De belangrijkste kenmerken van gehard glas

Gewoon glas is een breekbaar materiaal dat gemakkelijk kan breken. Tegelijkertijd vormt het fragmenten die ernstige schade kunnen veroorzaken. Wetenschappers hielden rekening met deze tekortkomingen en begonnen te werken aan een glas dat zo veilig mogelijk en tegelijk esthetisch aantrekkelijk zou zijn. Hierdoor is op de bouwmarkt een slanker, lichter en veiliger materiaal op de markt gekomen, namelijk gehard glas.

Belangrijkste kenmerken van gehard glas

In tal van technische en operationele parameters overtreft dit type glas aanzienlijk het gewone glas, waardoor het snel aan populariteit heeft gewonnen.

Het proces van het harden van glas lijkt enigszins op dat van gehard staal. Het materiaal wordt eerst verhit tot een plastische toestand en vervolgens snel afgekoeld. De binnenste lagen koelen veel langzamer af dan de buitenste lagen, wat tot drukspanningen leidt. Zij geven het glas een grotere hittebestendigheid en sterkte.

 

Belangrijkste voordelen

De belangrijkste voordelen van gehard glas zijn:

  • Hoge graad van hittebestendigheid;
  • Vermogen om onbedoelde slagen te weerstaan;
  • Veiligheid – bij een botsing versplintert dit glas in kleine, maar volkomen veilige scherven die een persoon niet kunnen schaden;
  • Hoge sterkte – verwijst naar het vermogen om hoge buig belastingen te weerstaan, waardoor het beter is dan gewoon glas.

 

Productie
Het proces voor het verkrijgen van gehard glas bestaat uit twee hoofdfasen.

De eerste fase is identiek aan de technologie voor het verkrijgen van gewoon glas en bestaat uit de thermische behandeling van mengsels van kwarts en zand in de juiste verhoudingen, waardoor een doorzichtige glasmassa wordt verkregen. Bij het mengen neemt deze massa de vorm aan van vellen.

De tweede fase is meervoudige verharding, waarbij de fysische eigenschappen van het materiaal worden gewijzigd. Het wordt gevormd door verhitting tot extreem hoge temperaturen gevolgd door het blazen met afgekoelde lucht. Dit proces leidt tot een verhoogde oppervlaktedruk en een betere weerstand tegen mechanische spanning. Wanneer glas breekt, valt het uiteen in fragmenten met karakteristieke gladde randen.

De fysische eigenschappen van het materiaal zullen afhangen van het aantal gebruikte uitharding procédés. Om te voorkomen dat het oppervlak tijdens het gebruik wordt beschadigd, dient u zich vóór installatie en gebruik zorgvuldig vertrouwd te maken met de kenmerken ervan.

 

Belangrijkste eigenschappen van dit materiaal

Gehard glas, dat wordt verkregen met volledige inachtneming van de technologische eisen, is een materiaal met unieke eigenschappen en gebruiksparameters.

Het belangrijkste voordeel van het materiaal is de grotere veiligheid tijdens het gebruik. Als het breekt, zal het glas geen schade of snijwonden veroorzaken. Als wij gehard glas vergelijken met gewoon glas dat met traditionele technologie is vervaardigd, kunnen wij zijn hoge weerstand tegen maximale belastingen tot 300 kg per vierkante meter oppervlak waarnemen.

Dit materiaal wordt ook gekenmerkt door een hogere weerstand tegen plotselinge temperatuursveranderingen.

Waarom jongeren een EHBO cursus zouden moeten volgen

Een cursus EHBO volgen kent vele voordelen, zeker wanneer u dit op jonge leeftijd doet. Het is verstandig om al op jonge leeftijd u aan te melden voor een cursus. In dit artikel leest u precies hoe u een cursus kunt volgen en wat de voordelen zijn van het volgen van een EHBO cursus op jonge leeftijd.

Jong geleerd, is oud gedaan

Sommige vaardigheden vergeet je gewoon niet. Het maakt niet uit hoe lang je deze vaardigheid al niet hebt uitgevoerd, wanneer u ze bezit, kunt u deze altijd gebruiken. Zo is het precies met de kennis van een cursus EHBO in Ede. Wanneer u deze kennis en vaardigheden al op jonge leeftijd hebt geleerd, kan het de rest van uw leven van pas komen. 

