Connect2Success
Image default
Webdesign

Toepassingen van digital signage

Met digital signage kun je de klant direct benaderen op een relevante locatie en met de juiste informatie. Zo divers als de manieren zijn waarop je de klant kunt benaderen, zo divers zijn ook de digital signage toepassingen van QYN.

Relevante schermen

Beeldschermen springen in het oog, zeker als er iets relevants op te zien is. QYN helpt je het juiste scherm bij de juiste digital signage toepassing te vinden en zo relevante informatie effectief te delen met je doelgroep.

Retail

Digitale etalageschermen, weten de klant net dat extra zetje naar binnen te geven. QYN digital signage draagt zo bij aan een hogere omzet, een betere branding en een verbetering van de klantervaring. Met gerichte aanbiedingen, calls-to-action en aanraakschermen wordt het nemen van een aankoopbeslissing vereenvoudigd en zelfs gestimuleerd.

Corporate

Medewerkers die geloven in je boodschap weten deze ook beter uit te dragen. Ook hiervoor bestaan digital signage toepassingen. Deze toepassingen zullen je medewerkers op een pakkende manier inspireren en daarnaast ook informeren over actuele bedrijfsinformatie. Daarnaast kun je medewerkers ook interactief betrekken bij actuele uitdagingen en belangrijke thema’s.

Wachtverzachting

Er zijn weinig activiteiten minder leuk dan wachten. Met digital signage kun je de wachtervaring een stuk aangenamer maken. Je klanten kunnen informatie over je producten of diensten tot zich nemen, maar ook het laatste nieuws, de meest actuele sportuitslagen, de weersverwachting of de stand op de beurs bekijken. Dat wacht een stuk prettiger. Dankzij de techniek die door QYN wordt aangeboden, wordt deze externe informatie moeiteloos toegevoegd.

Een digital signage toepassing die echt voor jou is

QYN gaat samen met jou op zoek naar de totaaloplossing die het beste bij jou past. De ervaren vakmensen van QYN zorgt voor het hele scala aan digital signage toepassingen. Zij zorgen voor de technologie, het communicatieconcept en het beheer van de gekozen oplossing.