Een totaalinstallateur met de nodige kennis en uitstekende service

Bent u op zoek naar een totaalinstallateur in de utiliteit voor reparaties en installaties op het gebied van elektrotechniek? Dan is MRO Elektrotechniek wat u zoekt! Zij hebben energiebesparing en comfort hoog in het vaandel staan en houden zich aan de huidige NEN-normen. De totaalinstallateur uit Raamsdonksveer is gespecialiseerd in sterktestroom- en zwakstroominstallaties, datanetwerken en telecommunicatie, toegangscontrolesystemen, camerasystemen, inbraakbeveiligingen, brandmeldinstallaties en verlichtingsoplossingen. U kunt rekenen op een goede service waarbij overlast voor bewoners of andere onderaannemers tot het minimum wordt beperkt. Ook werken ze met een strakke planning en overleggen ze goed met u als ondernemer of particulier. U kunt bij een totaalinstallateur ook terecht voor klimaatbeheersing, sanitair- en loodgieterswerk en duurzame energie. Daarom kiest u voor de diensten van de totaalinstallateur!

Ook voor sanitair en loodgieterswerk kunt u terecht bij de totaalinstallateur

Tegenwoordig worden er strenge eisen gesteld aan een totaalinstallateur. Zo ook bij werkzaamheden aan sanitaire-, water- en gastechnische installaties. Kies daarom voor een ervaren bedrijf dat kennis heeft van deze eisen en ervaren is. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is MRO Elektrotechniek BV uit Raamsdonkveer. Zij passen de nieuwste technieken toe waardoor u verzekerd bent van een veilige en duurzame installatie. De totaalinstallateur is gespecialiseerd in cv-installaties, gas, riool en sanitair, ventilatie en water. Daarnaast verzorgen ze deze disciplines voor zowel zakelijke als particuliere partners. Bij de werkzaamheden staat comfort en gezondheid voorop en wordt er rekening gehouden met de geldende NEN-normen. U kunt er dus van op aan dat de werkzaamheden veilig verlopen.

Oplaadpunten, ledverlichting en zonnepanelen: u laat ze installeren door de totaalinstallateur

Heeft u een oplaadpunt nodig voor elektrische auto’s? Of heeft u een totaalinstallateur nodig voor de installatie van andere duurzame energiemogelijkheden? MRO Elektrotechniek BV is een gecertificeerd installatiebedrijf en leverancier van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Zij installeren uw lader(s) op de gewenste locatie en kunnen altijd het gewenste aantal leveren. Daarnaast kunnen ze u ook helpen met de installatie van zonnepanelen. Ook deze kan de totaalinstallateur leveren en installeren in elke gewenste vorm. Hierdoor maakt u een duurzame keuze en een goede investering voor de toekomst. Tot slot kunt u de totaalinstallateur ook inschakelen bij het installeren van ledverlichting. Dit doen zij voor zowel zakelijke als particuliere klanten.