Connect2Success
Image default
Aanbiedingen

Een succesvolle webinar organiseren

Wanneer je een webinar gaat organiseren, wil je natuurlijk dat het ook succesvol is. Op internet kun je genoeg tips en tricks vinden, maar misschien vind je persoonlijk contact prettig. Bij YourWebinar helpen ze jou om een professionele en goede webinar neer te zetten. Dit bedrijf verzorgt uitgebreide trainingen met diverse pakketten die aansluiten op jouw wensen, voor ieder wat wils. In hun pakketten zit standaard 2 HD camera’s, wat zorgt voor een mooi scherp beeld. De technische dienst krijg je er ook standaard bij, het technische team zorgt ervoor dat speakers, beeld en streaming optimaal verlopen. Ze verzorgen niet alleen webinars in hun studio maar ook gewoon op locatie, bij jou thuis! Of op kantoor kan natuurlijk ook. Door hun mobiele studio is het allemaal mogelijk.

 

Succesvolle webinars kenmerken zich doordat degene die de webinar organiseert, goed weet wie en wat hij wil bereiken. Hoe specifieker je bent in de doelgroep segmenteren en selecteren, des te beter de content af te stemmen is op de wensen en behoeften van de doelgroep. Naast het goed afstemmen op de doelgroep is goede presentatie skills ook erg belangrijk. Ook hier zijn diverse trainingen in te volgen.

 

Om meer interactie te krijgen met je kijkers, kan je gebruikmaken van een poll. Zo kunnen gebruikers hun stem uitbrengen en kun je ingaan op de uitkomsten en om feedback vragen. Ook kun je een discussie starten of een discussie starten op basis van de resultaten uit de poll.

 

Wil je meer weten over YourWebinar? Bezoek dan hun website hier: www.yourwebinar.nl!