Connect2Success
Image default
Wijn

Rode wijnglazen – de nieuwe Lehmann collectie

De nieuwe Lehmann collectie behoort tot de elite van de rode wijnglazen. Gekenmerkt door hun originele vorm en uitstraling, behoort deze collectie tot de ultieme favoriet van wijnliefhebbers. Deze glazen zijn stuk voor stuk ontworpen om de smaakontwikkeling in het glas te optimaliseren. Wijnliefhebbers weten het al jaren: de smaak van rode wijn, hangt samen met het vinden van een perfect glas. Daardoor voldoet deze collectie aan al onze verwachtingen met op nummer een: het vinden van een glas die zorgt voor de ultieme smaakbeleving.

De nieuwe Lehmann collectie online bestellen

De rode wijnglazen uit onze nieuwe Lehmann collectie, bestelt u, zoals u van ons gewend bent, gewoon lekker vanuit uw luie stoel. Een perfect cadeau om te doen aan al uw dierbaren of gewoon om lekker zelf van te genieten als wijnliefhebber. Kruip dus lekker achter uw computer en bekijk op uw gemak de gehele collectie. Wilt u ook genieten van deze exclusieve wijnglazen? Bestel dan vandaag nog uw favoriete glas en beleef binnen de kortste keren een geheel unieke smaakbeleving van uw favoriete wijn. Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al huis.

De Lehmann collectie zijn breekbestendig

Rode wijnglazen die wel tegen een stootje kunnen? Bestaat dat überhaupt? Onze nieuwe collectie is breekbestendig, zover we dat kunnen garanderen bij glas. Hierdoor zijn deze glazen bijvoorbeeld perfect geschikt voor horecagelegenheden. Hierdoor wordt de levensduur van de wijnglazen verlengt en zelfs als u zelf wel eens wat laat vallen, kunt u er op rekenen dat ze wel tegen een aardig stootje kunnen. Waardoor kunnen wij ervoor zorgen dat ze breekbestendig zijn? Dit gebeurt allemaal in de fabriek waar ze machinaal geblazen worden. Ook kunnen ze door de goed kwaliteit zonder angst worden gewassen in de vaatwasmachine en blijven ze er gewoon prima uit zien.

http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnglazen/