Connect2Success
Image default
Auto’s en Motoren

Een Mazda CX-3 occasion kopen

De Mazda CX-3 moet concurreren met onder andere de Opel Crosslander en de Renault Captur, iets dat de Mazda overigens bijzonder goed afgaat. De auto zag in 2014 het levenslicht, kreeg in 2018 een update en ondertussen is ook de Mazda CX-3 occasion een zeer gewilde auto.

Ook de occasion is zeer aantrekkelijk geprijsd

De nieuwe Mazda CX-3 is al erg aantrekkelijk geprijsd, dat geldt zeker ook voor de Mazda CX-3 occasion, een zeer aantrekkelijke occasion dus. Mazda levert slechts betrouwbare auto’s en dus kun je met een gerust hart een gebruikte CX-3 aanschaffen. Wees er wel snel bij, want de CX-3 is ook als occasion buitengewoon gewild. Ze vinden steeds snel een nieuwe eigenaar, en dat zegt wel iets over deze mini SUV.

Vooral de versie van 2014 wordt te koop aangeboden

Na de lancering in 2014 volgde in 2018 een update van de Mazda CX-3. Zoek jij dus een Mazda CX-3 occasion, dan heb je in de meeste gevallen te maken met de eerste versie, de versies van na 2018 worden nog slechts zelden als tweedehands aangeboden. Daarvoor is het nu nog te vroeg. Met een Mazda koop je een betrouwbare auto, die overigens opvallend goed presteert, toch best krachtig is en verrassend veel ruimte biedt aan de binnenkant. Overigens is het vinden van een gebruikte CX-3 nog best wel eens lastig, voor occasions in het algemeen geldt dat niet. Je vindt er honderdduizenden op het internet.

Tips en inspiratie

Wil je tips en ideeën over alles wat met de auto te maken heeft en wil je weten hoe ook jij je droomauto vindt? Check dan Autodromen.nl. Het auto blog biedt je steeds het laatste nieuws, heeft informatie over merken en modellen en inspireert je vooral. Bovendien vind je er praktische informatie, bijvoorbeeld over het verzekeren van een auto.