Maatschappelijk werk Amsterdam, ook voor jou!

Maatschappelijk werk Amsterdam is er voor iedereen die het nodig heeft. Ook voor jou dus. Kijk eens op de website naar de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook verschillende functies aan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan pedagogisch medewerk. Ben jij die duizendpoot die wij zoeken en ons verbinden kan met de maatschappij? Dan zoeken wij jou! Wanneer je kiest voor het geven van invulling aan de vacature pedagogisch medewerker ben je de schakel in een lange ketting. Je zorgt voor contact tussen iedereen die bij een van je cliënten betrokken is. Waarbij je werkt met een dossier, contacten en natuurlijk vanuit je eigen expertise. Je hebt een veelzijdige functie en moet soms van alle markten thuis zijn. Niet onbelangrijk, je hebt oog voor wie je het allemaal doet nodig. Omdat je er uiteindelijk bent om te helpen.

Vacature pedagogisch Medewerker opvullen?

Lijkt de functie je op het lijf geschreven? Dan moet je absoluut reageren. Je bent als pedagogisch medewerker het gezicht van de betrokkene. Zorgt voor oplossingen en bekijken wat er allemaal mogelijk is. Waarbij je nauwlettend contact onderhoud en alles netjes documenteert. Daarnaast zorg je ervoor dat er ontwikkeld kan worden en onderzoekt altijd de mogelijkheden. Je bent de schakel tussen toekomst en het nu. Juist omdat het een veelzijdige functie is moet je oog voor detail hebben en kunnen schakelen wanneer de situatie dit vraagt. Je werkt in een vast team en bent bij alle processen betrokken waardoor je ook weet hoe het allemaal in elkaar steekt. Of wat er voor een verder functioneren mogelijk is.

Maatschappelijk werk Amsterdam

Je vervult als pedagogisch medewerker natuurlijk een maatschappelijke functie, met als insteek verbinden en betrokkenheid. Dat vraagt dus om de nodige kennis en inzet. Waarbij je jouw passie helemaal kunt inzetten om anderen te motiveren, ondersteunen en sturen. Je bent dus een echte duizendpoot die volop in het leven staat en dat wilt overbrengen. Laten wij gewoon eens in contact komen met elkaar. Wij hebben je een leuke uitdaging te bieden en jij bent juist op zoek naar een uitdaging.

Een goede indruk van je bedrijf begint bij het pand

De economie trekt weer aan. De omzetten stijgen, ondernemingen zien de afzet toenemen en er wordt meer geïnvesteerd door bedrijven. Het gaat goed met Nederland en de welvaart is weer gestegen naar het niveau dat het had voor de crisis. In het jaar 2018 wordt er een economische groei van 3% verwacht. Als je werkzaam bent in een branche die gevoelig is voor de conjunctuur kan het zijn dat je deze goed tijden erg goed voelt. De crisis treft je hard, maar de goede tijden ook. Misschien is het wel tijd om je bedrijf te verhuizen, maar ook het vervangen van machines kan noodzakelijk zijn. In dit artikel ga ik het hebben over het interieur van je bedrijf en hoe je dit het beste vervangen kan.

Het interieur vernieuwen kan lastig zijn. Misschien vraag je je af water nou moeilijk is aan een bureau stoel kopen of een bureau vervangen. Naast functioneel moet het natuurlijk ook effectief en comfortabel zijn. Je gaat investeren en dat betekent dat je vooruit wilt gaan. Als je een bureau gaat vervangen wil je wel dat het vervangen wordt door een bureau dat beter is dan het vorige en dat is vrij lastig. Als je de stoelen gekocht hebt moet je ze waarschijnlijk ook nog in elkaar zetten. Je hebt in dit geval de juiste moeren en bouten nodig. Als je per ongeluk de verkeerde schroeven gebruikt kan dit zorgen dat de kwaliteit van de producten achteruit gaat.

Hiernaast is het verven van het pand ook belangrijk. Zowel binnen als buiten moet het er goed uitzien. Je wilt graag dat het bedrijf consistent is. Het zorgt ervoor dat mensen een goede eerste indruk krijgen van je bedrijf en dat dit bevestigd wordt als ze binnen komen. Als een bedrijf er goed uitziet betekent dit dat de stakeholders een prettig gevoel ervaren. Als het rommelig is worden ze sceptisch.

https://moerenbout.nl/

Betrouwbare en nauwkeurige printers

De eigenschappen die bij een hot foil printer en folie printer horen zijn, betaalbaar, snel en betrouwbaar. Als er hoge kwaliteitseisen gesteld worden aan de printkwaliteit dan worden deze printers vaak gezien als de beste oplossing. Het is de meest makkelijke en meest betrouwbare manier van coderen. Dit komt doordat de codering hecht aan bijna alle materialen, zoals papier, plastic, folie, karton, textiel, leer en noem maar op. Het is zelfs veegvat en krasvat. Daarnaast is het bestand tegen diverse en meest extreme omgevingsinvloeden. Als je thuis iets print, dan moet je niet direct het geprinte onderdeel aanraken omdat deze nog nat kan zijn. Bij deze printers kan het direct, omdat er geen droogtijd is. De producten kunnen direct verder verwerkt worden zonder dat er tijdverlies hoeft op te treden. Het is mogelijk om maximaal 1000 coderingen per minuut te printen en de zeer uitgebreide keuze aan modellen garanderen een zeer hoge mate aan flexibiliteit. Hierdoor is het mogelijk om de printers toe te passen op verschillende afdrukseisen. Het maakt niet uit of iets horizontaal of verticaal geprint moet worden. Alles is eigenlijk mogelijk met deze printers. Het oppervlak van de printer is klein, waardoor deze gemakkelijk in verpakkingsmachines geïntegreerd kunnen worden. Het wordt gezien als zeer betrouwbare printers, dankzij het robuuste ontwerp. De betrouwbaarheid van de printer zorgt ervoor dat de productiviteit verhoogd kan worden, zonder dat er printproblemen optreden. Ze zijn juist gemaakt voor een hoge productiebelasting, waardoor het niet erg is om deze de hele dag aan het werk te zetten. Ze hebben hierdoor een gunstige prijs en kwaliteits- prestatieverhouding. Daarnaast zijn deze printers milieuvriendelijk en zeer eenvoudig in de bediening. Dit heeft als voordeel dat vrijwel iedereen ermee aan de slag kan en eventuele problemen zelf op kan lossen. Al met al zorgt de printer voor nauwkeurigheid en authentiek van aard.