 

Veel in de publieke ruimte

Op jonge leeftijd bent u natuurlijk veel in de publieke ruimte. Het maakt niet uit of u op een festival bent en iemand wordt onwel of u maakt een verkeersongeluk mee. Het is belangrijk dat u weet wat u moet doen en hoe u moet handelen. Het is daarom cruciaal voor iemand die vol in het leven staat en veel in de publieke ruimte is, om deze levensreddende vaardigheden te bezitten.

 

Volg een cursus wanneer het jou uitkomt

Bij Arehbo.nl kunt u een cursus volgen wanneer het u schikt. Heeft u een druk en sociaal leven? Dan is het volgen van een EHBO cursus wellicht niet uw eerste prioriteit. Daarom is het wel zo handig dat u een cursus kunt volgen wanneer het u uitkomt.

Voor jongeren is het van groot belang om de vaardigheden en kennis te hebben over EHBO. Bent u zelf jong en heeft u nog nooit een EHBO cursus gedaan? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering aan te brengen. Ook kunt u uw zoon, dochter, neefje of andere jongere een EHBO cursus van Arehbo cadeau doen. Het doen van zo’n cursus kan levensreddend zijn.

Het schoonmaakbedrijf in Hengelo levert goed werk af

Het goede schoonmaakbedrijf in Hengelo maakt gebruik van zeer goede apparaten en machines en natuurlijk ook de materialen waarmee wordt schoongemaakt. Je ziet wel degelijk een goed verschil wanneer de mensen van het schoonmaakbedrijf in Hengelo zijn langs geweest en dat zorgt voor een schone werkomgeving waardoor de werksfeer op het kantoor ook een stuk beter wordt. Wanneer er namelijk goed wordt gezorgd voor de werkomgeving, zal de motivatie en de vrolijkheid bij de werknemers toenemen. Dat gaat onbewust, maar hierdoor laat je hen merken dat je hen waardeert en respecteert en dat geeft hen dan onbewust of bewust weer een goed gevoel. 

Personeel motiveren

Niet alleen voor het personeel is het natuurlijk fijn wanneer er een schone omgeving op het werk heerst. Ook voor het bedrijf zelf is het een goede uitstraling naar de klanten toe, maar is het ook nodig, omdat er gewoon moet worden voldaan aan bepaalde hygiëne eisen die nodig zijn voor het gezond houden van het personeel. Er moet bijvoorbeeld dagelijks een schoonmaak plaatsvinden op de toiletten en in een keuken. Het schoonmaakbedrijf in Hengelo is zich hiervan bewust en hier goed mee bekend en kan dit allemaal voor jou realiseren. 

Plan realiseren

Door middel van het inplannen van een afspraak met het schoonmaakbedrijf in Hengelo kan er op een rijtje worden gezet waar er binnen het bedrijf veel waarde aan wordt gehecht en daarnaast ook welke zaken er allemaal moeten worden meegenomen in het plan dat moet worden gemaakt voor het realiseren van een schone omgeving op het werk. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een dagelijkse complete schoonmaak? Wil je dat de schoonmakers eens in de week de grote zaken aanpakken en dagelijks de standaard werkzaamheden? Heb je een voorkeur voor een dagdeel en tijdstippen en het aantal personeelsleden die nodig zijn? Dit wordt dan allemaal meegenomen in het plan.

 

Onlangs ontslagen en op zoek naar een nieuwe baan?

Dan is het beste Outplacement Bussum misschien wel iets voor jou. Wij bieden mensen al jaren hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan. Een ontslag is nooit leuk en kan soms grote gevolgen hebben voor jou en je gezin. Daarom willen wij graag helpen door gelijk op zoek te gaan naar een nieuwe baan. En het verwerken van de klap de u wellicht heeft opgelopen na het ontslag. Wij hebben de beste adviezen en hulp om jouw weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen en je werk ook leuk te vinden. 

Hoe gaan we te werk?

Je komt bij ons eerst op gesprek zodat we kunnen zien wat voor persoon je bent. Vervolgens bekijken we samen de situatie, en gaan we zoeken naar de mogelijkheden. Zo kunnen we gaan kijken naar een nieuwe baan met dezelfde functie. Maar we kunnen ook gaan kijken wat er nog meer mogelijk is met jouw kwaliteiten. Zo vinden we soms zelfs een baan die achteraf nog leuker blijkt te zijn, en meer betaald. Zo hoeft een ontslag niet altijd alleen maar negatief te zijn, maar biedt het ook mogelijkheden. 

