Deac is uw expert op het gebied van koffiemachines op het werk

Maar liefst 82% van werkend Nederland vindt een kop koffie belangrijk om de dag goed te beginnen. Reden genoeg om kritisch te kijken naar een koffiemachine voor op het werk. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in elke organisatie. Goede resultaten van uw medewerkers beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Wij geven u daarom tips voor de keuze koffiemachine en koffievariaties.

Het verschil in koffiemachines

Voor veel personen wereldwijd begint de dag niet zonder hun rituele bakje koffie. Alhoewel sommige koffiekenners het liefst een bezoekje brengen aan hun lokale barista voor hun kopje koffie, kunt u eigen koffie op het werk brouwen je zowel tijd als geld besparen. Het is daarom zaak goed te kijken naar de verschillende soorten machines om een goede keuze te maken voor uw bedrijf. Onderstaand vindt u een aantal soorten machines die een goede keuze kunnen zijn voor uw bedrijf.

* Rex Royal

* Faema
* Etna
* Animo
* Jura


Deze koffiemachines zijn erg veelzijdig en bechikken tevens over TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie. Dat is een fijn bijkomend voordeel. Of u nu zin heeft in een espresso of een van de melkkoffies: met deze apparaten is het erg gemakkelijk. Dit bevordert het werk van uw medewerkers. 

Koffievariaties

Koffie wordt steeds populairder, geen wonder dat er steeds meer soorten koffie komen. Waar men vroeger tevreden was met een ‘simpel kopje koffie’, worden er steeds meer andere soorten koffie besteld. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij.

* Espresso, een klein kopje geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

* Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim

* Latte macchiato, melk met koffie en nog meer melk
* Café lungo, espresso maar niet erg sterk


Thuis genieten we van onze eigen koffierituelen. Op het werk is de koffie vaak waterig. Het wordt dus steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Meer informatie over koffie-apparaten? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/