Connect2Success
Image default
Zakelijk

Kartonnen dozen zijn makkelijk in het gebruik

Producten verantwoord verpakken betekent nadenken over het verpakkingsmateriaal dat men wilt gebruiken. Kartonnen dozen vormen een verpakkingsmateriaal dat voor veel doeleinden geschikt is.

 

Kartonnen dozen

Bij een verhuizing gebruikt men kartonnen dozen. Heel wat producten worden bij mensen thuis geleverd in kartonnen dozen en veel andere producten verzonden in dit materiaal. Waarom zijn kartonnen dozen zo populair? Dat heeft een aantal redenen. Om mee te beginnen ze zijn handig in het gebruik. Men kan ze op velerlei manieren gebruiken. Daarnaast beschermen ze de te vervoeren producten afdoende. Ze zijn ook licht waardoor ze geen extra verzendkosten veroorzaken. Daarnaast geldt dat men ze kan hergebruiken. Een kartonnen doos wordt vaak drie of vier keer gebruikt vooraleer ze bij het oud papier belandt. Doordat ze van natuurlijk materiaal gemaakt worden zijn ze milieuvriendelijk. Daar komt bij dat ze gerecycled worden. Het gebruik van dit verpakkingsmateriaal zegt dus ook iets over de manier waarop men naar de wereld kijkt. Herbruikbaar materiaal gebruiken betekent zorg om het milieu tonen.

 

Toegevoegde waarde?

Hebben kartonnen dozen een toegevoegde waarde? Om mee te beginnen nemen ze weinig plaats in, waardoor de opslagruimte beperkt kan blijven. Ze zijn relatief goedkoop. Ze zijn in allerlei vormen te leveren, hetgeen ze voor veel producten geschikt maakt. Ze zijn stapelbaar en kunnen makkelijk in rekken gelegd worden. Al deze voordelen bieden wij – Dozenhal.nl – u aan. Onze kartonnen dozen kunt u in velerlei vormen bestellen, zodat ze geheel voldoen aan uw wensen. Neemt u gerust contact met ons op om het scala aan producten dat we aanbieden te leren kennen. Wij bieden u graag een offerte aan met een concurrerende prijs. We leveren onze producten uitsluitend aan de zakelijke markt, waar we in gespecialiseerd zijn. Dat betekent overigens niet dat we enkel in grote bestellingen denken, maar wel dat onze producten voldoen aan de eisen van het zakelijk gebruik.

http://www.dozenhal.nl/kartonnen-dozen/