Heb jij een burn-out?

Krijg jij ook steeds meer stress op je werk, omdat je bijvoorbeeld niet al je taken afkrijgt? Het is niet dat je te traag bent om al je taken af te maken, het is vooral dat je eigenlijk teveel taken krijgt vergeleken met de periode waar het in af moet zijn. Je hebt dus gewoon te weinig tijd om al die taken af te krijgen, uiteindelijk gaat ook alles opstapelen. Er wordt ook verwacht dat je na je werk nog altijd even je mail checkt. AL die stress kan een burn-out veroorzaken. Een burn-out heeft niet alleen effect op je werk maar ook het fatsoenlijk functioneren op persoonlijk vlak zal moeilijk verlopen. Helaas is een burn-out heel moeilijk zelf te verhelpen en moet je vaak een professional inschakelen.

Als je van plan bent een professional in te schakelen kan je terecht bij piekerpoli, zij hebben psychotherapie amsterdam.De oorzaken hebben we al kort aangehaald en heeft dus vaak te maken met een te hoge werkdruk en vooral als er dan ook nog een ander factor, als bijvoorbeeld de kinderen die het huis uitgaan, bij komt kijken. Het is vooral belangrijk dat als de eerste verschijnselen beginnen te komen je hier ook iets mee doet. Op deze manier kan je een burn-out voorkomen, voorkomen is beter dan genezen. Het is ook als je te lang wacht met een burn-out te behandelen, de behandelperiode steeds langer zal duren

Neem dus zeker op tijd contact met een psychotherapeut den haag. Wanneer je op tijd contact kan komen zal je sneller van je burn-out afzijn en kan erger worden voorkomen. Niemand loopt graag met een burn-out rond en heeft zeer grote consequenties als je er toch te lang mee gaat rondlopen. Zowel voor jezelf als gevolgen voor de mensen die rond om jou leven, je familie en vrienden dus.

https://piekerpoli.nl/

De beste kampeer tips

Hier staan een aantal nuttige kampeer tips op een rijtje. Deze tips zorgen ervoor dat je geen domme fouten begaat. Fouten die je vakantieplezier weleens goed dwars kunnen zitten.

 

Allereerst moet je even nadenken over de verschillende vormen van kamperen. Je kunt namelijk op allerlei verschillende manieren kamperen. Je kunt met een caravan gaan of met een vouwwagen of tent. Wanneer je met een caravan wilt gaan is het belangrijk dat je een auto hebt met voldoende trekkracht. Veel kleinere auto hebben namelijk toch nog aardig moeite om een caravan door een heuvelachtig landschap te trekken. Dit maakt het rijden erg onprettig en daarbij is het niet goed voor de motor en transmissie van de auto. Dus heb je een kleinere auto, kies dan voor de vouwwagen!

 

De meeste vrijheid bij het kamperen ervaar je in een tent. Met een tent moet je wel rekening houden dat je wel minder comfort hebt dan je in een caravan wel zult hebben. Je kunt met een tent vrijwel overal terecht. Er zijn wel een aantal regels waar je rekening mee moet houden. Zo kun je niet zomaar overal gaan staan waar je maar wilt. Nederland is ene klein land en daarbij ok nog eens erg dichtbevolkt. Gelukkig heeft staatbosbeheer een aantal plekken vrijgehouden voor kampeerder. Hierbij mag je net langer dan vier weken staan, maar dit is vast wel lang genoeg!

 

Het meeste gemak en luxe ervaar je met een camper. Voor wie een camper te duur is: je kunt er eentje huren. Het rijden met een camper zal voor de meeste wel een beetje wennen zijn. Dus je doet er verstandig aan om een achteruitrijcameras camper te gebruiken. In sommige campers zit geen achteruitrijcamera. In deze gevallen kun je altijd op een later moment een achteruitrijcamera kopen. Dit is wel aan te raden. Het is voor de eigen veiligheid en voor de veiligheid van de mensen om je heen.

