Connect2Success
Image default
Aanbiedingen

Medicinale mushrooms van 24high.nl

Tegenwoordig is er een hoge vraag naar alternatieve geneeswijze. Supplementen en met name medicinale paddo’s De wetenschap bewijst het – extracten van paddenstoelen kunnen fungeren als een voedingskrachtcentrale en verlichting of ondersteuning bieden bij tal van problemen. Medicinale paddenstoelen bevatten alle hoogwaardige en essentiële aminozuren, waardoor hun medische effecten ongelooflijk breed zijn. Dus waarom zijn deze schimmels zo vergeten? Lees verder om erachter te komen!

Ontstaan

Het gebruik van medicinale paddenstoelen werd meer dan 7000 jaar geleden voor het eerst ontdekt in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Medicinale paddenstoelen zijn effectieve ziektebestrijders die al lang bekend zijn in het Verre Oosten. De vraag naar eetbare en medicinale paddenstoelen groeide gedurende deze periode. Om aan deze vraag te voldoen, ontwikkelden en perfectioneerden de Chinezen teelttechnieken die zij tot op de dag van vandaag gebruiken. Meer dan 800 verschillende soorten paddenstoelen zijn nu geclassificeerd als geneeskrachtig. Van deze 800 medicinale paddenstoelen zijn er om en nabij 500 soorten met anti-tumorale-eigenschappen! Het gebruik van medicinale paddenstoelen vond zeker niet alleen plaats in China. Ook in Vietnam, Thailand, Korea, Laos en India zijn vele recepten en kuren te vinden waarvan de oorsprong en het gebruik samensmelt met de traditionele cultuur. 

Niet geestverruimend

Psychedelische effecten worden niet veroorzaakt door deze medicinale paddenstoelenextracten. De extracten zijn uitsluitend bedoeld voor de gezondheid. Natuurlijk verkopen we ook psychedelische paddenstoelen en truffels. Deze bieden we aan in de vorm van een kweekset die uiterst eenvoudig te kweken is.

Mushrooms van Foodsporen

Foodsporen is een vooruitstrevend ecologisch duurzaam bedrijf dat bij zijn productiemethoden rekening houdt met milieu en ecologie. Foodsporen werkt uitsluitend met schone en vitaliserende paddenstoelen. Dit garandeert dat het paddenstoelenextract van hoge kwaliteit is en gezondheidsbevorderende stoffen bevat. Foodsporen maakt gebruik van een drievoudige extractie methode. Door de medicinale paddenstoelen drie keer te extraheren lukt het Foodsporen om alle vitale stoffen uit de paddenstoel te verkrijgen. Dit maakt de extracten van Foodsporen buitengewoon van hoge kwaliteit. Daarom heeft 24high.nl allerlei verschillende soorten paddenstoelen van Foodsporen in haar webshop te koop staan!

https://www.24high.nl/