Herschrijven zinnen

Wettelijke voorwaarden of regelingen zijn documenten die afspraken tussen u en elkaar bevatten. Bijvoorbeeld aankoop, verzekering, huishuur of dienstverband.

Onze visie?
De afspraken die je met elkaar hebt gemaakt, moet je duidelijk opschrijven. Zo weten beide partijen wat ze bedoelen. Dit is het uitgangspunt bij het schrijven van de wettekst. We bekijken de wettekst vanuit het oogpunt van de lezer. Wat moet hij weten? Wat begrijpt hij? Pas daarna: wat wil de auteur zeggen?

 

Bovendien moet de wettekst zijn doel bereiken: de lezer moet zich aan de afspraak houden. Op overtuigende toon vinden wij dit niet nodig. in tegenstelling tot.

Deze methode?
Bij het schrijven van de juridische tekst werken wij nauw samen met uw advocaat. Meestal in intensieve review meetings. Want het vertalen van juridische taal naar een gemeenschappelijke taal is een precieze taak. Want de tekst moet in de wet nog eenvoudig zijn. Is er geen eenvoudig alternatief voor bepaalde jargons? Of is er een dwingende wettelijke clausule of paragraaf? We negeren het, maar we leggen het ook uit in duidelijke taal. We hebben ook gekeken naar de inhoud: is alles relevant en nodig? Wat zijn de risico’s als we bepaalde afspraken over bijzondere omstandigheden niet vermelden? We bestuderen hoe we de inhoud op verschillende manieren kunnen vereenvoudigen. Soms gaat dit verder dan taal. Dit doen wij samen met uw advocaat.

Resultaat?
We schreven een juridische tekst…

Bevat alleen informatie die relevant is voor de lezer. Dit vereist lef.
Lezergerichte inhoudsvolgorde.
We maken de structuur duidelijk zichtbaar. Tekst met alinea’s, koppen (kernzinnen), nummering en inspringing. Zorg ervoor dat de tekst de beste zoekvriendelijkheid heeft.
Wij vertalen complexe talen naar eenvoudige talen.
Dit is begrijpelijk en juridisch onberispelijk. Werk altijd samen met uw advocaat.

 

 

 

herschrijven zinnen

https://www.dergatsjev.be/2021/06/tekst-herschrijven-semi-automatisch.html

Beginnen met SEO? Zorg eerst voor een SEO-analyse

Voordat je begint met een SEO bureau is het van belang dat je een SEO analyse maakt. Je moet natuurlijk weten hoe alles te werken gaat en waarvoor het nu precies is. Door het maken van z’n analyse ga je kijken waar je allemaal aan moet voldoen. Een SEO analyse maken bestaat uit de volgende dingen. Position, optimize, links, blog, content, pages, rank, keywords. Vertaalt naar het Nederlands is het eigenlijk dat je gaat kijken wat z’n bureau allemaal doet. En zoals je kan zien is dat behoorlijk breed. Van het schrijven van blog tot het plaatsen in een hogere rank. Het is dus belangrijk dat je weet hoe dat allemaal in elkaar steekt en wat je er allemaal voor moet doen. Het lijkt ook allemaal best makkelijk, maar dat is het niet. Je moet veel research doen wat bedrijven nu precies willen en wat ze in de toekomst willen doen. Sommige bedrijven willen namelijk alleen maar hoger in Google worden aangeschreven terwijl andere bedrijven weer juist ook een website erbij wilt. Het is dus ook maar net waar jouw behoeftes liggen. Mocht je een heel nieuw bedrijf helpen en je bied goede service zou dat bedrijf je inhuren voor een groot gedeelte van de website.

 

Online marketing

Naast dat de website helemaal goed loopt doen veel bedrijven ook aan marketing en vooral aan online marketing. Dat komt eigenlijk omdat iedereen wel internet gebruikt. Van kleins af aan leren kinderen al hoe computers werken en ook steeds meer ouderen verdiepen zich daarin. Online marketing is daarom ook een goed geschik middel om je bedrijf een goede naam te geven. ZO kan je bedrijven inhuren die jou bedrijf in advertentie zet of in korte fragmentjes laat afspelen. De laatste jaren is vooral het online marketing gegroeid door middel van social media. Dat komt omdat steeds meer mensen het beginnen te gebruiken. Sociaal media kan je ook in een keer heel veel mensen bereiken voor een relatief goedkope prijs. Veel bedrijven maken daar dus ook gebruik van. Mocht je bijvoorbeeld een nieuwe pannenset nodig hebben en je zoekt het op Google op vragen website tegenwoordig altijd of je cookies accepteert. De meeste mensen zeggen daar ook ja op en dus kunnen zij door die cookies reclame op social media verwachten van een nieuwe pannenset.

 

Veel mensen weten dus ook niet dat het een van de meest gebruikte marketing truc is. Neem anders is een kijkje bij doublesmart.nl. Het is een website die jouw helpt omjouw producten zo goed ogelijk te promoten. Dat doen zij ook door middel van het promoten via sociaal media. Facebook en Instagram vangen per jaar ook miljoenen aan het gebruik van online marketing.

