Connect2Success
Image default
Industrie

Verschillende innovatieve systemen

Er zijn verschillende innovatieve systemen waarmee je het bedrijfsleven kunt vergemakkelijken. Deze systemen worden mede mogelijk gemaakt door GET. Een van deze systemen betreft het volgende: urenregistratie personeel. Met behulp van dit systeem kan je inzien welke taken door wie worden uitgevoerd en wat dit betekent voor de loonkosten. Je krijgt hiermee een overzichtelijk beeld van deze zaken. Een systeem als deze vergemakkelijkt het bedrijfsleven voor de werknemers ook enorm. Werknemers kunnen door middel van een mobiele app eenvoudig inzien hoeveel uur ze hebben gewerkt. Ze hoeven dus niet meer hun leidinggevende te benaderen voor hun urenlijst. Doordat de werkgever een helder overzicht krijgt van de urenregistratie, kan de werkgever inzien wanneer hij moet beperken op loonkosten.  

Hoe gaat tijdregistratie te werk? 

Met tijdregistratie personeel kan je zaken als verlof en verzuim gemakkelijk regelen. Dit is eenvoudig voor de bedrijfsleider, maar ook voor het personeel. Je hoeft dus nauwelijks inspanning te verrichten om deze zaken te regelen. Wanneer je het systeem opent, zul je in eerste instantie zien wie er aanwezig zijn en wie er afwezig zijn. Werknemers die vanuit huis werken kunnen dit bovendien ook aangeven. Werknemers kunnen in principe overal vandaan aangeven dat ze aan het werk zijn. Verlof aanvragen is nog nooit zo makkelijk geweest voor werknemers. Wanneer bedrijven geen innovatieve systemen gebruiken, moet verlof vaak aangevraagd worden bij de leidinggevende zelf. Hier moet je dus nogal moeite voor doen. Door middel van dit systeem hoeft dat echter niet meer. Met een paar kleine stappen kan je zo verlof indienen bij je leidinggevende.  

Zoek naar een passende oplossing 

Wanneer je niet weet wat de best passende oplossing is voor jouw bedrijf, kan je het beste contact opnemen met een deskundige. Samen met de deskundige kan je namelijk op zoek naar een passende oplossing. Indien je niet zeker bent van je zaak, is het niet verstandig om meteen systemen aan te schaffen. Advies van een deskundige zou hier heel erg behulpzaam bij kunnen zijn. Wanneer je uiteindelijk een passende oplossing hebt gevonden, kan het bedrijf zich nu focussen op de kernwaarden van het bedrijf. Door middel van innovatieve systemen verloopt het bedrijfsleven alleen maar soepeler. Dat betekent dat het bedrijf optimaal kan functioneren. Je bespaart zowel tijd als geld met deze systemen. Specifiek voor het regelen van de administratieve zaken worden soms mensen in functie genomen. Met deze systemen hoef je echter geen mensen in functie te nemen voor administratieve zaken.