Sporten via werkgever is voordelig

 

Als je de mogelijkheid kreeg om te sporten via je werkgever, denk je dat je zo een aanbieding in de wind zou slaan? Natuurlijk niet, maar kan dat wel? zul je je misschien afvragen. Het kan wel ja, via ons werkgeversvriendelijke pakket, die de werknemers ook ten goede komt. In ons fitnesscentrum zijn verschillende bedrijven die grif gebruik maken van de mogelijkheid om hun personeel via ons te laten sporten. Jouw bedrijf is dus ook welkom. Als je bedrijf nog niet bij een fitnesscentrum is aangesloten kun je de werkgever altijd attent maken op de vele mogelijkheden die wij bieden aan bedrijven, om hun personeel in topvorm te doen verkeren.

Het is zo vaak gezegd, dat rust roest, vooral voor personeel dat de hele dag zittend werk verricht. Deze mensen krijgen zelden de gelegenheid om aan sport te doen. Ze worden zo moe van het zitten, dat ze, wanneer ze thuiskomen alleen nog willen eten en liggen. Deze vicieuze cirkel maakt dat ze gaan lijden aan overgewicht dat diabetes en andere chronische aandoeningen veroorzaakt. Met gevolg: vele ziekte dagen, en hoge dokterskosten voor het bedrijf. Niemand zit daar op te wachten.

Deze problemen zijn makkelijk op te lossen, door meer te bewegen. De beste manier om gezond en fit te worden, is door regelmatig te bewegen. Bij ons maakt het niet uit hoe het weer is, zon regen of sneeuw, in ons fitnesscentrum ben je altijd terecht. Als je dus kunt sporten via je werkgever moet je die kans niet aan je voorbij laten gaan, want het is voor je eigen best. Je gezondheid gaat er namelijk direct op vooruit zodra je regelmatig naar het fitnesscentrum gaat. Bovendien kost het je niets als je in de gelegenheid bent om te sporten via de werkgever. 

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werknemer

De grote tennis toernooien

Tennis is een bekende sport. Toch is het in Nederland minder populair dan andere landen. Wij Nederlanders zijn meer van voetbal en schaatsen. Toch zijn er heel veel toernooien die heel leuk, groot en indrukwekkend zijn. In dit artikel ga ik deze grote toernooien beschrijven om jullie er bewust van te maken dat tennis veel meer is dan het juiste tennisracket kopen. Over de hele wereld worden honderden misschien wel duizenden toernooien gehouden, maar er zijn maar vier toernooien die er echt toe doen. Dit zijn de toernooien waar grote jongens en dames spelen.

De vier grootste tennis toernooien worden hebben een gezamenlijke naam die spijker op z’n kop slaat: de Grand Slam. De toernooien die worden gehouden zijn Australian open, Franse open, Wimbledon en US open. Deze vier landen zijn tevens de grootste tennis landen van de wereld.

De Australian Open werd voor het eerst georganiseerd in het begin van de 20e eeuw. De stad Melbourne mocht de spits afbijten en sindsdien wordt het toernooi ieder jaar in januari georganiseerd. Het is dan zomer op het zuidelijke halfrond. De US open werd voor het eerst georganiseerd in het begin van de 19e eeuw. Het toernooi vindt plaats in september. Wimbledon is het oudste tennis toernooi en het werd voor het eerst georganiseerd in 1877. De laatste van de vier is de Franse Open. Dit toernooi ging voor het eerst internationaal in 1925 en wordt traditioneel gehouden in Parijs.

Tegenwoordig kunnen tennissers miljoenen aan prijzen geld winnen. Er zijn laatste tennissers die tiger woods hebben ingehaald qua vermogen. Dit wil toch zeggen dat er veel belangstelling is voor de sport. Als jij nou zelf een hele fanatieke sporter bent dan is het belangrijk dat je er voor zorgt dat je de juiste materialen hebt zoals k swiss tennisschoenen. Misschien speel jij dan ook ooit op Wimbledon.

https://www.kctennis.nl/

Wat is Bodytec?

