Met een goed webdesign komt u verder!

De digitale wereld wordt steeds uitgebreider. Het is dan ook belangrijk om daarop in te spelen met uw bedrijf. Om te beginnen is een goed webdesign een echte aanrader. Hierdoor kunt u uw bezoekers een eerste indruk geven van wat uw bedrijf doet en wat u allemaal te bieden heeft. Daarnaast kunt u zich, wanneer u een uniek webdesign heeft, onderscheiden van uw concurrenten. Dit is natuurlijk erg belangrijk om potentiële klanten te werven in uw regio.

Kies voor een webdesigner uit dé designstad van Nederland!
Eindhoven is dé designstad van Nederland. Het is daarom ook de perfecte plek om u te laten helpen door een webdesigner. In Eindhoven zijn de webdesigners op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen om zo een fantastisch webdesign te creëren. Voor bezoekers is het belangrijk dat u met uw website betrouwbaarheid uitstraalt. Daarnaast is het belangrijk dat uw website responsive is. Een webdesigner kan u hier uitstekend bij helpen! Naast een functionele website, zorgen zij voor een webdesign dat past bij uw bedrijf. Dit doen zij onder andere door kleuren, elementen en teksten. Hiermee laten zij de huisstijl van uw bedrijf sterk en opvallend naar voren komen. Doormiddel van webdesign Eindhoven komt u verder!

Hoe online marketing uw bedrijf verder kan helpen!
Met alleen een goed webdesign bent u er nog niet. Er is namelijk zo veel meer! Online marketing Eindhoven is erg belangrijk om tot een professioneel eindresultaat te komen. Daar zijn verschillende manieren voor. Zo maken veel bedrijven reclame via social media. Dit is namelijk een makkelijke maar ook zeker een goedkope en snelle manier om uw doelgroep te bereiken! Naast social media is het belangrijk dat uw site te vinden is op zoekmachines als Google (SEO). Ook e-mailmarketing is een goede manier om snel uw doelgroep te bereiken. Veel bedrijven komen niet toe aan goede online marketing. Tijd en de kennis van allerlei technieken spelen hierin vaak een grote rol. Schakel daarom een specialist in! Zij kunnen een goede strategie opstellen. Elk bedrijf is namelijk anders, dus ook elk bedrijf heeft een andere strategie nodig. In Eindhoven zitten genoeg specialisten die u hierbij kunnen helpen. Zij kijken, samen met u, naar wat werkt voor u en uw organisatie. Zij weten uw zorgen weg te nemen met opvallende prestaties!

Schakel een webdesigner in!
Wilt u uw webdesign naar een hoger niveau tillen? En daarnaast ook nog meer naamsbekendheid opbouwen? Laat u helpen door een webdesigner uit Eindhoven! Zij kunnen u deskundig advies bieden waardoor u samen tot een eindresultaat komt waar beide partijen erg trots op kunnen zijn! Naast een mooi webdesign hebben zij ook de kennis en expertise in huis om u te helpen op het gebied van online marketing. Wacht daarom niet langer en start vandaag!

Toepassingen van digital signage

Digital signage kom je haast overal tegen. Het is de manier om jou als voorbijganger, klant, of zelfs wachtende in een wachtkamer, direct te benaderen met informatie die voor jou op dat moment en op die plek relevant is. Dankzij de expertise van QYN loop je digital signage toepassingen tegenwoordig overal tegen het lijf.

In de wachtkamer

Wachten is niet leuk, dat weet iedereen. Daarom wordt er veel aan wachtverzachting gedaan om zo het wachten wat te veraangenamen. Door het tonen van video, nieuws en sportberichten of bijvoorbeeld OV-vertrekstaten neem je relevante informatie tot je tijdens het wachten. Daarmee lijkt het alsof het wachten minder lang duurt. QYN legt hiervoor een automatische verbinding aan met de bronnen van deze externe informatie. In de digital signage toepassingen van QYN is zelfs een mogelijkheid opgenomen om de actuele wachttijden direct weer te geven. Zodat je weet hoelang je nog wachten moet.

{externalimage}}

Tijdens het winkelen

Je shopervaring wordt steeds vaker verrijkt door digitale etalageschermen met de laatste aanbiedingen en relevante acties. De digital signage toepassingen van QYN zorgen ervoor dat je op het juiste moment je ideale zomerjurk te zien krijgt, of een lokaal relevante vacature. QYN gaat zelfs verder met de installatie van touch screens in winkels zodat je ook als er even geen medewerker beschikbaar is, informatie kunt inwinnen over de nieuwste telefoons en de bijpassende abonnementen. Op die manier helpen de digital signage toepassingen van QYN jou bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Op kantoor

Ook tijdens je werk kun je digital signage toepassingen tegenkomen. Het is namelijk de ideale manier voor jouw werkgever om met zijn medewerkers te communiceren. Van inspirerende teksten, tot actuele informatie over jullie producten of diensten, het kan allemaal via digital signage. Ruimte voor interactie is er ook, zodat je mee kunt praten over actuele thema’s en uitdagingen.

