Connect2Success
Image default
Meubels

Waarom gebruikmaken van Schramm bedden?

De Duitse kwaliteit is er één die we allemaal kennen en appreciëren. Deze unieke kwaliteit komt eveneens tot uiting in de bedden die worden gemaakt door het Duitse familiebedrijf Schramm. Voor elk Schramm bed geldt dat ze steevast individueel op maat evenals met de hand wordt gemaakt. Dit zorgt er onder meer voor dat de klanten van dit merk kunnen rekenen op haast een oneindig aantal mogelijkheden op vlak van vormgeving. Wil jij ook graag meer te weten komen over de unieke eigenschappen waar de Schramm bedden over beschikken? Dan is het sowieso de moeite waard om even de informatie door te nemen die je aantreft hieronder op deze pagina.

Alle Schramm bedden met de hand en op maat gemaakt

De eerste reden waarom Schramm bedden door de jaren heen zo ongelofelijk populair zijn geworden heeft te maken met het feit dat ze stuk voor stuk met de hand evenals op maat worden gemaakt. Op deze manier worden er in één klap twee vliegen geslagen. Dit omdat je:

  1. Bent verzekerd van een bed geheel op maat van jouw wensen;
  2. Altijd kan rekenen op de beste details;

Wanneer je een bed gaat kopen spreekt het voor zich dat je graag wil dat deze je het meest optimale slaapcomfort weet aan te bieden. Daarnaast zal je er echter ook zeker van willen kunnen zijn dat je bed een mooie aanvulling vormt op de uitstraling van je slaapkamer. Bovendien spreekt het ook voor zich dat je langdurig zal willen kunnen blijven genieten van haar look & feel. Dit alles is door te kiezen voor één van de bedden uit het aanbod van Schramm steevast gegarandeerd.

Tot maar liefst 7 motoren per ligvlak

Nog één van de meest bijzondere eigenschappen van Schramm bedden heeft te maken met het feit dat deze over tot zomaar even zeven motoren per ligvlak kunnen beschikken. Geen enkel ander merk dat op de markt is terug te vinden is in staat om een gelijkaardige verstelbaarheid aan te bieden. Er zijn verschillende redenen waarom kiezen voor een bed met zoveel motoren een zeer interessante keuze kan zijn. Je stelt het bed namelijk geheel in op basis van jouw wensen. Dit ongeacht waarvoor je de stand wenst aan te passen. Dit kan namelijk zowel omdat je:

  • Televisie wil kijken;
  • Graag een boek wil lezen;
  • De benen of de wervelkolom wil ontlasten;

In ieder geval, voor bijzonder veel mensen geldt dat ze graag de stand van hun bed optimaal willen kunnen aanpassen. Is dat ook een belangrijke vereiste waar jij voor jouw nieuwe bed over beschikt? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat de Schramm bedden ook voor jou de beste keuze zijn.

De unieke voordelen van de stofferingen van Schramm

Kiezen voor één van de verschillende Schramm bedden betekent meteen ook kunnen rekenen op de vele unieke eigenschappen waar de stofferingen van het Duitse bedrijf over beschikken. Wat dit betreft kan je onder meer vaststellen dat er altijd een ambachtelijke stoffering plaatsvindt van het houten frame. Daarnaast is het zo dat de stoffering ook op twee verschillende manieren kan gebeuren. Dit kan zowel strak als door middel van een bedrok. In ieder geval kan je er ook altijd op rekenen dat de stoffering altijd afneembaar is.

 

Jouw ideale bed koop je bij de beddenwinkel Bröring!