Connect2Success
Image default
Aanbiedingen

track and trace expert

Sinds 1 januari 2012 beschikt het paritair comité van de tuinbouw over een mobiliteitsvergoeding. Deze vergoeding kan u best bekijken als een bijdrage van jouw werkgever in de vervoerskosten. Dat is zeer goed nieuws voor het personeel maar de bazen hebben er terug een serieuze administratie bij. Iedere ondernemer weet dat dit een blok aan het been is.

Indien jij moet rijden naar een tuin van een bepaalde klant en jij rijdt rechtstreeks naar daar zonder even te stoppen op het hoofdkantoor, dan word jij vergoed met een extra vergoeding. Deze vergoeding krijg je bovenop de standaard woon-werk vergoeding.

De vergoeding komt op €0,053 per kilometer en dit zowel van als naar de klant. Als de klant 45km verder geleden is dan het hoofdkantoor, dan is deze vergoeding hoger, namelijk zo’n 20%. Er bestaat gelukkig een makkelijke manier om de vergoeding te bepalen. Indien u een blackbox van geoDynamics installeert in uw wagen, kan uw baas de kilometers automatisch laten registreren. Uw baas weet ook van wanneer tot wanneer u gewerkt heeft. Dit is alweer één van de vele oplossingen van de track and trace expert geodynamics. U bespaart er tijd en geld mee!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace