Connect2Success
Image default
Internet

Kapsels om dit seizoen te proberen

We hebben de beste kapsels voor 2022 gedeeld, maar als je dit jaar niet de grote hak durft te zetten, zijn er nog tal van manieren waarop je trendy kunt zijn. Haar in 2022 draait helemaal om onderhoudsarme, natuurlijke looks – je natuurlijke textuur omarmen en ermee werken in plaats van ertegen. Blader door een selectie van de meest trendy kapsels zonder poespas en kies jouw favoriet.

Ongedaan gemaakte pony

Deze super eenvoudige kapsel van de klassieke paardenstaart is een must voor de lente en zomer. In plaats van je haar in je nek vast te binden, laat je het een paar centimeter naar beneden vallen en zet je het vast. Een moeiteloos, luchtig kapsel waardoor je er in een oogwenk moeiteloos glamour uit ziet. Je kunt het het beste proberen op lang, niet-gelaagd haar om te veel losse lokken te voorkomen.

Niet geschikt voor jouw haartype? Probeer de Bubble Pony. Bekijk hier de Douglas kortingscode van deze maand

Bubbelpony

Een ander eenvoudig kapsel, maar ook geschikt voor gelaagd haar, de Bubble Pony is een elegante draai aan je favoriete dagelijkse kapsel. Je zult je een Disney-prinses voelen als je deze look rockt, en het bereiken ervan kan niet eenvoudiger.

Trek je haar in een hoge pony, voeg dan om de 2-3 inch een elastiek toe en trek aan beide kanten aan het haar om een ​​afgerond effect te creëren. Voila, de perfecte manier om je lokken te temmen op die slechte haardagen!

Metalen klauwclip

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om er dit jaar met minimale inspanning fantastisch uit te zien, kun je niet fout gaan met een metalen klauwclip. De bescheiden klauwclip is gespot op talloze hoofden van beroemdheden en is een snelle en gemakkelijke manier om je haar van je gezicht te vegen of in een flits een rommelige opsteekkapsel te creëren.

Als je een koele huidskleur hebt, kies dan een zilvertint die bij je teint past. Warmere huidtypes moeten goud of brons proberen voor het beste resultaat.

Dromerige, veerkrachtige krullen

Krullende meisjes verheugen zich, de tijd is eindelijk gekomen om je natuurlijke haar, vliegjes en zo te omarmen. Hoewel je misschien je hele leven hebt geprobeerd om die koppige spiralen te temmen, is groot, veerkrachtig haar de “in” look voor 2022, niet in de laatste plaats dankzij het succes van Euphoria.

Zendaya is niet alleen gezegend met lange, vloeiende lokken, maar ze is er ook een fan van om ze uit te borstelen – ooit beschouwd als een absoluut no-no voor krullen. Creëer je eigen halo van haar door een zachte borstel door je lengtes te halen.