Connect2Success
Image default
Telefonie

NuCall, altijd en overal

NuCall is dé oplossing voor de toekomst. De afgelopen maanden waren enorm hectisch. Door de pandemie die de wereld in zijn greep hield stond de wereld op zijn kop. Mensen bleven thuis, en je kon niet meer naar je werk. Voor veel bedrijven is deze periode enorm lastig geweest. Mensen geven minder uit, je moet verplicht dicht blijven en je kunt je werknemers niet meer naar werk laten komen. Enkele voorbeelden met problemen waar je mee te maken krijgt. Ook het bedrijf waar ik werkzaam ben had het lastig. In principe is ons werk prima thuis te doen, maar onderlinge communicatie is essentieel. We moeten gewoon met elkaar in contact blijven als we onze doelstellingen willen behalen. Er zijn echter enkele belemmeringen. Zo hebben veel werknemers geen goede wifi, zijn we niet ervaren met onlinecommunicatie en hebben we bovendien geen goed online communicatiemiddel. Als we wilden blijven voortbestaan, dan moesten we gewoon een oplossing vinden. Bekijk de website van NuCall.

Is NuCall de oplossing

Na een lange brainstormsessie kwamen we uit bij NuCall. Een provider voor de zakelijke markt. Ze kunnen goede wifi en goede communicatiemiddelen garanderen. Dit is precies wat wij nodig hebben. Een professionele partner die ons door deze tijd, en misschien zelfs daarna, helpt. We bekeken even goed de website en oriënteerden naar de eventuele mogelijkheden. Na een poosje overlegd te hebben maakte we onze keuze, en gingen we in zee met NuCall.

Verstandige keuze?

We zijn nu een aantal maanden verder, en ik kan een goed beeld schetsen van wat NuCall voor ons betekend heeft. Sinds de samenwerking met NuCall is gestart verliep letterlijk alles soepeler. Ze hielpen ons met de communicatie en ze zorgden voor duidelijkheid. Nadat we de eerste paar weken zonder hun enorm zaten te klungelen blijkt nu dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. We zijn de afgelopen maanden vliegendsvlug aan het werk gegaan. Iedereen werkt gewoon thuis, maar we zijn enorm nauw in contact. Er is geen onduidelijkheid, en alle systemen werken zoals het zou moeten. Ik ben NuCall echt enorm dankbaar. Ze hebben ons door deze tijd weten te helpen. Ik zou hen aan iedereen aanraden.