Toepassingen van digital signage

Met digital signage kun je de klant direct benaderen op een relevante locatie en met de juiste informatie. Zo divers als de manieren zijn waarop je de klant kunt benaderen, zo divers zijn ook de digital signage toepassingen van QYN.

Relevante schermen

Beeldschermen springen in het oog, zeker als er iets relevants op te zien is. QYN helpt je het juiste scherm bij de juiste digital signage toepassing te vinden en zo relevante informatie effectief te delen met je doelgroep.

Retail

Digitale etalageschermen, weten de klant net dat extra zetje naar binnen te geven. QYN digital signage draagt zo bij aan een hogere omzet, een betere branding en een verbetering van de klantervaring. Met gerichte aanbiedingen, calls-to-action en aanraakschermen wordt het nemen van een aankoopbeslissing vereenvoudigd en zelfs gestimuleerd.

Corporate

Medewerkers die geloven in je boodschap weten deze ook beter uit te dragen. Ook hiervoor bestaan digital signage toepassingen. Deze toepassingen zullen je medewerkers op een pakkende manier inspireren en daarnaast ook informeren over actuele bedrijfsinformatie. Daarnaast kun je medewerkers ook interactief betrekken bij actuele uitdagingen en belangrijke thema’s.

Wachtverzachting

Er zijn weinig activiteiten minder leuk dan wachten. Met digital signage kun je de wachtervaring een stuk aangenamer maken. Je klanten kunnen informatie over je producten of diensten tot zich nemen, maar ook het laatste nieuws, de meest actuele sportuitslagen, de weersverwachting of de stand op de beurs bekijken. Dat wacht een stuk prettiger. Dankzij de techniek die door QYN wordt aangeboden, wordt deze externe informatie moeiteloos toegevoegd.

Een digital signage toepassing die echt voor jou is

QYN gaat samen met jou op zoek naar de totaaloplossing die het beste bij jou past. De ervaren vakmensen van QYN zorgt voor het hele scala aan digital signage toepassingen. Zij zorgen voor de technologie, het communicatieconcept en het beheer van de gekozen oplossing.

Uw professionele website laten maken: eenvoudig en waardevol!

Wanneer u een bedrijf of onderneming heeft, is een bijbehorende professionele website in dit digitale tijdperk eigenlijk onmisbaar: een website laten maken is, wanneer u hier zelf geen tijd of vaardigheden voor heeft, bij ons heel gemakkelijk! Consumenten krijgen door uw website een eerste indruk van de diensten of producten die u aanbiedt en nemen op grond daarvan hun beslissingen. Een goede eerste indruk voor consumenten of klanten door uw website kan uw bedrijf een enorme boost geven. Wij nemen u het werk uit handen en leveren binnen één week een unieke, professionele website aan.

Uw website door onze professionals laten maken

Wij hebben inmiddels al meer dan zestien jaar ervaring in het maken van vindbare, professionele en unieke websites voor alle mogelijke doelgroepen. U bespreekt met ons de wensen en verwachtingen die u heeft voor uw eigen website en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Binnen één week krijgt u van ons een website aangeleverd waarmee u vooruit kunt en waarmee u er van uit kan dat u ook veel nieuwe klanten naar uw onderneming of bedrijf zal trekken. Een goedkope website laten maken door SiteToGo zorgt voor online succes!

Voor een vast bedrag van € 599,- maken onze professionals een unieke website die helemaal aansluit op uw wensen en de uitstraling die u als bedrijf of onderneming naar de consument wilt presenteren. Wij kunnen onze prijzen zo laag houden omdat we werken met templates, vaste website-sjablonen, die we vervolgens geheel naar uw smaak kunnen aanpassen.

U kunt de website na aanlevering vervolgens eenvoudig zelf aanpassen of onderhouden via ons systeem.

Meer weten?

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van websites? Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden en vraagt u gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan voor het laten maken van uw eigen website. U krijgt dan een scherp aanbod waarmee u verder kunt.

Heeft u nog vragen of wilt u deskundig advies? Onze medewerkers zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Wij staan u graag te woord!

Ga naar onze website: sitetogo.nl voor meer informatie.