Rieten daken zijn hot

Rieten daken is niet iets van vroeger, ook vandaag de dag komt het weer meer voor op huizen. Het zorgt voor een chique uitstraling van je huis en daarnaast zorgt het ook voor een verlaging van de energiekosten. Ben je iemand die rekening houdt met de natuur, dan zijn rieten daken de oplossing. Het geeft ten eerste al een mooie uitstraling, ten tweede is het een heel goede isolator waardoor je warmte beter in het huis blijft. In de zomer houdt het dan ook weer goed de koelte buiten.

Een andere mooie extra wanneer het riet aan het einde van zijn levensduur is, is dat het riet nog steeds kan gebruikt worden als brandstof in energiecentrales of als meststof. Een mooi iets waardoor je meteen ook weer rekening houdt met de natuur.  Een goed rietdekkersbedrijf is Van den Bergh Rietdekkers BV.

Riet is ook afkomstig uit Nederland zelf, men gebruikt 1-jarige stengels. Het meeste van het riet is afkomstig uit Overijssel ofwel uit het natuurgebied Weerribben-Wieden in Friesland. Een dak met alleen maar producten van eigen bodem dus.

wat kost een rieten dak, de prijzen verschillen tussen de 90 en 110 euro per vierkante meter. Het is vooral afhankelijk van het soort riet dat er gebruikt wordt, de hellingshoek van het dak, de constructie en de dakopbouw. Na dat je de prijs weet kan je hier al een eerste beslissing over maken, daarna is het kwestie van de vergunning aanvragen voor de verbouwing. Rietwerk neemt de aanvraag graag uithanden omdat ze weten welke regels belangrijk zijn om rekening mee te houden.

Eenmaal de prijs bekend is en de vergunning verkregen kan men beginnen aan de uitvoering van jouw rieten dak. Het hangt er maar net af of je nu dakpannen hebt of nieuwbouw aan hoelang het zal duren eer er op jouw huis een rieten dak ligt.

https://www.rietwerk.nl/

Tips om het inbrekers moeilijker te maken

Het was vroeger zo maar het is nu nog steeds zo. Er wordt nog steeds ingebroken in huizen en panden. Hierbij willen wij dat dit zoveel mogelijk voorkomen wordt en daarom hebben wij dit artikel gecreëerd om jou wat tips te geven om zo veilig mogelijk jouw huis achter te laten. Allereerst moet je er voor zorgen dat jouw woning helemaal afgesloten is. Dat betekent dat je al je ramen op slot hebt gedaan. Alle ramen en deuren moeten dicht en op slot zijn. Want boeven komen zelfs open ramen al binnen. Hierbij moet elke verdieping afgesloten zijn, dus ook de bovenverdiepingen. Verder moet je goed op je sleutels letten. Zo moet je niet zomaar sleutels erbij moeten maken want zo raak je ze ook sneller kwijt. Verder moet je de sleutels altijd dicht bij je hebben. Zo kan je niet opeens je sleutel onder een bloempot neerleggen voor je deur omdat dat makkelijker is. Inbrekers gaan hier namelijk op letten en houden dan ook goed in de gaten of je jouw sleutel ergens neerlegt waar zij ook bij kunnen komen. Daarom kan je het beste je sleutels aan een sleutelbos doen om zo te voorkomen dat sleutels in de verkeerde handen vallen. Als je weggaat moet je altijd wat licht aan laten staan als het donker wordt. Als er geen licht brandt gaan de dieven er van uit dat er niemand thuis is. Verder is 1 klein lampje ook niet functioneel. Zo zien dieven dit ook juist als een soort signaal dat het veilig is. Zorg er dus voor dat je een soort schakelaar hebt. Om toch te voorkomen dat dieven alsnog inbreken kan je een bewakingscamera of een heel camerasysteem plaatsen zodat dit de inbrekers afschrikt en ook nog de inbrekers goed in beeld komen zodat ze hier niet zomaar mee wegkomen.

