Connect2Success
Image default
Groothandel

Alles wat u moet weten over LED-panelen

LED-panelen zijn een van de meest populaire soorten verlichting ter wereld. Ze zijn al tientallen jaren in gebruik en er zijn nu duizenden producten beschikbaar voor zowel huiseigenaren als bedrijven. De 60 x 60 paneel LED is bijvoorbeeld een geweldige manier om geld te besparen op uw energierekening. Ze zijn zeer efficiënt en verbruiken minder energie dan andere soorten gloeilampen. Als u niet zeker weet hoe u het juiste LED-paneel moet kiezen, zijn er enkele dingen die u moet weten. Er zijn veel verschillende soorten LED panelen op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. In dit artikelen worden een aantal van de meest populaire soorten uitgelicht. soorten.

Op wig gebaseerde LED-panelen

Deze LED-panelen zijn een van de meest voorkomende typen. Het opbouwen led panelen van deze soort is erg eenvoudig. Ze worden vaak gebruikt in commerciële toepassingen omdat je er meerdere onderdelen mee kunt installeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over afstandsproblemen of andere problemen die kunnen optreden bij het gebruik van andere soorten LED’s. Wedge-gebaseerde LED-panelen zijn ook meestal minder duur dan andere soorten LED-verlichting, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere bedrijven of huizen die geen enorme hoeveelheden licht nodig hebben, maar toch een beetje extra verlichting willen.

Op koepels gebaseerde LED-panelen

Op koepel gebaseerde LED-panelen lijken op wigvormige panelen, maar ze hebben een groter oppervlak en produceren daarom meer licht dan wigvormige panelen. Dome-gebaseerde LED’s hebben ook een breder scala aan kleurtemperaturen beschikbaar dan wedges, waardoor ze beter geschikt zijn voor commerciële toepassingen waar verschillende kleuren nodig zijn op verschillende tijdstippen gedurende de dag of nacht.

Platte panelen

Het meest voorkomende type LED paneel is het flat panel. Platte panelen worden gebruikt om grote verlichtingsgebieden te creëren op openbare plaatsen zoals winkelcentra, luchthavens en hotels. Flatpanels worden ook gebruikt in grootschalige reclamedisplays. Flatpanels hebben een platte achterkant en zijkanten waardoor ze geschikt zijn voor gebruik met diffuse lichtbronnen, d.w.z. reflectoren. Flatpanels kunnen ook worden gebruikt met directe lichtbronnen zoals spots of schijnwerpers, hoewel u bij het ontwerpen van uw installatie rekening moet houden met de afstand tussen de bron en het paneel.