Ondernemingsplan laten maken

De starter die naar de bank gaat om in aanmerking te komen voor financiering heeft een ondernemingsplan nodig met een financieel plan. Alle financiers vereisen dit bij een startende ondernemer, zowel de bank,Qredits, investeerders als crowdfundplatformen. Dit ondernemingsplan is nodig om in de behoeften te voorzien van zowel de financier als de ondernemer, de financier wenst zijn verstrekte lening afgelost en de starter krijgt inzicht in zijn markt,concurrenten en potentie van zijn onderneming.

Het Ondernemingsplan aan ons kantoor uitbesteden

U als startende ondernemer heeft het hoogstwaarschijnlijk druk genoeg met alle voorbereidende werkzaamheden waaronder het opvragen van offertes, aanvragen van een zakelijke bankrekening, bezoeken van mogelijke leveranciers etc. In deze periode heeft u veel aan uw hoofd en heeft u wellicht geen tijd of zin om een compleet marktonderzoek te verrichten of heeft u mischien beperkte kennis om de financien op te stellen. Maakt u zich echter daarover geen zorgen, het schrijven van uw complete business plan kunt u ook uitbesteden.

Voor de starter bieden wij dit namelijk exclusief als gespecialiseerd kantoor. Wij schrijven de bedrijfsplannen volledig op maat naar de eisen van de bank en investeerders. Mede daardoor is ons succespercentage zeer hoog en ligt om en nabij de 90%.

We stellen niet alleen het marktonderzoek, SWOT-analyse, concurrentie- analyse, de marketingmix en de balans, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen op, maar we verschaffen u ook advies bij uw financieringsbehoefte. In onze bedrijfsplannen worden de te realiseren bruto-omzetten onderzocht middels online en actuele statistieken zodat ook voor de bank duidelijk is dat deze dus ook wel degelijk haalbaar zijn. Op elke beslissingsfactor van de financier verlagen we de zogenoemde kans op default. Deze factor vormt voor hen uiteindelijk de goedkeuring of afwijzing.

Ondersteuning voor de startende ondernemer

AIs er geen eigen vermogen aanwezig voorde financieringsaanvraag dan is het toch mogelijk om financiering aan te vragen bij microkrediet-organisatie Qredits, kleinschalige financieringskantoren of investors. Wij bieden u in deze volledige begeleiding. We helpen u graag in het verwezenlijken van uw doelstellingen.

Omdat wij over veel veldervaring beschikken, kennen we de eisen van elke financier in Nederland en wat zij verwachten van een bedrijfsplan. Met het business plan kunt u vanzelfsprekend ook terecht bij de makelaar zodat u het door u gewilde pand kan huren of kopen.

Begeleiding en Advies op maat

Doordat wij tevens bedrijfsadvies aan u verstrekken, krijgt u als ondernemer het juiste gereedschap en kennis om beter te ondernemen. Dit is rendabel: u hoeft niet alles zelf op te zoeken en daardoor kunt u makkelijker alle tot u komende informatie plaatsen. Deze tijdswinst kunt u vervolgens gebruiken om effectiever te ondernemen. Bel ons nu en profiteer van onze deskundigheid, financieel netwerk en begeleiding:

T: 070-2210374

E: info@bedrijfsplan-schrijven.nl

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl

Hoe word je een succesvolle projectmanager?

Een goede en succesvolle projectmanager worden is niet zo makkelijk als mensen denken. Het moet ook een beetje in je zitten. Het is echter mogelijk om deze vaardigheid te verbeteren met een cursus projectmanagement. Hieronder een paar tips die we voor je uitgezocht hebben om alvast een kijkje te kunnen nemen.

Zorg voor een heldere visie

Wanneer een projectmanager een heldere visie uitdraagt inspireert dat zijn team. Gebruik hierbij visuele uitingen om het doel goed vast te zetten voor het team. Wanneer je gebruik maakt van woorden kan iedereen zijn eigen interpretatie eraan koppelen. Met een visuele uitleg zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

Open communicatie

Het is belangrijk om altijd duidelijk en eerlijk te zijn tegenover het team. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn, ook wanneer het even minder goed gaat. Als project manager wil je ook weten wat er speelt onder medewerkers. Zij zullen jouw voorbeeld volgen en zich ook opener tegenover je opstellen.

Bepaal je doelen

Om een uiteindelijke hoofddoel te realiseren is het goed om subdoelen vast te stellen. Wanneer je als team alleen maar tegen een einddoel opkijkt is het niet motiverend. Wanneer het team tegen kleine stappen aankijkt die zij elke week kunnen realiseren zal hen motiveren voor het hoofddoel.

Evalueer het project

Evalueer altijd het project samen met je team, hoe is het gegaan? Waar ging het soms wat minder goed? En ben je wel geschikt als projectmanager, waar kun je op verbeteren?  Zo beheer je de kwaliteit voor volgende projecten en jouw manier van leiding geven.

 

Wij denken dat het voor iedereen goed is om een cursus projectmanagement te volgen. Het helpt je om een team beter te managen en begrijpen wat de productiviteit verbeterd. En wanneer je een managementfunctie hebt is het uiteraard een goede kwaliteit om beschikking tot te hebben.

 

Het nieuwe werken wordt ondersteund door de VoIP telefooncentrale

Bedrijven die het nieuwe werken implementeren in de organisatie kunnen dit alleen met een goed functionerende VoIP telefooncentrale. VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Het ideale is wanneer een medewerker vanuit werkt deze perfect kan worden doorgeschakeld op de mobiele telefoon of bij hem of haar thuis geïnstalleerde telefoontoestel. Ook als het gaat om draadloze DECT toestellen, dan kunnen zij zich ook nog rond het huis begeven. Het voordeel van deze toestellen is, ondanks dat ze draadloos zijn, dat ze moeilijk af te luisteren zijn. De telefoongesprekken worden versleuteld verzonden door de lucht en binnen het netwerk. Met alle afluisterschandalen die de laatste tijd in de media verschijnen is dit niet onverstandig.

Het mooie van een VoIP telefooncentrale is dat vestigingen nationaal en internationaal gekoppeld kunnen worden als een groot netwerk. Hierdoor kunnen vestigingen onderling makkelijk communiceren zonder dat hier internationale telefoonkosten worden berekend. Op deze wijze kunnen bedrijven veel geld besparen. Tevens is het mogelijk om ook videoconferencing uit te voeren binnen het eigen VoIP-netwerk, wat de kwaliteit van het beeld bij het geluid ten goede komt. In het verleden had het geluid voorrang op het beeld, waardoor het beeld achter liep op het geluid. Dit leidde vaak tot hilarische beelden. Door het goedkoper worden van bandbreedte is ook dit probleem opgelost.

Een ander voordeel van de nieuwe VoIP telefooncentrales is de mogelijkheid om oude telefoontoestellen te koppelen aan een nieuwe centrale. Stel een bedrijf heeft een kantoor en gaat uitbreiden. De huidige telefooncentrale is hier niet op berekend. Door een nieuwe telefooncentrale in te zetten, kunnen de bestaande toestellen hergebruikt worden wat onnodig investering voorkomt. Voor het aanschaffen van een telefooncentrale die aan de hedendaagse eisen voldoet is het verstandig om een telecommunicatie specialist in te huren. Zeker als moet worden berekend waar zenders voor de DECT-toestellen moeten komen.

http://uwbeste.be