Ben jij geschikt voor de bruisende functie van medewerker klantenservice?

Als functie medewerker klantenservice of service desk dien je stevig in je schoenen te staan. Je krijgt met klanten te maken die veel vragen, problemen of klachten hebben. Een medewerker van de service desk krijgt deze informatie vaak per telefoon, maar ook steeds vaker kun je dit regelen via een chat, e-mail of social media. Als je een goede babbel hebt en goed kunt luisteren is dat mooi meegenomen, maar je dient ook vaardig te zijn op de computer, zodat je alle communicatiekanalen kunt bedienen.

Situatieschets bedrijf

Het kan zijn dat je bij een bedrijf start dat pas net een afdeling klantenservice heeft ingericht, maar het kan ook zijn dat een bedrijf zo sterk groeit, dat ze de klantenservice professioneler willen inrichten. Iemand die dan zo af en toe eens telefoontjes en e-mails beantwoordde, wordt nu vervangen door een aparte afdeling en een aparte plek in het bedrijfspand. Vaak zitten de medewerkers van de klantenservice dicht bij elkaar, zodat ze elkaar kunnen helpen als iets onduidelijk of nieuw is. Het kan zelfs zijn dat je bij een internationale klantenservice terecht komt, waar meerdere talen gesproken worden. Denk aan een call center voor een groot merk. Dat merk wil niet in elke stad en in elk land een werkplek voor een medewerker klantenservice inrichten, zij doen dat centraal. Opleiding en feedback kan dan centraal georganiseerd worden voor al je collega’s van de klantenservice.

Doorgroeimogelijkheden

Wie vanaf het begin af aan ervaring opdoet bij de klantenservice en uitblinkt in het begeleiden van collega’s, kan bij de groei van de afdeling wel eens de uitdaging krijgen om leiding te geven aan het team van helpdesk medewerkers. Dat is een mooie kans om je best te doen en wellicht nog wat langer door te studeren.

X

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: professionele nazorg en begeleiding tijdens en na jouw opl

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: professionele nazorg en begeleiding tijdens en na jouw opleiding. Want onze assistentie stopt niet nadat jij jouw diploma gehaald hebt. Heb je de styling of binnenhuisarchitect opleiding bij Linnartz Opleidingengroep gevolgd? Dan ben je hier ook verzekerd van professionele nazorg en begeleiding na voltooien van de opleiding. Wil je bijvoorbeeld voor jezelf beginnen of ervaring opdoen bij een ervaren bureau? Linnartz Opleidingengroep voorziet je dan van deskundig en persoonlijk advies. Als je deze nazorg en begeleiding niet wilt, is dat geen probleem. Het is geheel vrijblijvend uiteraard. Een ander groot voordeel van Linnartz Opleidingengroep is dat je geen dure studieschuld opbouwt. Alle beroepsopleidingen vallen namelijk buiten het studieleningstelsel. De prioriteit ligt in het opleiden voor een erkend diploma.

 

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: diverse opleidingsplaatsen

Door de styling of binnenhuisarchitect opleiding te volgen bij Linnartz Opleidingengroep, weet je zeker dat je goed opgeleid wordt en weer weggaat met een erkend diploma op zak. Linnartz Opleidingengroep beschikt over diverse opleidingsplaatsen voor de binnenhuisarchitect en styling opleiding. Zo kunt u terecht in Breda, Amsterdam en Nijmegen. Je kunt hier kiezen voor een dag- of avondopleiding. Dit is naar gelang jouw wensen en de tijd die je beschikbaar hebt. Door de lesblokken van 2 of 3 uur haal je een aanzienlijk hoger rendement dan een blok van 50 minuten. Bijkomend voordeel: je rond het ook nog eens eerder af. Heb je 80 procent van de lessen bijgewoond en haal je je examen niet? Dan kun je kosteloos lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.

 

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: maak de juiste studiekeuze

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: het is van groot belang om de juiste studiekeuze te maken. Het is een belangrijke, maar moeilijke taak. Heb je een creatieve geest en maak je graag interieurontwerpen van hoge kwaliteit? Bij de binnenhuisarchitect opleiding leer je alles wat je nodig hebt. Je leert bijvoorbeeld interieurstyling, computer tekenen, bouwkunde en projectarchitectuur en krijgt overal een diploma van. Uiteraard zal verkooptraining ook onderdeel van de opleiding zijn. Wil je het breder aanpakken? Dan is wellicht de styling opleiding iets voor jou. Deze omvat ook binnenhuisarchitectuur, interieurstyling en verkooptraining, maar ook productstyling & vormgeving, etalage- en eventstyling, maar ook visuele communicatie. Deze laatste richt zich voornamelijk op vormgeving en ontwerpen.

https://linnartz.nl/