https://www.onlinecamerashop.nl/

Het speciale gevoel van kerst

De kerst heeft altijd iets speciaals en hierbij zijn er vele momenten die de kerst zo uniek maken. In dit artikel laten wij je een paar activiteiten weten die je niet mag missen tijdens de kerst. Hierdoor zal je een onvergetelijke kerst meemaken en zal dit elk jaar traditie voor jou worden. Allereerst draait kerst vooral om er voor elkaar te zijn en dan met name bij je dierbaren. En natuurlijk door dat harde werken geef je niet altijd de tijd aan je dierbaren die je zou willen geven maar daarom is kerst er voor om er juist tijd voor vrij te maken. Nodig je oma en opa uit die je al een tijd niet heb gesproken en ga bijkletsen over van alles en nog wat. Nadat iedereen is aangekomen is er natuurlijk het avonddiner er nog. Dit is wel het belangrijkste van de kerst waarbij er altijd flink wordt uitgepakt. Hierbij zit iedereen lekker aan tafel te eten, en dat wil je dit jaar niet weer missen. Tuurlijk wordt het met kerst weer wat kouder maar hierdoor kan je wel weer die kersttrui aantrekken. En dan heb ik het niet zomaar over een kersttrui maar dan heb ik het over die lelijke kersttrui die alleen dan in het jaar gedragen mag worden. Verder komen de kerstliedjes weer op de radio. Natuurlijk zitten hier de echte klassiekers bij zoals die van Mariah Carey en Wham. Maar zing de nummers is lekker uit volle borst mee. Naast de gezelligheid veranderd de omgeving ook. Zo wordt alles prachtig versierd met leuke lichtjes en mooie kerstbomen. Dit is ook leuk om thuis te hebben. Dit kan je voor zowel binnen als buiten doen. Zo krijgt je familie meteen een warm welkom als zij binnenkomen. Zorg dus met ze allen voor een leuke kerst.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Tips voor een duurzaam leven

In dit artikel krijg je wat tips om duurzamer te gaan leven. Hierbij zijn er heel wat factoren die al een verschil kunnen maken in hoe duurzaam je leeft. De een is een wat grotere stap dan de ander maar dit is goed voor het milieu en uiteindelijk ook voor jouw portemonnee omdat je minder energie verbruikt. Hierbij dus een aantal tips om duurzamer te leven. We beginnen met duurzaam verwarmen. Stap allereerst over op betere stroom. Denk hierbij aan groene stroom. Deze is minder schadelijk dan andere soort stroom. Verder kan je nog een warmtepompaanschaffen. Of wat je ook nog kan doen is zonnepanelen aanschaffen. Nu zijn ze wel duur maar op lange termijn heb je er alleen maar profijt van. Verder is niet altijd al het energie dat je verbruikt nodig. Zo kan je wel leuk heel je huis verlichten maar is het niet praktisch. Je kan namelijk mooi een kamer verlichten maar als er niemand in komt dan staat het daar ook maar voor niks te branden. Verder moet je er voor zorgen dat je LED verlichting hebt in je huis. Hierdoor bespaar je veel energie terwijl je hetzelfde resultaat krijgt. Een andere factor is het eten. Probeer eens minder vlees te eten. Vlees is namelijk slecht voor het milieu en verder is het jammer dat er zoveel dieren vroeg geslacht worden. Verder zijn er heel wat vegetarische recepten die het erg goed doen als vervanging voor vlees. Als iedereen 1 keer per week minder vlees eet is er al een stuk opgelost voor deze factor. Als laatste kan je beter biologisch voedsel eten. Hierbij zijn er minder chemicaliën op gespoten waardoor het voor jouw gezonder wordt maar voor de natuur ook nog eens een stuk gezonder. Zo zorg je dus voor jezelf en tegelijk ook voor het milieu.

