Connect2Success
Image default
Aanbiedingen

Redenen waarom de vloerlamp niet in jouw huis mag ontbreken!

Als het gaat om interieurverlichting worden vloerlampen vaak over het hoofd gezien. Er zijn talloze andere typen verlichting en veel mensen zien ze als een secundaire lichtbron. Dit is echter niet het geval: ze kunnen echt een verschil maken in de uitstraling en op het gebied van sfeer in jouw huis. Als je op zoek bent naar manieren om meer stijl en licht aan je interieur toe te voegen, kun je zeker overwegen een vloerlamp aan te schaffen. Ontdek in deze blog waarom!

Sfeer

Staande lampen zorgen voor een uitnodigende sfeer doordat je het lichtniveau kunt aanpassen aan de stemming of gelegenheid. Ze zijn perfect om bij te dragen aan een ontspannen avond, of om een gezellige sfeer te creëren tijdens een diner of borrel. Door een dimschakelaar of een verstelbare kap toe te voegen, kun je gemakkelijk verschillende niveaus van sfeer creëren met slechts één lamp.

Veelzijdigheid

Staande lampen zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen op veel verschillende manieren in je huis worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt als belangrijkste bron van verlichting in woonkamers, eetkamers en slaapkamers dienen, of gewoon als extra lichtbron in de hal of foyer. Je kunt ze zelfs buiten op patio’s en terrassen gebruiken als ze geschikt zijn voor gebruik buitenshuis! En omdat ze er zijn in alle vormen, maten en stijlen, is het gemakkelijk er een te vinden die perfect in je interieur past.

Stijl

Staande lampen zijn er in allerlei stijlen – van moderne en minimalistische ontwerpen tot klassieke en vintage modellen – dus het is gemakkelijk om er een te vinden die bij je bestaande inrichting past. Of je nu de voorkeur geeft aan moderne zwarte vloerlampen of juist een kleurrijke lamp met veel decoratie: er is genoeg keus! En omdat de meeste vloerlampen zo hoog zijn dat ze niet veel plaats innemen op de vloer, kun je ze gemakkelijk verplaatsen als je af en toe iets anders wilt!

https://www.sfeer.nl/