Connectiviteit dankzij NuCall

Smartphones en NuCall zijn tegenwoordig zo belangrijk vanwege de connectiviteit die ze bieden. Dit zijn niet alleen verbeteringen in telefoongesprekken en sms’jes. Maar er is natuurlijk mee. Via uw smartphone heeft u bijvoorbeeld eenvoudig toegang tot Facebook en andere sociale netwerksites. Daarnaast heeft u ook een scala aan nieuwe en geavanceerde verbindingsdiensten. Zo kunt u ook mobiel gebruikmaken van een internationale oproepdienst zoals Skype. Door hier gebruik van te maken, bespaart u weer geld. Een van de meest populaire apps voor smartphones is de instant messaging app Whatsapp. Deze werkt via de internetverbinding en kan gebruik maken van Wi-Fi om ervoor te zorgen dat het niet in uw data-abonnement wordt opgenomen.

Goede bereikbaarheid dankzij NuCall

Bovendien bent u met NuCall ook onderweg goed bereikbaar en kunt u e-mails versturen en ontvangen. Bij het instellen van uw smartphone heeft u de optie om een e-mailadres te synchroniseren met uw telefoon. Zo heeft u op elk moment van de dag toegang tot uw e-mails. Zo kunt u uw werk doen en met mensen communiceren zelfs als u onderweg bent. Vanuit zakelijk oogpunt kunt u uw smartphone ook gebruiken om verbinding te maken en samen te werken met collega’s. Toepassingen zoals One Drive en Google Docs betekenen dat u informatie kunt creëren en delen met anderen. Dit betekent dat u onderweg kunt werken, ongeacht waar u zich bevindt.

Efficiëntie

Een van de dingen die smartphones zo essentieel maken voor ons dagelijks leven is hun efficiëntie. De snelheid die NuCall te bieden heeft, stelt u in staat om zo goed als alle taken via uw smartphone uit te voeren. Iets waar we een paar jaar geleden nog niet over durfden dromen. In sommige gevallen zijn ze zelfs sneller en makkelijk in gebruik dan computers.

Functioneel

Misschien wel de grootste aantrekkingskracht van smartphones is hun functionaliteit. Tegenwoordig is er weinig meer dat niet met een smartphone kan worden gedaan. Zoals gezegd kun je hem voor je werk gebruiken, als bijna een draagbare computer. Je kunt belangrijke gegevens zoals bestanden, informatie en details opslaan op je telefoon. Er is tegenwoordig een app voor bijna alles. Misschien wilt u online bankieren, de dichtstbijzijnde restaurants bij u in de buurt bekijken of de beste parkeerplaatsen vinden. U kunt de app store bezoeken en apps vinden voor bijna alles wat u maar kunt bedenken.

Bent u geïnteresseerd in de producten die NuCall voor u heeft? Neem dan zeker contact met ze op voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

NuCall, altijd en overal

NuCall is dé oplossing voor de toekomst. De afgelopen maanden waren enorm hectisch. Door de pandemie die de wereld in zijn greep hield stond de wereld op zijn kop. Mensen bleven thuis, en je kon niet meer naar je werk. Voor veel bedrijven is deze periode enorm lastig geweest. Mensen geven minder uit, je moet verplicht dicht blijven en je kunt je werknemers niet meer naar werk laten komen. Enkele voorbeelden met problemen waar je mee te maken krijgt. Ook het bedrijf waar ik werkzaam ben had het lastig. In principe is ons werk prima thuis te doen, maar onderlinge communicatie is essentieel. We moeten gewoon met elkaar in contact blijven als we onze doelstellingen willen behalen. Er zijn echter enkele belemmeringen. Zo hebben veel werknemers geen goede wifi, zijn we niet ervaren met onlinecommunicatie en hebben we bovendien geen goed online communicatiemiddel. Als we wilden blijven voortbestaan, dan moesten we gewoon een oplossing vinden. Bekijk de website van NuCall.

Is NuCall de oplossing

Na een lange brainstormsessie kwamen we uit bij NuCall. Een provider voor de zakelijke markt. Ze kunnen goede wifi en goede communicatiemiddelen garanderen. Dit is precies wat wij nodig hebben. Een professionele partner die ons door deze tijd, en misschien zelfs daarna, helpt. We bekeken even goed de website en oriënteerden naar de eventuele mogelijkheden. Na een poosje overlegd te hebben maakte we onze keuze, en gingen we in zee met NuCall.

Verstandige keuze?

We zijn nu een aantal maanden verder, en ik kan een goed beeld schetsen van wat NuCall voor ons betekend heeft. Sinds de samenwerking met NuCall is gestart verliep letterlijk alles soepeler. Ze hielpen ons met de communicatie en ze zorgden voor duidelijkheid. Nadat we de eerste paar weken zonder hun enorm zaten te klungelen blijkt nu dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. We zijn de afgelopen maanden vliegendsvlug aan het werk gegaan. Iedereen werkt gewoon thuis, maar we zijn enorm nauw in contact. Er is geen onduidelijkheid, en alle systemen werken zoals het zou moeten. Ik ben NuCall echt enorm dankbaar. Ze hebben ons door deze tijd weten te helpen. Ik zou hen aan iedereen aanraden. 

VoIP reseller worden

In een markt waarin veel aanbieders actief zijn is het des te belangrijker om u met uw onderneming te onderscheiden, zodat u daardoor duidelijker in de picture van uw potentiële klanten komt. In de IT- en telecombranche is dat niet anders. Door ervoor te kiezen om VoIP (Voice over IP) in uw dienstenpakket op te nemen zou dat onderscheidende karakter in uw eigen markt een zeer positieve impuls kunnen krijgen. Om met VoIP van start te kunnen gaan is het mogelijk om verschillende wegen te bewandelen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf alle benodigde hardware hiervoor aan te schaffen en tijd te steken in de ontwikkeling van het softwarematige deel van deze telecomoplossing. Bij elkaar opgeteld wordt dat dan wel een behoorlijk kostbare en tijdrovende klus. Wilt u echter snel van start kunnen gaan, zonder dat u daar veel geld en energie aan kwijt bent, dan doet u er beter aan om een VoIP reseller te worden.

VoIP reseller worden zonder specialistische kennis

Telador is in dat kader graag uw betrouwbare partner en geeft u de mogelijkheid om een VoIP reseller te worden. Het bedrijf heeft namelijk de volledige VoIP- infrastructuur al voor u klaar staan, zodat u er meteen mee aan de slag kunt gaan en u dus eigenlijk alleen nog maar energie hoeft te steken in de verkoop van VoIP- oplossingen. Dat verkopen wordt u overigens extra makkelijk gemaakt omdat er sprake is van een zogenoemde white label. Dit betekent dat u uw logo en huisstijl aan het VoIP-platform van Telador kunt koppelen, zodat uw klanten uw vertrouwde naam continue in beeld houden en daardoor de indruk krijgen dat niet Telador, maar u verantwoordelijk bent voor het vlekkeloos functioneren van hun VoIP- systeem. Tot op zekere hoogte hebben ze daarin gelijk, want door VoIP reseller te worden kunt u via een intuïtief online dashboard razendsnel zelf de verschillende VoIP-verbindingen voor uw klanten realiseren. Voor de rest neemt Telador echter al uw technische zorgen over en kunt u er dankzij hun altijd up-to-date back-ups gegarandeerd op vertrouwen dat eventuele storingen tot het absolute minimum zullen worden beperkt, zodat u voor langere periodes uiterst tevreden VoIP-klanten blijft houden.