Hoe werkt de blockchain precies?

Hoe werkt de blockchain precies?

Heb je zelf crypto’s of wil je crypto’s aan gaan schaffen, dan zal je met de blockchain te maken krijgen. De blockchain is onderliggend aan de meeste cryptocurrency’s en is de reden waarom de transacties veilig zijn. Hier kun je meer lezen over deze interessante techniek achter de cryptocurrency’s.

Een openbaar grootboek

De blockchain is eigenlijk niets anders dan een digitaal en openbaar grootboek. Iedereen heeft er te allen tijde toegang toe en alle transacties die plaatsvinden worden er per direct in opgeslagen. Normaal worden grootboeken veilig achter slot en grendel opgeslagen, maar bij de blockchain is dit niet het geval. Iedereen die crypto’s bezit, heeft ook een kopie van de blockchain en deze wordt live upgedate terwijl er met crypto’s gehandeld wordt. Als jij dus met je euro’s bij Bitvavo crypto’s koopt en deze in een wallet zet, ben je eigenaar van een live versie van de blockchain.

Is een openbaar grootboek wel veilig?

Het mooie van een openbaar grootboek is dat het bijzonder veilig is. Stel, je bent een hacker en je wilt het grootboek aanpassen zodat je geld kunt stelen. Dan zal je deze transactie in alle kopieën van de grootboeken moeten vastleggen. In plaats van het toevoegen van één regeltje in een register, moet je dit zelfde regeltje exact in duizenden registers tegelijkertijd plaatsen. Dat is natuurlijk nagenoeg onmogelijk.

Je gegevens zijn beschermd

Een andere zorg die je misschien hebt is dat iemand jouw gegevens kan halen uit de blockchain, maar dit is niet zo. De transacties zijn volledig anoniem en worden voorzien van een nummer, niet van persoonlijke informatie. Dit nummer kan niet naar jou worden teruggeleid en je gegevens kunnen niet worden gestolen uit de blockchain. Dit is ook de reden waarom crypto’s zo populair zijn bij online casinospelers en gebruikers van andere entertainment sites.

https://bitvavo.com

Meeste ontslagen vallen op maandag

Het is beter je Personeel op maandagmorgen dan op vrijdagavond te ontslaan. Hierdoor voorkom je het trauma van een eerste weekeinde als werkloze.” Het is één van de adviezen, die het Amerikaanse ‘outplacement agency’ Drake, Beam & Morin in New York heeft gegeven aan grote effectenhuizen en accountantsbureaus, die na de beurskrach met boventallig personeel kampen. Het outplacementbureau is onder meer ingeschaald door de effectenhuizen

Merril Lynch en Shearson Lehman, die eerder samen al zo’n slordige 9000 medewerkers de hebben uitgestuurd. Terwijl befaamde ‘head-hunters’ op dit moment vrijwel geen werk neer hebben, omdat niemand op zoek is naar financiële genieën, bureaus als Drake, Beam & Morin doen op dit moment goede zaken. Ze ontvangen een percentage van de gemiddelde salarissen, van wat de ontslagen werknemers tot voor kort verdienden. Drake, Beam & Morin noemt zich de schouder, waarop ontslagen handelaren kunnen uithuilen. Het bureau neemt de gedupeerden tijdelijk in dienst – op kosten van de voormalige werkgever – en probeert een andere baan voor hen te vinden. Ze krijgen zelfs een eigen kantoor inclusief telefoon, terwijl zij tegelijkertijd worden bij- of omgeschoold. Voor bureaus als Drake, Beam & Morin – ook in Londen is het fenomeen van ‘outplacement-agencies‘ in opkomst – zijn het hoogtijdagen. Veel effectenhuizen hebben geen ervaring met het ontslaan van mensen. Drake, Beam & Morin heeft de draaiboeken klaarliggen. Eén van de adviezen: ‘geen twee uur discussie met de te ontslagen werknemers, maar slechts een korte kennisgeving van het feit. Daarnaast wordt afgeraden loze beloftes te maken en zielig of leuk te doen.

https://www.outplacementverzekering.nl

Gaat u een krediet afsluiten? Kies voor persoonlijk advies

Een krediet afsluiten doet u niet elke dag. Daarom is het belangrijk dat u deskundig advies krijgt voordat u de knoop doorhakt. Zo weet u zeker dat u een keuze maakt die past bij uw situatie. Lenen is namelijk niet gemakkelijk. Sterker nog, lenen is niet eens altijd mogelijk. Dat is waarom het zo belangrijk is om advies van een specialist in te winnen voordat u een persoonlijke lening gaat aanvragen. Zo’n specialist is Blokweg Financieel Adviseurs B.V. Zij bekijken uw persoonlijke situatie nauwkeurig. Op basis daarvan geeft men u advies over het type lening dat het best bij u past, zowel op basis van uw huidige situaties als van uw persoonlijke behoefte.

