Connect2Success
Image default
Gezondheid

Snel stoppen met roken

Stoppen met roken is niet makkelijk. Daar zijn de meeste rokers die getracht hebben te stoppen met roken het wel over eens. Uiteraard zullen er uitzonderingen zijn en zullen er mensen zijn die geen problemen hebben ondervonden bij het stoppen met roken, maar het overgrote deel van de mensen moet serieuze moeite doen om het roken definitief vaarwel te zeggen. Een elektrische sigaret kan je helpen het doel om snel met roken te stoppen te bereiken.

Een elektrische sigaret ligt als je een gewone sigaret gewoon bent vertrouwd in de hand. Hierdoor kun je gewoon makkelijk roken met een elektrische sigaret. Je bouwt het roken gewoon langzaam af en kunt hierdoor op een (iets) gezondere wijze stoppen met roken. Hoeveel gezonder het is dan een gewone sigaret is nog niet helemaal bekend, omdat hier nog onderzoek naar wordt gedaan. Binnen afzienbare tijd zal bekend zijn hoe gezond elektrisch roken nou daadwerkelijk is. Maar je kunt beter hier mee beginnen dan een sigaret.

Een esigaret bestaat uit diverse onderdelen. Je krijgt bij de aankoop van een sigaret een batterij, met daarbij een oplader en een zogenaamde atomizer. Het voordeel is dat je ook altijd de keus hebt uit diverse soorten smaken. Je kunt dus bijvoorbeeld voor een aardbei smaak gaan, maar tegelijkertijd is een koffiesmaak ook mogelijk. Bij een e-sigaret heb je diverse smaken en vooraf kun je altijd kijken welke sigaret qua smaak het best bij je wensen past. Het grote voordeel van elektrisch voordeel is dat het waarschijnlijk gezonder is dan gewoon roken, maar wat ook een bijkomend voordeel is, is dat het aanzienlijk goedkoper is dan een pakje echte sigaretten. In veel gevallen betaal je wel circa 6 a 7 euro voor een pakje sigaretten. Naar verwachting zal dit nog veel duurder worden, waardoor elektrisch roken zeer interessant wordt.

http://www.evapor.nl

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de oorzaken van de hoofdpijn in Ede?

Fysiotherapie Almelo helpt u bij diverse klachten

Hoe onderscheidt elektrisch roken zich van een normale sigaret?