Connect2Success
Image default
Aanbiedingen

Drie tips voor een betere waterervaring

Drie tips voor een betere waterervaring

Een dagje het water op om te varen is de basis van een enorm leuke dag uit. Tenminste, daarvoor moet je je dag wel goed voorbereiden. Er zijn namelijk verschillende dingen waar je op moet letten voordat je het water opgaat. In deze blog geven we je drie tips die je kunnen helpen om je waterervaring te verbeteren. Lees snel verder!

 

  1. Plan je route

Waar je gaat varen is waarschijnlijk geregeld. Helemaal goed natuurlijk, maar daarmee ben je er nog niet. Om ultiem te kunnen genieten van je dagje varen, moet je namelijk je route goed plannen. Op de dag zelf kun je hier natuurlijk van afwijken, maar in de grote lijnen is het wel slim om je aan deze route te houden. Je maakt de route vooral zodat je enige tijdindicatie hebt van hoelang je weg bent. Als je blind het water op gaat, kan de dag veel langer, of veel korter zijn dan je voorheen gedacht had. Dit wil je voorkomen, omdat je niet de hele dag op het water wilt zitten. 

 

  1. Breng snacks!

Op het water vermaak je je natuurlijk prima, maar je bevindt je wel in een omgeving waar verder niets te doen is. Je kunt niet even het water af om een supermarktje in te lopen. Het is dus belangrijk dat jij goed bevoorraad bent: snacks en drinken kunnen simpelweg niet ontbreken. Misschien ben je snel geneigd om een biertje mee te nemen voor op het water, maar dit raden we wel af. Het is namelijk wel belangrijk om gefocust te blijven op het water: alcohol gaat deze focus juist tegen. 

 

  1. Zorg voor comfort

Je boot is je grootste vriend op het water, aangezien je je hier vrijwel je hele tocht op bevindt. Misschien maak jij af en toe een pauze om even het water in te gaan, maar het grootste deel zal dit niet het geval zijn. Comfort op je boot is dus enorm belangrijk. Als jij heerlijk comfortabel wilt kunnen zitten op je boot, zijn de bootstoelen van Boottotaal een handige toevoeging aan je boot. Hiermee kun jij je hele vaartocht comfortabel zitten!

 

https://www.boottotaal.nl/