vlakke, open ruimte, vier hoek markeringen en twee sets van vier pijlen met schuimkoppen. Het speelveld kan elke grootte hebben, maar we raden een minimum grootte van een paar honderd vierkante meter. 

Waar kan ik spelen?

Archery Attack kan binnen of buiten worden gespeeld, waardoor het een geweldige optie is voor dagen met mooi weer of regenachtige dagen, wanneer je iets leuks zoekt om als gezin te doen of misschien bij een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Kom dan zeker Archery Attack spelen bij Bubbelbal. Met locaties door het hele land zitten ze altijd in de buurt!

https://www.bubbelbal.nl