Laat een 3D animatie maken!

Laat een 3D animatie maken!

Een 3D animatie is niet alleen gaaf, maar ook nog eens een krachtige (video)marketingtool. Het is een effectieve manier om complexe materie of producten op een heldere manier te vertellen. Je kunt dingen laten zien waar je met een normale camera nooit bij zou kunnen komen. En dat zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een explosieschets tot leven brengen en het installatieproces laten zien? Kan. Weersituaties simuleren? Kan. Een kijkje in de toekomst nemen en dingen laten zien die nog niet bestaan? Het kan allemaal. Een 3D animatie maken is alleen niet eenvoudig en vraagt om specialistische kennis, vaardigheden en programma’s. Daarom is het slim om een 3D animatie te laten maken bij een specialistische en professionele 3D animatiestudio, zoals ZoomWorks.

Jouw 3D animatie laten maken bij ZoomWorks

Modelleren, rigging, nodes, textures rendering… voor de 3D specialisten van ZoomWorks is dit een soort van tweede taal geworden. Met hun 3D software weten ze jouw verhaal te vertalen naar indrukwekkende beelden die in één oogopslag helder zijn. Maar dat doen ze natuurlijk niet alleen. ZoomWorks bestaat uit een enthousiast team van online marketeers en audiovisuele specialisten. Tekstschrijvers, animators, video editors, audio engineers, cameramannen, interaction designers… alles hebben ze zelf in huis. Hierdoor hebben ze het gehele proces van begin tot het eind zelf in de hand. En dat is ook fijn voor jou, want zo hoef jij niet te schakelen met andere bureaus.

Het proces van een 3D animatie laten maken

Wanneer je een 3D animatie laat maken bij ZoomWorks vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hierin vragen een online marketeer en projectmanager je de hemd van het lijf. Ze willen alles van je weten! Want hoe meer informatie, hoe concretere ideeën zij krijgen voor de 3D animatie. Op basis van dit gesprek komt ZoomWorks vervolgens met een eerste concept en passende prijs. Wanneer iedereen hier blij mee is wordt dit verder uitgewerkt tot een voice-over tekst en/of concrete verhaallijn. Ook maken ze een eerste opzet voor de stijl van de animatie, zodat je een idee krijgt van kleur, vorm en ruimte. Uiteindelijk wordt het hele verhaal opgedeeld in verschillende scenes en deze visueel uitgewerkt in een soort stripverhaal. Wanneer jij helemaal happy bent met deze visuele uitwerking gaan de 3D specialisten van ZoomWorks helemaal uit hun dak met animeren. Jouw verhaal komt letterlijk tot leven! En ze stoppen pas wanneer jij 100% tevreden bent.

Meer informatie over een 3D animatie?

Wil je meer weten over een 3D animatie laten maken? Neem dan eens een kijkje op de website van ZoomWorks. Ben je zo enthousiast geworden dat je ze liever persoonlijk wilt spreken of benieuwd naar andere mogelijkheden op video- of animatiegebied? Bel ze gewoon op! Ze vertellen je er graag meer over.

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/

Onmisbaar voor een betere online vindbaarheid: de ZipZoo linkbuilding tool

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Zonder linkbuilding is het bijna onmogelijk om een goede positie in de zoekresultaten te bereiken. Bij ZipZoo hebben we veel ervaring met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Wij bieden een marketing- en linkbuilding platform waarmee u artikelen en blogs op betrouwbare en relevante websites kunt plaatsen. ZipZoo biedt u toegang tot ruim 400 websites met een Google Pagerank van 0 tot 6. Maandelijks wordt ons netwerk uitgebreid waardoor ons netwerk blijft groeien. ZipZoo bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar relevante websites. Zoekmachines passen regelmatig hun eisen voor linkbuilding aan. Met ZipZoo heeft u daar geen omkijken naar.

                

Profiteer van vele voordelen met ZipZoo

Wilt u beter scoren in zoekmachines en meer bezoek naar uw website trekken? Gebruik dan de ZipZoo linkbuilding tool. De linkbuilding service van ZipZoo biedt vele voordelen:

  • Toegang tot meer dan 400 websites
  • Elke maand nieuwe websites voor uw artikelen
  • 1 keer registreren voor toegang tot alle websites
  • In een paar eenvoudige stappen uw artikelen plaatsen

 

Bij ZipZoo staat gebruiksgemak hoog in het vaandel. Het plaatsen van artikelen op websites die passen bij uw doelgroep is een fluitje van een cent. In een paar stappen publiceert u uw eerste artikel.

 

Start vandaag nog met linkbuilden bij ZipZoo

Linkbuilden is de ideale manier om beter te presteren in Google. Zeker als u deze techniek combineert met SEO. Registreer u vandaag nog bij ZipZoo. Vraag het proefabonnement aan en probeer de linkbuilding zelf tool uit. Ervaar hoe leuk linkbuilden kan zijn!