https://techneco.nl/

interieur trends in de business branche

Het blijft lastig om je pand goed in te kunnen richten. Dit betekent ook dat werknemers zich goed moeten voelen in het pand. Het is dus belangrijk om je pand zo goed mogelijk in te moeten richten om zo de productiviteit van de werknemers te verbeteren. Allereerst is het belangrijk om goede spullen in het kantoor te hebben. Zo moeten de stoelen waar de werknemers elke dag op zitten goed zitten en niet van die goedkope en slechte kwalitatieve stoelen. Hierdoor krijgen de werknemers anders klachten zoals: rugklachten en dat wilt natuurlijk niemand hebben. Verder moet je er voor zorgen dat de spullen waar zij mee werken van goede kwaliteit zijn. Zo straalt het bedrijf dan ook uit dat zij goed bezig zijn en goede winst maken. Dan moet er gekeken worden naar bijvoorbeeld flexplekken. Dit is een grote trend in de business branche. Dit betekent dat niet iedereen vaste plekken heeft en dus vaak gaat veranderen van plek. Hierdoor voelt elke dag anders omdat je opeens ergens anders zit. Dit betekent ook dat deze mensen meer doen aan werk. Verder zitten zij naast en of tegenover andere mensen waardoor je dus nieuwe mensen leert kennen. Dit is dus ook goed voor de band van je werknemers waardoor je uiteindelijk heel het bedrijf leer kennen. Verder werken grote open ruimtes ook. Dit komt omdat je hierdoor meer verbonden voelt met je collega’s omdat je meer betrokken voelt bij de collega’s en sneller gesprekken krijgt met collega’s en sneller vragen krijgt over bepaalde zaken. Voor meer tips & tricks kan je altijd naar www.werestudio.nl. Zij bieden verschillende zaken aan waardoor je jouw pand zo goed mogelijk kan inrichten. Hierbij geven zij een 3d visualisatie waarbij je een erg goed beeld krijgt hoe jouw pand er uit kan zien met behulp van het bedrijf.

https://www.werestudio.com/

Thuis duurzaam leven

Het duurzaam leven wordt steeds meer een dingetje. Zo verwacht iedereen van elkaar om duurzamer te leven anders heeft de aarde namelijk niet lang meer. We tasten de aarde enorm aan en hier moet dus verandering in komen. Gelukkig is er al veel ontwikkeling en technologie voor meer duurzame producten zoals zonnepanelen kopen, elektrische auto’s, pellet boiler en ga zo nog maar even door. Maar wat kun je nu zelf thuis hier aan doen naast de bovengenoemde producten? Dat ga je in dit artikel lezen. Allereerst kan je kijken wat je thuis al kan doen om te besparen op bijvoorbeeld energie. Zo kan je de verwarming niet te warm zetten of gewoon een dikke trui aan doen in plaats van de verwarming een stuk hoger te doen. Verder kan je de was op een minder hoge temperatuur zetten. Het schijnt dat dit dus net zo schoon is als dat je het warmer doet alleen verbruikt de warme temperatuur veel meer energie. Verder kan je de was gewoon laten drogen. Niet met behulp van een droger maar met het gewoon laten hangen. Probeer ook tijdens het schoonmaken middelen te gebruiken die duurzaam zijn en niet schadelijk voor het milieu. Verder kan je ook proberen om producten te vinden die je kan hergebruiken om zo dingen onnodig we te gooien. Verder kan je water besparen door minder lang te douchen. Dit bespaart al heel wat water. Verder kan je water besparen door de kraan dicht te draaien als je aan het tandenpoetsen bent. Door deze kleine veranderingen verander je al een hele hoop als het gaat om het duurzaam leven en het besparen van energie. Zorg er voor dus voor dat iedereen die je kent en het zal al een hele hoop verandering inbrengen voor de samenleving en misschien zelfs heel de aarde.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/

Toch een kunstkerstboom!