Studiekeuze en adviezen 

Wij helpen naast het zoeken naar een nieuwe baan ook jongeren bij het maken van hun studiekeuze. Wij merken dat veel jongeren vaak niet weten wat ze willen, en vastlopen bij het maken van een keuze. Zo hebben wij trainingen waarbij voortdurend op zoek gaan naar wie jij bent, en wat je leuk vind. Hierbij kruisen we als het ware af wat je niet wil om zo gericht te kunnen kijken en zorgen dat er maar een bepaalde sector overblijft. Precies vinden wat je wil is erg lastig en vrijwel onmogelijk. Daarom is belangrijk dat je het stap voor stap doet, en dus eerst kijkt naar de sector waarin je wilt werken. 

Een Goede Psycholoog Vinden – Wat Kost Het?

Wanneer je ooit een psycholoog nodig hebt gehad of er één bezocht hebt, weet je dat goede psychologen zeldzaam zijn. Maar wanneer je er één vindt, is het je geluksdag! Het is niet zo dat er geen goede psychologen zijn. Er zijn talrijke goede en betrouwbare psychologen, en velen daarvan zijn reeds of worden voor anderen goede psychologen. Wat maakt een psycholoog goed? Simpel gezegd, eentje waar van de persoonlijkheid past bij de persoonlijkheid van de client, en die een gezonde werkrelatie kan creëren, en die de meest positieve resultaten kan leveren om hun cliënten weer terug te brengen naar een gelukkig, gebalanceerd, en gezonde staat.

Een goede psycholoog vinden kost meer dan willekeurig online of in het telefoonboek zoeken. Het is meer dan dom geluk door over hem of haar te struikelen. Wat het kost om er één te vinden is toewijding, hard werk, de zoektocht naar hem of haar en ook de zoektocht naar jezelf.

Soms kan het een paar pogingen kosten voordat je je goede psycholoog vindt. Hoeveel verschillende hulpverleners, therapeuten of psychologen heb je al gezien? Hoeveel daarvan kun je aanraden? Hoeveel overweeg je voor een tweede bezoek? Mijn lijst is niet zo lang. Eigenlijk kan ik er maar twee opnoemen. Gedurende mijn leven heb ik acht verschillende psychologen gezien, en dat is niet inclusief alle andere verschillende geestelijke gezondheidshulpverleners. En mijn lijst van goede psychologen bevat er maar twee.

Wanneer je zoekt, overweeg dan deze vragen:

Is hij of zij gespecialiseerd in mijn specifieke soort geestelijke gezondheidsprobleem?
Is hij of zij buiten kantoor en tijdens weekends beschikbaar voor noodvallen?
Valt zijn of haar praktijk onder je verzekering? (Dit kan heel onbelangrijk lijken, maar wanneer je zelf moet betalen en/of de therapie niet lijsten kan, dan kan er onbewust een vijandigheid ontstaan tegenover de professioneel.)
Waar is zijn of haar kantoor? (Mocht je een nood afspraak nodig hebben, dan is dit cruciaal.)
Het is ook een goed idee om van tevoren kort de psycholoog te bezoeken die je wilt zien. De eerste impressies zijn meestal juist. Zelfs alleen met hem of haar over de telefoon praten kan je al een goede idee geven of hij of zij de juiste voor jou is.

Waar begin je? Je hebt al een paar vragen om in overweging te nemen, maar waar begin je met zoeken? https://www.depsycholoog.nl/breda/ en onze gespecialiseerde registers kunnen je helpen om psychologen in je omgeving te vinden met de expertise die jij zoekt.

