Connect2Success
Image default
Auto’s en Motoren

Slagen voor je rijbewijs in Rotterdam

Woon je in Rotterdam en omgeving en zoek je een rijschool met kwaliteit en toch goedkoop? Zoek dan niet verder! Bij Rijschool Rotterdam is de moto Slaag Altijd! Zakken betekent natuurlijk meer lessen en herexamen met als gevolg extra kosten. Dat wil je natuurlijk niet hebben. Iedereen wenst om in één keer te slagen voor het examen en om zo snel mogelijk zelfstandig achter het stuur te kruipen. 

 

Daarom kies je voor Rijschool Rotterdam!

Rijschool Rotterdam weet dat je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt behalen en hiervoor zo min mogelijk wilt uitbesteden. Ze doen dan ook hun uiterste best om dit voorelkaar te krijgen, want als jij slaagt, slagen zij ook! Dit gevoel geven ze je echt en ze delen de vreugde met je mee. 

Rijbewijs halen hoeft niet duur te zijn. Een unieke, examengerichte lesmethode zorgt er al voor dat je gemiddeld minder rijlessen nodig hebt om te slagen voor je rijbewijs. Hierdoor kom je dus ook goedkoper uit en ben je ook sneller in het bezit van je rijbewijs. Zak je toch voor je rijexamen? Geen probleem! Ze bieden namelijk een gratis herexamen aan. Het is mogelijk om je rijlessen te volgen in een automaat. Je krijgt altijd advies over je rijvaardigheid. De rijinstructeur is erg vriendelijk. Je voelt je al gauw op je gemak alsof je elkaar al jarenlang kent. Rijschool Rotterdam is zeer flexibel. Ze doen er totaal niet moeilijk over om te betalen in termijnen. 

Rijschool Rotterdam heeft hoogste slagingspercentage van Rotterdam en omgeving. Dit is geen score die zomaar wordt behaald. Daarvoor moet je toch echt een verschil maken met andere rijscholen. En dat doen ze zeker! Het beste is natuurlijk om het zelf te ervaren. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles en je eigen ervaring delen. Samen met je rijinstructeur kan je inzien hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Het is een rijschool met meer dan 8 jaar ervaring. De instructeur is goed opgeleid en gecertificeerd. Je wordt altijd netjes thuis opgehaald en afgezet. Rijschool Slaagaltijd is kwalitatief, maar toch betaalbaar. Het is mogelijk om je rijbewijs al binnen 2 weken te behalen. 

 

Begin al vanaf 16,5 jaar met rijlessen

Het is al mogelijk om rijlessen te volgen vanaf 16,5 jaar. Je kunt je examen inplannen op je 17e verjaardag. Ben je geslaagd? Dan kun je onder toezicht van (vooraf door jou bepaalde) ervaren chauffeurs rijden. Op je 18e verjaardag mag je dan al meteen zelfstandig rijden. Hoe jonger je ermee begint, hoe meer ervaring je kunt opbouwen. En de examens worden ieder jaar moeilijker, dus er is geen enkele reden om ermee te gaan wachten.