http://www.kba-metronic.com/nl/

Teambuilding en samenwerking

Ideeën voor teambuilding?

Wilt u als werkgever een middag teambuilding organiseren voor uw werknemers en zit u verlegen om ideeën? Wilt u eens iets heel anders doen dan gebruikelijk, maar wel met hetzelfde effect en misschien zelfs beter? Dan raden wij u aan om op www.teamsintune.nl te kijken. Teambuilding door middel van muziek, dat is wat wij van Teams in Tune doen. Waarom deze benadering? Muziek vertoont veel overeenkomsten met werk. Zo zijn enkele aspecten onmisbaar in een team, namelijk luisteren, afstemmen en samenwerken. Als in een orkest een van de facetten niet nageleefd wordt, dan kun je nooit tot een goed geheel komen. Op dezelfde manier kunnen collega’s alleen goed aan samenwerking doen, als zij naar elkaar luisteren en zich op elkaar afstemmen.

Teambuilding en samenwerking

Vragen die tijdens een workshop teambuilding bij ons dan ook aan de orde komen zijn onder andere de volgende:

 

  • Hoe luister je? Hoe werk je samen? En hoe stem je af?
  • Wie is verantwoordelijk voor het geheel en wat is jouw verantwoordelijk?
  • Wat gebeurt er als er één onderdeel (speler) bij komt of juist wegvalt?
  • Hoe blijf je gemotiveerd?
  • Hoe laat je je eigen geluid horen binnen jet grotere geheel, zonder af te doen aan dat geheel?

 

Enkele vragen die te maken hebben met teambuilding, samenwerking en communicatie. In de workshop zullen de deelnemers samen een muziekstuk moeten opvoeren. Ook als men geen instrument kan bespelen, zal dat door middel van onze techniek wel mogelijk zijn en zullen alle spelers dus samen een manier moeten vinden om een voor hen onbekende compositie op te voeren. Dit kan uiteraard alleen maar door samen te werken en het grotere geheel te vinden, zonder daarbij jouw eigen rol te verliezen.

Trainer

Een trainer zal de groep begeleiden en de deelnemers een spiegel voorhouden. Confronterend, behulpzaam en vooral leerzaam!

http://www.teamsintune.nl/

Kartonnen dozen zijn makkelijk in het gebruik

Producten verantwoord verpakken betekent nadenken over het verpakkingsmateriaal dat men wilt gebruiken. Kartonnen dozen vormen een verpakkingsmateriaal dat voor veel doeleinden geschikt is.

 

Kartonnen dozen

Bij een verhuizing gebruikt men kartonnen dozen. Heel wat producten worden bij mensen thuis geleverd in kartonnen dozen en veel andere producten verzonden in dit materiaal. Waarom zijn kartonnen dozen zo populair? Dat heeft een aantal redenen. Om mee te beginnen ze zijn handig in het gebruik. Men kan ze op velerlei manieren gebruiken. Daarnaast beschermen ze de te vervoeren producten afdoende. Ze zijn ook licht waardoor ze geen extra verzendkosten veroorzaken. Daarnaast geldt dat men ze kan hergebruiken. Een kartonnen doos wordt vaak drie of vier keer gebruikt vooraleer ze bij het oud papier belandt. Doordat ze van natuurlijk materiaal gemaakt worden zijn ze milieuvriendelijk. Daar komt bij dat ze gerecycled worden. Het gebruik van dit verpakkingsmateriaal zegt dus ook iets over de manier waarop men naar de wereld kijkt. Herbruikbaar materiaal gebruiken betekent zorg om het milieu tonen.

 

Toegevoegde waarde?

Hebben kartonnen dozen een toegevoegde waarde? Om mee te beginnen nemen ze weinig plaats in, waardoor de opslagruimte beperkt kan blijven. Ze zijn relatief goedkoop. Ze zijn in allerlei vormen te leveren, hetgeen ze voor veel producten geschikt maakt. Ze zijn stapelbaar en kunnen makkelijk in rekken gelegd worden. Al deze voordelen bieden wij – Dozenhal.nl – u aan. Onze kartonnen dozen kunt u in velerlei vormen bestellen, zodat ze geheel voldoen aan uw wensen. Neemt u gerust contact met ons op om het scala aan producten dat we aanbieden te leren kennen. Wij bieden u graag een offerte aan met een concurrerende prijs. We leveren onze producten uitsluitend aan de zakelijke markt, waar we in gespecialiseerd zijn. Dat betekent overigens niet dat we enkel in grote bestellingen denken, maar wel dat onze producten voldoen aan de eisen van het zakelijk gebruik.

http://www.dozenhal.nl/kartonnen-dozen/