 

https://www.depsycholoog.nl/breda/

Leiderschapsvaardigheden ontwikkelen bij anderen

Zaken bloeien als werknemers en managers samen effectieve leiders zijn. Eens het management en leidinggevenden in dezelfde lijn denken, kunnen ze gemakkelijk leiderschapsvaardigheden beginnen opbouwen in anderen om groei en leerervaringen voor hun werknemers aan te bieden. De voordelen van deze vaardigheden te ontwikkelen in de rest van het team zijn onder andere de mogelijkheid voor alle werknemers om samen te werken als een samenhangend team, zelfs midden in uitdagingen, veranderingen en verdere mogelijkheden. Leiderschapsvaardigheden aanleren is niet zo moeilijk, hoewel er een paar sleutelpunten zijn die altijd gevolgd moeten worden. Wij van Ivpp – Personal coaching Amsterdam, hebben enkele belangrijke punten samengebracht waarover u zou moeten nadenken:

Wees Altijd Constructief met Commentaar – Constructieve kritiek gebruiken is iets wat we allemaal als kinderen op school geleerd hebben, en het is iets dat we allemaal gebruiken als we volwassen zijn. Managers en leidinggevenden moeten vooral in het achterhoofd houden dat ze snel vijanden zullen maken binnen hun team als ze niet tactvol en diplomatiek kunnen gidsen. Positief blijven over veranderingen die gemaakt moeten worden, is een goede manier om diegenen die jij leidt, te gidsen.

Bied Groeimogelijkheden aan – Leiders kunnen alleen gecreëerd worden door hen de mogelijkheid te geven om te leiden. Diegenen in leiderschapstraining de kans geven om te leren om te leiden door ervaring is de beste manier om toekomstige succesvolle leiders te ontwikkelen. In plaats van een project volledig over te nemen, moeten leidinggevenden en managers genereus zijn en op de juiste manier delegeren. Dit zal hun team de mogelijkheid geven om de nodige vaardigheden om een goede leider te zijn te leren.

Deel de Visie en Gemeenschappelijke Doelen – Als je leiders opleidt, is het belangrijk om orders te geven en het team te laten voelen alsof ze aan de “buitenkant” van de foto staan. Deel het doel en de visie van het bedrijf met hen en werk daar naartoe als een team. Dictatorschap gaat niet het type leiderschapskwaliteiten in je team te ontwikkelen dat je wilt.

Als managers en leidinggevenden samen leiderschapsvaardigheden in anderen beginnen ontwikkelen, moeten ze eerst een kijkje nemen naar hun eigen leiderschapsstijl. Zijn ze hard, aanvaarden ze veel, vragen ze veel of overheersend? Er moet eerst een zelf-inventaris opgemaakt worden voor je aan een leiderschapstraining begint en dan kunnen de bovenstaande tips geïmplementeerd worden om efficiënte leiders te maken. Het uiteindelijke voordeel is dat managers, leidinggevenden en de rest van het team een positieve werkrelatie kunnen opbouwen, welke uitdagingen er ook naar boven komen. Conflict en andere moeilijkheden zoals deze vermeiden zal de zaken beter doen lopen aangezien de werknemers efficiënt blijven.

Laat je persoonlijk coachen door IvPP zodat je achteraf je team kunt coachen!

https://www.ivpp.nl/coaching-amsterdam/

Wat een origineel huwelijkscadeau!

Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Dan moet je echt snel naar Jilster.nl surfen. Dit is zo’n waanzinnig leuk, origineel en uniek geschenk. Een Glossy met als hoofdrolspelers het stel dat gaat trouwen. Of al 25 jaar is getrouwd.

In slechts 6 stappen naar een origineel huwelijkscadeau

Heel eenvoudig maak je dit perfecte en originele huwelijkscadeau. Slechts 6 stappen ben je verwijderd van een unieke Glossy van jezelf of je beste vrienden, nicht en / of neef, oom en tante. Van of voor wie dan ook.

Stap 1 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Jij bent vanaf nu de hoofdredacteur van het tijdschrift dat je gaat maken. Maar eerst moet je een gratis account aanmaken bij Jilster.nl. Nadat je je account hebt aangemaakt kun je al ontdekken wat allemaal mogelijk is.

Stap 2 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Nodig de familie van het trouwpaar, hun vrienden en wellicht (directe) collega’s, hun baas en zeker hun (goede) vrienden uit om een bijzondere boodschap toe te voegen aan een pagina om de Glossy mee te vullen. Zij vormen samen de redactie. Via Jilster.nl hebben ze gelukkig geen specifieke kennis hiervoor nodig. Het werkt heel eenvoudig en is ook nog eens heel leuk om te doen.

Stap 3 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Elke redacteur kan zijn of haar bijdrage heel eenvoudig vanaf zijn of haar eigen pc toevoegen aan jullie gezamenlijke Glossy. Je ziet het bijzondere en unieke tijdschrift, jullie huwelijkscadeau meer en meer groeien door elke bijdrage.

Stap 4 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Je hoeft als redacteur niet zelf op zoek naar leuke sjablonen. Je vindt er velen die je naar eigen wens kunt aanpassen en gebruiken.

Stap 5 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Jij als initiatiefnemer bent de hoofdredacteur van dit eenmalige blad. Zodra iedereen klaar is met hun eigen bijdrage, kun je je bestelling plaatsen. Je kunt al vanaf één exemplaar laten maken. Hoe leuk is dat?

Stap 6 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Dit is een stap waar je zelf niets voor hoeft te doen. Ja, wachten bij de voordeur totdat jullie gezamenlijke huwelijkscadeau na enkele dagen op je deurmat valt.

Verhalen lezen van mensen die zo’n uniek Huwelijkscadeau hebben gekregen?

Ga naar Jilster.nl en geniet alvast van enkele verhalen van mensen die zo’n huwelijkscadeau al eerder kregen. Lees hun verhalen en geniet met hen mee. Het is een voorproefje van de reacties die jij kunt verwachten. Als dank voor je originele cadeau, je inzet.

Waarom zou je een proefschrift drukken?

Een proefschrift drukken is iets wat echt de kers op de taart is als je je doctorsbul gaat halen. Mensen hebben meer behoefte aan iets tastbaars om te lezen, op deze manier worden dingen ook beter onthouden dan dat het van een scherm naast alle vele advertenties wordt gelezen. Bij Proefschriftenprinten.nl wordt dit al jaren verteld aan alle klanten en ook potentiële klanten. Ik zal dit in deze blog nog eens benadrukken in deze blog en de voordelen van een proefschrift drukken benoemen. Naast Proefschriftenprinten.nl zijn er weinig online aanbieders over, misschien dat er in de lokale winkelstraat nog een zaak zit die je kan helpen.

De voordelen van een proefschrift drukken

Zoals ik in de eerste alinea al zei heeft een proefschrift drukken als gevolg heeft dat er een tastbaar object ontstaat waarin allerlei dingen gezet kunnen worden. Zo wordt het bijvoorbeeld veel gebruikt voor brochures die uitgedeeld worden op beurzen bijvoorbeeld, er zijn allerlei mogelijkheden. Reclame is wel de meest gebruikte, maar voor opleidingen bijvoorbeeld wordt er ook vaak veel informatie gedeeld in een proefschrift van Proefschriftenprinten.nl op open dagen. Het grote voordeel van een proefschrift drukken ten opzichte van andere varianten is dat er veel informatie aan iemand overgedragen kan worden en dat deze persoon ook echt iets in de handen heeft.

Waar kun je een proefschrift laten drukken?

Sommige mensen vinden het fijn als ze iets kopen dit te doen bij een fysieke winkel, maar anno 2017 is via internet iets aanschaffen ook zeker geen vreemde voorkeur. Voor deze mensen is Proefschriftdrukken.nl de beste optie, dit omdat zij een constante kwaliteit leveren tegen een uiterst lage prijs in vergelijking met de concurrentie. Het mooie aan het aanbod is vooral dat je ervoor kunt kiezen om het proefschrift zelf te ontwerpen of dit uit te besteden aan een ontwerper van Proefschriftdrukken.nl. Ik adviseer om dit door hen te laten doen, het is immers hun vak en daarom kunnen zij het ongetwijfeld beter dan jij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of lees de ervaringen van collega-promovendi op onze website. Als je een offerte aanvraagt, belt Proefschriftdrukken.nl niet naderhand op om je alsnog te overtuigen. Jij bepaalt!

Opslagruimtes door heel het land

Zoekt u een opslagruimte (klik hier voor de website) en stelt u veel eisen om de beste opslagruimte te kiezen? Een grote of kleine opslagruimte? Een opslagruimte dichter bij huis of juist iets verder weg? Of een opslagruimte met camerabeveiliging of echt fysieke beveiliging? De Opslagmarkt heeft altijd een geschikte opslagruimte die aansluit bij al uw wensen. Door de vele opslagruimtes die aangesloten zijn bij de Opslagmarkt, zit er altijd wel een juiste opslagruimte voor u bij. Neem snel een kijkje op de website van de Opslagmarkt om uw toekomstige opslagruimte te vinden!

