Connect2Success
Image default
Marketing

Laat een 3D animatie maken!

Laat een 3D animatie maken!

Een 3D animatie is niet alleen gaaf, maar ook nog eens een krachtige (video)marketingtool. Het is een effectieve manier om complexe materie of producten op een heldere manier te vertellen. Je kunt dingen laten zien waar je met een normale camera nooit bij zou kunnen komen. En dat zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Een explosieschets tot leven brengen en het installatieproces laten zien? Kan. Weersituaties simuleren? Kan. Een kijkje in de toekomst nemen en dingen laten zien die nog niet bestaan? Het kan allemaal. Een 3D animatie maken is alleen niet eenvoudig en vraagt om specialistische kennis, vaardigheden en programma’s. Daarom is het slim om een 3D animatie te laten maken bij een specialistische en professionele 3D animatiestudio, zoals ZoomWorks.

Jouw 3D animatie laten maken bij ZoomWorks

Modelleren, rigging, nodes, textures rendering… voor de 3D specialisten van ZoomWorks is dit een soort van tweede taal geworden. Met hun 3D software weten ze jouw verhaal te vertalen naar indrukwekkende beelden die in één oogopslag helder zijn. Maar dat doen ze natuurlijk niet alleen. ZoomWorks bestaat uit een enthousiast team van online marketeers en audiovisuele specialisten. Tekstschrijvers, animators, video editors, audio engineers, cameramannen, interaction designers… alles hebben ze zelf in huis. Hierdoor hebben ze het gehele proces van begin tot het eind zelf in de hand. En dat is ook fijn voor jou, want zo hoef jij niet te schakelen met andere bureaus.

Het proces van een 3D animatie laten maken

Wanneer je een 3D animatie laat maken bij ZoomWorks vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hierin vragen een online marketeer en projectmanager je de hemd van het lijf. Ze willen alles van je weten! Want hoe meer informatie, hoe concretere ideeën zij krijgen voor de 3D animatie. Op basis van dit gesprek komt ZoomWorks vervolgens met een eerste concept en passende prijs. Wanneer iedereen hier blij mee is wordt dit verder uitgewerkt tot een voice-over tekst en/of concrete verhaallijn. Ook maken ze een eerste opzet voor de stijl van de animatie, zodat je een idee krijgt van kleur, vorm en ruimte. Uiteindelijk wordt het hele verhaal opgedeeld in verschillende scenes en deze visueel uitgewerkt in een soort stripverhaal. Wanneer jij helemaal happy bent met deze visuele uitwerking gaan de 3D specialisten van ZoomWorks helemaal uit hun dak met animeren. Jouw verhaal komt letterlijk tot leven! En ze stoppen pas wanneer jij 100% tevreden bent.

Meer informatie over een 3D animatie?

Wil je meer weten over een 3D animatie laten maken? Neem dan eens een kijkje op de website van ZoomWorks. Ben je zo enthousiast geworden dat je ze liever persoonlijk wilt spreken of benieuwd naar andere mogelijkheden op video- of animatiegebied? Bel ze gewoon op! Ze vertellen je er graag meer over.

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

Herschrijven zinnen

Beginnen met SEO? Zorg eerst voor een SEO-analyse

Onmisbaar voor een betere online vindbaarheid: de ZipZoo linkbuilding tool