Connect2Success
Image default
Webdesign

Toepassingen van digital signage

Digital signage kom je haast overal tegen. Het is de manier om jou als voorbijganger, klant, of zelfs wachtende in een wachtkamer, direct te benaderen met informatie die voor jou op dat moment en op die plek relevant is. Dankzij de expertise van QYN loop je digital signage toepassingen tegenwoordig overal tegen het lijf.

In de wachtkamer

Wachten is niet leuk, dat weet iedereen. Daarom wordt er veel aan wachtverzachting gedaan om zo het wachten wat te veraangenamen. Door het tonen van video, nieuws en sportberichten of bijvoorbeeld OV-vertrekstaten neem je relevante informatie tot je tijdens het wachten. Daarmee lijkt het alsof het wachten minder lang duurt. QYN legt hiervoor een automatische verbinding aan met de bronnen van deze externe informatie. In de digital signage toepassingen van QYN is zelfs een mogelijkheid opgenomen om de actuele wachttijden direct weer te geven. Zodat je weet hoelang je nog wachten moet.

{externalimage}}

Tijdens het winkelen

Je shopervaring wordt steeds vaker verrijkt door digitale etalageschermen met de laatste aanbiedingen en relevante acties. De digital signage toepassingen van QYN zorgen ervoor dat je op het juiste moment je ideale zomerjurk te zien krijgt, of een lokaal relevante vacature. QYN gaat zelfs verder met de installatie van touch screens in winkels zodat je ook als er even geen medewerker beschikbaar is, informatie kunt inwinnen over de nieuwste telefoons en de bijpassende abonnementen. Op die manier helpen de digital signage toepassingen van QYN jou bij het nemen van een aankoopbeslissing.

Op kantoor

Ook tijdens je werk kun je digital signage toepassingen tegenkomen. Het is namelijk de ideale manier voor jouw werkgever om met zijn medewerkers te communiceren. Van inspirerende teksten, tot actuele informatie over jullie producten of diensten, het kan allemaal via digital signage. Ruimte voor interactie is er ook, zodat je mee kunt praten over actuele thema’s en uitdagingen.