U kunt een persoonlijke lening aanvragen voor uiteenlopende situaties

Gaat u binnenkort uw huis verbouwen? Of wilt u een nieuwe auto kopen?  Dan doet u er verstandig aan om een persoonlijke lening af te sluiten bij een echte specialist. Beschikt u hiervoor niet over voldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor een krediet afsluiten. U kunt hierbij kiezen voor verschillende vormen van lenen. Zo is er een doorlopend krediet en een aflopend krediet. Uw persoonlijke situatie is bepalend voor het specifieke krediet dat het best bij u past. Kunt u hier wel wat advies over gebruiken? Schakel dan een specialist als Blokweg Financieel Adviseurs B.V. in. Zij helpen u graag met het afsluiten van de lening die ideaal is voor uw situatie.

Beperk risico’s wanneer u een krediet gaat afsluiten

Gaat u een persoonlijke lening aanvragen? Dan is het verstandig dat u hier goed over nadenkt. Het aanvragen van een persoonlijke lening is immers niet geheel zonder risico’s. U kunt bijvoorbeeld ziek worden of onvrijwillig uw baan verliezen. In zo’n situatie kan het lastig zijn om uw lening af te lossen. Bij Blokweg Financieel Adviseurs B.V. bieden ze u de oplossing. Om risico’s af te dekken, kunt u bij dit bedrijf namelijk uw lening laten verzekeren. Wij raden u zo’n verzekering sterk aan. Hiermee voorkomt u namelijk dat u financieel in een onmogelijke situatie terecht komt. Voor meer informatie, of zelfs persoonlijk advies, over het afsluiten van uw krediet, kunt u het beste even contact met de specialist opnemen. Zij kunnen u er namelijk alles over vertellen!

De veiligheid van een Prepaid Mastercard

De meeste mensen kennen Mastercard wel. Het is een van de bekendste creditcards ter wereld en wordt dan ook gretig gebruikt. Weinig mensen weten echter dat er ook een Mastercard Prepaid bestaat. Het is een perfect alternatief voor mensen die bang zijn voor de onveilige gevolgen van het bezitten van een creditcard. Niet geheel onterecht, creditcardfraude is immers aan de orde van de dag en wanneer je je creditcard verliest zit je met een groot probleem opgezadeld. De Mastercard Prepaid biedt uitkomst voor mensen die er zeker van willen zijn dat zij niet te veel risico lopen met het bezit van een creditcard. De kaart is ook nog eens geheel anoniem.

Hoe wordt je zekerheid gegarandeerd?
Het handige aan de Prepaid Mastercard is het feit dat je zelf geld kunt opladen op je Mastercard. Er kunnen dus niet zomaar exorbitante bedragen van worden afgeschreven, terwijl jij hier niets van weet. Je zet simpelweg het bedrag op je kaart dat je zelf wilt kunnen gebruiken. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je op vakantie gaat. Je hoeft je overige bankpassen en creditcards niet mee te nemen met het risico deze passen te verliezen. Je hebt maar een kaart nodig waar alles opstaat wat je nodig hebt. En wanneer je geld tekort dreigt te komen, laad je hem gewoon nog een keer op. De anonimiteit die gepaard gaat met het aanschaffen van de Prepaid Mastercard wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren. Je kunt er immers alles mee doen wat je met een ‘gewone’ creditcard ook kunt, je zou het de ‘Mastercard, Prepaid edition’ kunnen noemen. Betalingen gaan snel, waar je ook bent. Omdat de kaart anoniem is, laat je nergens gegevens van jezelf achter. Zo kan er geen gevoelige informatie achterblijven bij je transacties. Met name wanneer je in webshops aan het winkelen bent, is dit een zeer geruststellende gedachte.

Groeiende populariteit, groeiende beschikbaarheid
Steeds meer mensen zien de nut van de Prepaid Mastercard in. De vraag naar de Mastercard was al groot, nu is de Prepaid versie ook zeer in trek. Omdat de vraag zo groot is, is de Prepaid Mastercard op veel locaties verkrijgbaar. Het hoeft dus niet veel moeite te kosten om met een Prepaid Mastercard op zak het leven door te gaan.

https://twitter.com/Ietsdoenofferte

Incasso in Rotterdam

Minder bekend bij het grote publiek: Niet alleen incassobureau’s werken vaak op no cure no pay basis, ook incasso advocaten werken veelal op deze basis. Het is dus bijzonder eenvoudig een incasso advocaat in te schakelen op no cure no pay basis! Kijk, dát is pas interessant!

 

Incasseren Rotterdam… via de Incasso Advocaat!

 

Wilt u indruk maken op uw debiteur? Op menig debiteur heeft het ontvangen van bericht van de incasso advocaat een ‘shock-effect’; men is bang voor de eventueel juridische gevolgen van het verzuimen van de betalingsplicht. Vaak is een sommatie aan het adres van de debiteur al voldoende, door de incasso advocaat, om de debiteur te laten betalen. Betaalt de debiteur nog niet, dan kunnen er juridische vervolg stappen genomen worden. Dit doet de incasso advocaat in overleg met u en zal u juridisch advies geven hierover. 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor u als klant worden geminimaliseerd; de hoofdsom wordt bij de debiteur neergelegd, wat het voor u als klant bijzonder aantrekkelijk maakt om incasso advocaten in te schakelen. Zoekt u een gerenommeerd incasso advocaten kantoor in Rotterdam? Zoek niet verder, maar klik op onderstaande link.  

http://www.e-legal-incasso-advocaten.nl/