De kunstkerstboom wordt steeds toegankelijker voor de mensen. Vroeger was het altijd: Een kunstkerstboom? Nee je moet gewoon een echte kerstboom kopen anders is het echte gevoel van kerst er niet. Toch komt er nu een ommekeer van deze gedachten. De kunstkerstboom is namelijk makkelijker om in elkaar te zetten, geeft minder vuil en het ziet er ook steeds echter uit. Mensen vragen nu ook steeds vaker: Is dat een echte of een neppe kerstboom? Dit zegt al wat over de kwaliteit van de kunstkerstbomen. Verder komt er vaker in het nieuws dat echte kerstbomen toch heel wat insecten meenemen en minder hygiënisch is dan de kunstkerstboom.

Verder zijn de voordelen van een kunstkerstboom dat deze boom langer meegaat. Aangezien bij het grootste gedeelte van de mensen de kerstboom na één keer al weg wordt gebracht is de kunstkerstboom makkelijker. Deze hoeft u alleen op te zetten en af te breken en de kunstkerstboom ziet er na een jaar weer exact hetzelfde uit en in dezelfde staat als het jaar daarvoor. Dit betekent dat dit u veel tijd bespaard aangezien de boom ook weer weg moet worden gebracht en dit u kosten bespaard aangezien de kunstkerstbomen enorm lang mee kunnen gaan.

Maar waar kunt u nou het beste uw kunstkerstboom kopen? En wat voor soort kunstkerstboom wilt u? Een grote, kleine, dikke, dunne en ga zo maar door. Als u hier een keuze uit hebt kunnen maken kunt u nog bedenken of u een bepaald pakket erbij wilt nemen. Zo zijn er pakketten met kunstkerstboom met verlichting of zelfs een kunstkerstboom met sneeuw. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan opties die u kunt gebruiken voor uw kerstboom. Hierdoor kunt u uw kunstkerstboom zo mooi samenstellen als u zelf wilt en kunt u indruk maken op uw familie en vrienden met deze mooie boom.

https://www.xmasdeco.nl/

Een make-over voor je huis

Een huis decoreren kan een grote klus zijn, toch zal iedereen hier waarschijnlijk in aanraking mee komen. Als je bijvoorbeeld in een nieuw huis gaat wonen en gaat verhuizen moet je het hele huis opnieuw inrichten. Vooral als je hiervoor niet een huis hebt ingericht, kan dit een lastige klus zijn. Het is daarom belangrijk dat je met een paar dingen goed rekening houdt. Er zijn namelijk factoren in het huis die de hele sfeer in het huis kunnen beïnvloeden. Een huis decoreren doe je ook niet vaak, dus het is belangrijk dat je dit in één keer goed doet.

Allereerst is het belangrijk dat je goed naar de kleuren kijkt. Welke kleuren je uitkiest voor het huis heeft namelijk een effect op de sfeer die je creëert in huis. Als je daarnaast meerdere kleuren uitkiest, moet je goed in de gaten houden of deze kleuren wel bij elkaar passen. De kleuren die je uitkiest spelen daarnaast niet alleen een rol op de muren van het huis. Je moet goed onthouden dat je alle decoraties die je koopt, ook moet afstemmen op deze kleuren. Je moet dus ook kijken, als je nu al wanddecoratiehebt gekocht, of deze past bij de rest van het huis.

Niet alleen de kleuren van het huis hebben effect op de sfeer, ook de indeling van het huis speelt een grote rol. Je moet namelijk bepalen hoe je wilt dat de kamers er uit gaan zien. Wil je bijvoorbeeld sommige kamers wat afschermen door er een houten muur in te plaatsen? Of wil je verder niets aan de indeling van het huis veranderen. Denk ook na aan het aantal personen dat gaat wonen in het huis. Willen sommige wel gezellig met elkaar op de kamer slapen of krijgt iedereen een volleidg eigen kamer.

https://www.style4walls.com/nl/