Bodytec (klik hier voor de website) is een totale body workout in slechts 20 minuten. Bij Van Schaik Personal Training, werk je met Bodytec in slechts 20 minuten zo intensief waar je met een conventionele (kracht)training zeker drie uur nodig hebt. Je draagt tijdens de Bodytec workout speciale onderkleding. Deze onderkleding sluit zeer goed aan op je huid zodat je lichaam de impulsen van het elektrodenvest (dat draag je óver je onderkleding), goed kan worden overgedragen.

De Bodytec apparatuur zorgt voor een juiste en veilige werking van alle elektroden. De elektroden geven aan je spieren laagfrequente elektrische impulsen. Hiermee worden ook de dieper liggende spieren getraind en vormt zich in zeer korte tijd spierweefsel. Maar ook je metabolisme wordt gestimuleerd en onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en je huid verstevigd.

Verbluffend resultaat met Bodytec

Natuurlijk kan niet iedereen op dezelfde manier trainen met Bodytec. Net als bij welke andere conventionele training dan ook. Daarom wordt elke training op je persoonlijke behoefte afgestemd. Op een voor jou prettig niveau ga je sporten, bijvoorbeeld: zwaar en dynamisch of licht en statisch. Daarnaast kan de intensiteit per spiergroep afzonderlijk worden ingesteld. Hierdoor kan iedereen in korte tijd, ongeacht de leeftijd of eventuele lichamelijke beperkingen, uitzonderlijke resultaten behalen. Een Bodytec training is geschikt voor de beginnende sporter, maar zeker ook voor de (ver)gevorderde sporter. Met slechts 20 minuten per week sporten met Bodytec komt binnen afzienbare tijd dat fittere, strakkere én sterkere lichaam binnen bereik.

Sporten krijgt een andere betekenis met Bodytec

Denk je aan dat strakkere, fittere én sterkere lichaam dan denk je aan sporten. Denk je aan sporten, dan zie je jezelf bij Van Schaik Personal Training vast en zeker jezelf ‘afmatten’. Je voelt al dat je geen zin hebt nog voor je begonnen bent. Herkenbaar? Dan is Bodytec bij Van Schaik Personal Training zeker iets voor jou. Je wilt best wel wat doen om dat strakkere en fittere lijf te krijgen, maar het moet liefst niet te veel van je vrije tijd vragen. En als je weet dat een totale Bodytec workout nog meer positieve resultaten oplevert, ga je vast heel anders over sporten en Bodytec in het bijzonder denken.

Niet alleen een strakker lichaam met Bodytec

Met een Bodytec workout verhoog je je vetverbranding wanneer je bezig bent met afvallen. Het vermindert eventuele artrose en/of andere klachten aan je nek, schouders, rug, heup, knieën en enkels. Je vetpercentage én je gewicht kan beduidend minder worden. Door je strakkere én sterkere lichaam treedt er ook een figuurcorrectie op. Door het trainen van diverse spiergroepen verhoogt je conditie en je uithoudingsvermogen. Bodytec is ook goed toe te passen na een operatie of opgedane blessure. Het wordt vaak in de (professionele) sportwereld toegepast bij de behandeling van een blessure. Stofwisseling en afvoer van afvalstoffen worden gestimuleerd. Er treedt huidverbetering op doordat de doorbloeding van huid en spieren wordt bevorderd. Voor senioren is Bodytec uitermate geschikt als valpreventie omdat het je reactie- en krachtvermogen stimuleert.

Bodytec kan zelfs een positieve uitwerking hebben op incontinentie. Bodytec levert verbluffende resultaten bij slappe bekkenbodemspieren.

Kortom, Bodytec bij Van Schaik Personal Training levert je binnen de kortste keren waanzinnige resultaten op!

En, het is zeer geschikt voor iedereen die snel resultaten wil behalen, jong én (wat) ouder.