Connect2Success
Image default
Auto’s en Motoren

Gelijk Geslaagd bereidt jou perfect voor op het CBR theorie examen

Gelijk Geslaagd biedt de perfecte theoriecursus scooter aan waarbij alles voor jou wordt geregeld. Jij hoeft je alleen maar in te schrijven, aanwezig te zijn op de dag van de theoriecursus en goed meedoen met de les. Dat is alles. Wanneer je meedoet met onze cursus ben je binnen twee dagen geslaagd voor je scooter theorie.

Wij hebben een unieke lesmethode waar wij al jaren mee werken. Met de tijd hebben we de cursus natuurlijk hier en daar wat bijgeschaafd, maar de hoofdlijnen zijn hetzelfde gebleven. Waarom? Simpel, omdat onze lesmethode nou eenmaal ontzettend goed werkt. Dat zeggen we niet zomaar, het is ook echt bewezen. Want al enorm veel cursisten die onze theoriecursus scooter hebben gevolgd zijn in één keer en bovendien glansrijk geslaagd.

Bij ons leer je op een effectieve en vooral leuke manier de scooter theorie aan. Geen gedoe met dingen die je helemaal niet hoeft te weten, gewoon precies die stof waar op het CBR examen vragen over komen. Omdat we jou de theorie binnen twee dagen aanleren en je daarna direct het CBR examen zal afleggen, zit de theorie lekker vers in je hoofd. Vergeet je dan binnen no time de belangrijke theorie weer? Nee hoor! Dankzij onze lesmethode zal de theorie je een leven lang bijblijven. De lestijden van de scooter theoriecursus zijn als volgt:

  • Zondag van 12.00 tot 18.00
  • Maandag van 07.00 tot 09.00, aansluitend examen bij het CBR

Auto rijbewijs halen met hulp van Gelijk Geslaagd

Ben je de leeftijd van 17,5 jaar gepasseerd en ben je je aan het voorbereiden op het halen van het auto rijbewijs? Ook daarbij kunnen wij jou helpen! De Gelijk Geslaagd theorie cursus auto is een eendaagse theoriecursus: les in de ochtend, examen afleggen in de middag. Ook bij de auto theoriecursus zijn de fantastische resultaten goed zichtbaar: meer dan 95% van de cursisten behaald in één keer het CBR examen. De lestijden van de auto theoriecursus zijn als volgt:

  • Start les om 07.00, je kan je inschrijven voor een dag naar keuze
  • Examen CBR in het begin van de middag

Kom jij ook razendsnel één van onze cursussen volgen zodat je mega snel slaagt voor het theorie examen?

https://www.gelijkgeslaagd.com/