Nu Een luxe zwembad zelf bouwen?

Droom je al jaren van een eigen zwembad in de tuin en ben je een handige klusser? Dan is het vast al weleens in je opgekomen om zelf een zwembad te bouwen. Wil je zelf een zwembad bouwen? Een zwembad heb je in vele maten en soorten. Bij je oriëntatie voor het bouwen van een zwembad kun je er veel verschillende tegen. Welk zwembad kies je nu en waar begin je met het bouwen van een zwembad? Het makkelijkste is om gebruik te maken van een bouwkundig zwembad.

Wat is een bouwkundig zwembad

Een veelvoorkomende manier om je zwembad op een betaalbare manier te bouwen is om dit zelf te doen! Het bouwen van een zwembad kan op vele manieren, maar het makkelijkste is om gebruik te maken van een bouwkundig zwembad. Waarom? Op die manier kun je zelf een zwembad bouwen, het is een bouwproces waar elke fase eenvoudig stap-voor-stap is uit te voeren. Eeen bouwkundig zwembad is eigenlijk een verzamelnaam voor zwembaden met diverse vormen van afwerking. De basisstructuur voor het een zwembad te bouwen is altijd en betonvloer en wanden van bijvoorbeeld betonblokken of een betonnen wand. De afwerking voor het zwembad te bouwen kan verschillend zijn. Dit kan uiteenlopen van het gebruik van zwembadfolie tot een afdichting van  van polyester matten of waterdichte verf. Dat is afhankelijk van wat jij mooi vindt en wat het budget is voor een zwembad te bouwen. 

Hoelang duurt het?

Een zwembad bouwen is een proces wat niet even gedaan is, het kan enkele weken tot enkele maanden duren.  Afhankelijk of je alles zelf doet voor het zwembad bouwen of dat je ook bijvoorbeeld bepaalde zaken laat uitbestede. Het afgraven van de tuin kan bijvoorbeeld worden uitbesteedt als je een kraan huurt. Het beton gieten is ook een voorbeeld van een van de werkzaamheden bij een zwembad bouwen die je kunt uitbesteden. Het uitbesteden maakt de bouw van een zwembad wel duur. Het goedkoopst is natuurlijk nog steeds als u alles zelf doet. Alleen dan dat is vaak ook wel de manier die het langste duur.Aandacht is belangrijk voor kinderen

De basisschool is niet alleen de plek waar kinderen les krijgen. Het is een plek waar zij acht jaar van hun leven spenderen en het speelt dus een cruciale rol in hun opvoeding. De hersenen en het lichaam van kinderen zijn volop in ontwikkeling dus wie zij zijn op de basisschool en hoe zij behandeld worden is cruciaal voor hun latere plek in deze samenleving. De rol van de basisschool en de bijbehorende naschoolse opvang zijn dus erg belangrijk. Vaak wordt dit onderschat bij ouders bij het kiezen van een basisschool. Het is belangrijk om te kijken naar leraren en de normen en waarden die een school hanteert. In dit artikel ga ik tips geven aan de basisschool en naschoolse opvang hoe zij er voor kunnen zorgen dat kinderen zich goed ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht
Ieder kind is anders en je moet met ieder kind dus anders omgang. Sommige vragen alle aandacht en andere lijken het niet nodig te hebben. Het is belangrijk om iedereen een gelijkwaardige hoeveelheid aandacht te geven. Het is voor kinderen belangrijk dat zij zich geliefd en gewild voelen door mensen die zij zien als belangrijk. Kinderen hechten veel waarde aan wat de leraar zegt. Zij gaan leraren zelfs als een soort ouders zien in de loop van de tijd. De leraar moet ook goed met kinderen om kunnen gaan. 

Zorg voor speel mogelijkheden
Kinderen hebben veel energie. Dit heeft allemaal te maken met het ontdekken van de wereld en het kind zijn in het algemeen. Je moet ervoor zorgen dat kinderen dus veel speel mogelijkheden hebben. Het is altijd goed om het speelplein te voorzien van houten buitenspeelgoed zoals bijvoorbeeld een zandbak hout. Als het mogelijk is leg dan ook een speelveldje aan waar kinderen kunnen spelen. Dit zorgt ervoor dat zij veel meer mogelijkheden hebben en diverse spellen kunnen spelen. Het spelen met andere kinderen zorgt voor belangrijke sociale aspecten die belangrijk zijn in de opvoeding

https://www.buitenspeelgoed.nl

Dagje Weg ?

Dagje weg? Ga op avontuur!

De sleur van het dagelijkse leven kan er af en toe behoorlijk in slaan. Stress en de druk van deadlines staan in de weg van genieten van het leven, dat is natuurlijk een behoorlijk probleem! Neem daarom tijd voor jezelf door af en toe eens een dagje weg te gaan. Dit hoef je niet alleen te doen, je kunt een vriend of vriendin meenemen of zelfs je hele familie overhalen om iets leuks te doen voor een dagje. Wie je ook meeneemt, zorg dat je het eens bent over een dagje weg. Leg voldoende suggesties op tafel en stem op de verschillende uitjes. Zo krijg je in no-time een meerderheid te zien. Is de keuze gevallen op een dagje uit? Dan is de laatste stap natuurlijk betalen en in de auto op de dag zelf om een leuk dagje uit te beleven. Welk dagje uit heb jij gekozen?

 

Uitjes vol avontuur

De meeste uitjes zijn vaak een leuk uitje naar de dierentuin of een zwembad, maar voor echte avonturiers zijn er dit soort dagjes uit:

 

  • Vliegles: Een privé vliegtuig is vaak een klein vliegtuigje waar maar twee of drie personen in passen. Het is een hele persoonlijke ervaring waar je dan ook persoonlijke begeleiding bij nodig hebt. Dat krijg je precies wanneer je vliegles koopt van Uitjesaanbod. Je wordt meegenomen naar een kleine landingsbaan waar je 20 minuten lang zelf (onder begeleiding) mag rondvliegen.
  • Klimmen: In een klimpark kun je klimmen en klauteren met vrienden of in je eentje. Vooraf krijg je instructies over hoe je moet klimmen en hoe je tuigje werkt. Vergeet vooral niet je veiligheidshaken aan de lijnen te haken, anders kan er wel eens wat gebeuren! Het uitzicht vanuit de bomen is prachtig.

Kinderfilmpjes.net bestaat een half jaar

De website www.kinderfilmpjes.net bestaat nu alweer bijna zo’n 6 maanden en heeft in deze periode een enorme sprong gemaakt richting een volwassen website met een duidelijk doel. Hieronder een nieuwe update van de ontwikkelingen.

Youtube
In de eerste periode was het vooral ons doel om ons Youtube-kanaal te vertalen naar een website. Al gauw bleek dit een succes en kregen we al veel bezoekers op de website vanuit dit kanaal. Ondanks dat onze website nauwelijks in zoekresultaten naar voren kwam, kregen we dagelijks al honderden bezoekers die ook nog eens terugkwamen, waardoor de eerste fanclub al snel ontstond.

Ons youtube-kanaal bleef verder groeien en de site groeide langzaam mee. Tot die tijd spendeerden we maar weinig tijd om echt gevonden te worden via andere wegen als google of Facebook. De focus lag vooral in het doorontwikkelen van de website. Enkele maanden geleden begonnen we pas bewust aan SEO en dit resulteerde erin dat de website al snel omhoog klom in de zoekresultaten. We hebben zelfs een promofilmpje gemaakt die ondertussen ook al duizenden keren is bekeken. We hebben nu bijna 6000 volgers en 6 miljoen bekeken filmpjes en dit worden er iedere dag meer.

Facebook
We hebben ook een Facebook fanpagina en plaatsen hier af en toe een update op, maar echt heel veel doen we hier niet mee. We hebben 1 ‘Like en win’ actie gedaan, maar gaan deze manier van ‘Likes’ behalen niet meer inzetten. We willen alleen likes die ‘echt’ zijn. Facebook wordt onze waarderingsmeter en Google+ zullen we inzetten voor de grotere communicatie zonder onze site te hoeven bezoeken. Dit is een tijdje verkeerd gelopen, waardoor veel mensen een persoonlijk google-profiel gingen toevoegen aan hun circles, maar dit is binnenkort opgelost.

 

Concurrentie
Er zijn wat andere websites die ook de markt te voorzien van online filmpjes. Leuke sites als kids-tube, kidsbios en het later gestarte kindertube bieden net als ons filmpjes aan. De manier is uiteraard anders, maar een filmpje is een filmpje. Wij geloven daarom ook niet in concurrentie, omdat uiteindelijk de mensen de website uitkiezen die het beste aansluit bij hun behoefte. Zo is kids-tube meer van de acties op Facebook, Kidsbios wat breder van opzet door bijvoorbeeld thema-websites op te zetten en het nog beginnende kindertube met grotere focus op peuters en kleuters, ookal lijkt deze focus te vervagen en gaan ze voor het bredere publiek.

Waar is kinderfilmpjes.net dan goed in? – persoonlijke note van de eigenaar
Ik – (Jeroen Meijer) probeer veel energie te steken in de site om deze er zo compleet mogelijk uit te laten zien. Ik zie veel mogelijkheden en kansen, maar ik probeer het vooral leuk te houden voor mezelf. Het is een hele uitdaging om het langzaam uit te bouwen en steeds nieuwe toevoegingen te doen die echt iets toevoegen aan de site. Ik zie het als een blokkentoren waar telkens iets bijkomt dat passend moet zijn binnen het geheel. Ik haal er zelf enorm veel energie uit, vooral als ik merk dat mensen de site echt leuk vinden om te bekijken (door mailreacties of eventueel likes). Ik hoop dat ik volgend jaar de tienduizend bezoekers mag behalen per dag (niet onwaarschijnlijk) en vier dan een feestje…., maar zal dan snel weer verder kijken waar het beter kan. Klein beetje perfectionistisch…

Ik hoop dat mensen zien dat de website niet even snel neergezet is en volgegooid is met filmpjes. De website bezoeken moet leuk zijn en het bekijken van een filmpje is niet het enige doel van dit bezoek.

http://www.kinderfilmpjes.net