Connect2Success
Image default
Woning en Tuin

De beste hovenier van Hoorn en omstreken

U zoekt een uitstekende hovenier in Hoorn? Dan is de Noord-Hollandse Tuinman het logische antwoord op u vragen. Een bedrijf wat zich huist in Heerhugowaard en specialiseert in het totaalpakket van tuinonderhoud. De Noord-Hollandse Tuinman heeft een naam: Gert-Jan Klercq, hovenier in hart en nieren. U kunt hem inhuren voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Maakt u zich geen zorgen, u kunt dit ook als particulier doen. Ook is de Noord-Hollandse Tuinman in te huren als u een kleine bedrijfstuin hebt die onderhouden moet worden.

Duurzame hovenier in de buurt van Hoorn

U staat misschien niet altijd stil bij wat een verzorgde tuin kan doen voor de uitstraling van uw huis of bedrijf. Dat hoeft ook niet, want daar kunt u de Noord-Hollandse Tuinman voor vragen. Zijn filosofie is het creëren van een levende tuin, een plek waar u altijd kan ontspannen en genieten van uw stukje natuur.

De Noord-Hollandse Tuinman is een modern hoveniersbedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Onderdeel van een woning of een bedrijf in 2017 is begrip voor de natuur en een organische tuin. Er wordt verantwoord met de natuur omgegaan, omdat hij geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen gebruikt, alleen waar nodig natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Ook ligt de focus op het recyclen van tuinafval en gebruikte materialen tot natuurlijke bemesting. Zo gebeurt dit ook in het bos, in de natuur, en ontstaat een gezond en natuurlijk bodemleven waar beplanting zich sterk ontwikkelt, en ongewenste begroeiing nauwelijks een kans krijgt.

De Noord-Hollandse Tuinman hecht vanwege het feit dat het een eenmansbedrijf is veel waarde aan persoonlijk en informeel contact. Bent u geïnteresseerd in een complete herinrichting van uw stukje natuur, of moet het enkel opgeknapt worden, schroom dan niet naar www.denoordhollandsetuinman.nl te gaan en contact met Gert-Jan op te nemen.

Neem snel contact op voor een geweldige tuin!

Wilt u uw bedrijfspand een verzorgde en unieke uitstraling geven met een mooie tuin, of wilt u de natuur dichtbij u hebben ondanks dat u in een bakstenen huis woont, neem dan snel contact op en ontwerp samen met de Noord-Hollandse Tuinman de duurzame tuin waar u niet meer weg te slaan bent.