Meer dan alleen opslagruimtes

De Opslagmarkt biedt niet alleen opslagruimtes aan, maar is van veel meer markten thuis. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een plek voor uw inboedelopslag, een geschikte garagebox, de beste stallingen of een mooie hobbyruimte. Doordat mensen tegenwoordig meer en meer spullen verzamelen, is er steeds vaker sprake van ruimtegebrek. Dit kan erg vervelend zijn want je wilt natuurlijk wel dat je huis er gestructureerd en georganiseerd uitziet. De inboedelopslag van de Opslagmarkt biedt de perfecte opslagruimtes voor uw eigendommen aan. Zo kunt u er bij ons vanuit gaan dat de opslagruimtes goed geconditioneerd zijn en altijd op de beste manier beveiligd worden. Daarnaast staat er altijd wel een opslagruimte bij u in de buurt op de Opslagmarkt!

Uw rommelplekje dichtbij huis

Naast het aanbieden van de beste opslagruimtes, biedt de Opslagmarkt u ook de mogelijkheid om een garagebox te huren. Hier kunt u ook uw spullen opslaan, maar bijvoorbeeld ook uw voertuigen stallen. De garagebox is dus eigenlijk een soort rommelplekje dichtbij uw huis. U kunt er bij ons vanuit gaan dat u altijd bij uw eigendommen kunt die in uw garagebox staan. Daarnaast is het ook mogelijk om een garagebox te huren als u graag wilt klussen en daar een eigen plekje voor wilt hebben!

De mooiste hobbyruimtes

Het is ook mogelijk om een mooie hobbyruimte bij ons te huren. Hier kunt u lekker aan de slag met uw favoriete hobby. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw hobbyruimte met anderen te delen zodat jullie samen jullie hobby kunnen uitvoeren, hoe gezellig is dat?!

Nieuwe eigen plek!

Neem snel een kijkje bij de Opslagmarkt om de beste opslagruimtes in uw regio te vinden. Wij hopen dat u erg blij zult zijn met uw nieuwe eigen plek!

Veilig de weg op door de arbodienst

Vrijwel elke instelling die zich bemoeid met de werkgevers en werknemers heeft het recht om zich een arbodienst te kunnen noemen. Het is niet zo dat iedereen een gecertificeerde arbodienst hoeft te zijn om deze taak op zich te nemen. De arbodienst is namelijk wel een professionele organisatie die bedrijven kan ondersteunen bij preventie, ziekteverzuim en re-integratie. Binnen de arbodiensten werken er mensen met allemaal verschillende functies. Zo heb je de bedrijfsartsen, veiligheidsdeskundigen en organisatiedeskundigen. Elk heeft zijn eigen taken en prioriteiten waar ze op letten. De ene let specifiek op de veiligheid en de ander wordt pas weer ingeschakeld als er zich een bedrijfsongeval heeft voorgedaan. Echter heeft een arbodienst wel vier wettelijk verplichte taken. Ze moeten zieke werknemers begeleiden om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen. Er moet getoetst worden of de risico-inventarissen en evaluaties in orde zijn. Daarnaast moet er een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek worden uitgevoerd. Teven moeten de aanstellingskeuringen worden uitgevoerd door een arbodienst. Deze dienst is trouwens niet te vergelijken met een assessment bureau. Deze bureaus testen de potentiële werknemers tijdens een sollicitatieprocedure en letten niet op de wetgeving binnen het bedrijf. Er wordt meer gekeken naar wat een persoon kan en wat de kwaliteiten zijn. Een arbodienst kan naast al deze functionaliteiten nog adviezen verstrekken, voorlichting geven, verzorgen van trainingen op het gebied van preventie, ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie. Tot slot helpen ze bij het medisch keuren voor rijbewijzen. Als mensen een bepaalde leeftijd hebben behaald dienen ze opnieuw gekeurd te worden om aan te tonen dat ze het rijbewijs mogen behouden. Onveilige situaties op de weg worden hiermee voorkomen. Het gebeurt nog wel eens regelmatig dat er ongelukken gebeuren op de weg met mensen waarbij het zicht niet meer optimaal was door ouderdom. Hierom vindt er bij oudere mensen een keuring plaats om te kijken of ze nog wel geschikt zijn om in de auto te mogen stappen.

https://loopbaannederland.nl/