Connect2Success
Image default
MKB

Overal en altijd kunnen werken

Overal en altijd kunnen werken. Het klinkt misschien als iets enorm vervelends, maar voor bedrijven zou het ideaal zijn. Bijvoorbeeld wanneer een belangrijke medewerker niet naar kantoor kan komen vanwege een gebroken been. In dit geval is het enorm handig om over een online werkplek te beschikken, zodat ook de medewerker met zijn gebroken been thuis aan de slag kan.

Thuis werken

Er kunnen zich diverse situaties voor doen waarbij het voor bepaalde medewerkers nodig is dat zij thuis gaan werken. Bijvoorbeeld wanneer ze ziek zijn, maar wel in staat zijn om aan de slag te gaan. Normaal gesproken zou dit niet kunnen omdat zij niet over de spullen en de informatie beschikken. Dit ligt normaal gesproken allemaal op kantoor. Vandaag de dag is het echter mogelijk om gebruik te maken van een online werkplek.

Online werkplek

Een online werkplek van Netdata is een speciale website dat verbonden is aan een bepaald bedrijf. Door medewerkers speciale codes en gebruikersnamen te geven is het voor hen mogelijk om bijvoorbeeld thuis in te loggen op het werk. Dit houdt in dat zij ook thuis aan de slag kunnen, en niet meer afhankelijk zijn van de spullen en van de informatie dat zich op het kantoor bevindt. 

http://www.netdata.nl/