Een herenpak van Ted Baker

Als het om de stijl van een herenpak gaat, zit het verschil in de details. Hoewel het hebben van een pak een essentieel overgangsritueel is voor elke man, is het kiezen van een pak niet altijd de meest eenvoudige taak. Laat ons u meenemen door de pasvormen en ontwerpelementen van de verschillende soorten pakken die Ted Baker aanbiedt, en vind het pak dat perfect op u is afgestemd.

Regular fit

Op zoek naar een klassiek en comfortabel pak? De Regular Fit pakken van Ted zijn de beproefde optie. Ze hebben een traditionele, wijdere pasvorm voor een look die perfect is voor elke dag. Een iets langer jasje met ruimere schouders, een bredere borst en ruime mouwen is perfect in balans met een recht gesneden broek.

Slim fit

Het Slim Fit pak is dichter op het lichaam gesneden dan de Regular Fit. Het is een flatterende allrounder die u van de borrel tot de bruiloft van dienst zal zijn. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar iets meer getailleerd maar niet super strak, het creëert een slank silhouet met zijn bijgesneden taille en subtiele tapering.

Skinny fit

Last but not least is er de Skinny Fit; Ted’s slankste pakoptie, het volgt de vorm van het lichaam voor een scherp silhouet. Als het gaat om moderne pakstijlen, is dit de belichaming van hedendaagse formele kleding. Perfect voor diegenen die een stijlstatement willen maken, het skinny pak laat de man in de stad een blijvende indruk achter, waar hij ook gaat.

Leerverf van matte finishers tot glitterlagen

De Leerverfshop is gespecialiseerd in angelus leerverf. Deze verf komt oorspronkelijk uit Amerika en wordt gekenmerkt door het feit dat de verf watervast, krasbestendig en flexibel is. Wanneer jij je lederen schoenen dus een tweede leven wil geven, kun je deze het beste bewerken door ze te verven met Angelus leerverf.

Angelus leerverf bestaat in vele soorten en kleuren. Vind jij zwarte leerverf helemaal geweldig of ben jij meer van de witte leerverf? Welke kleur dan ook jouw favoriet is, alle verfkleuren zijn op acryl basis, waardoor de verf niet afbladdert of afbrokkelt. Of misschien wil jij wel liever dat er glitters in jouw verf zitten, maar verwacht je dat dat moeilijk is. Gelukkig valt dat heel erg mee, want de glitterlaag is een soort topcoat. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe duidelijker de glitters zichtbaar worden. Bovendien hoef je geen finisher meer te gebruiken, omdat de glitterlaag de schoen al beter beschermt tegen krassen en water. Ideaal dus wanneer jij wil dat je schoenen weer lang mee gaan. Echter, niet alleen is verf van kwaliteit van groot belang bij het bewerken van jouw lederen schoenen, maar ook een goede behandeling van het lederen oppervlak is noodzakelijk.

Naast een juiste voor- en nabehandeling van het oppervlak is verzorging essentieel. Eens in de zoveel tijd moeten lederen schoenen namelijk gepoetst en ingevet worden. Dit kan gedaan worden met wax of olie, zodat het leer flexibel en zacht blijft. Op die manier voorkom je scheuren in je lederen schoenen, waarbij je jezelf een herstelbeurt bespaart.

Zie jij het al helemaal zitten om je schoenen te gaan verven? Weet dan hoe je aan de slag moet gaan en bezoek de webshop van Leerverfshop voor alle juiste benodigdheden. Binnen de kortste keren zien jouw schoenen er weer glanzend mooi uit.

https://www.leerverfshop.nl/