Connect2Success
Image default
Beauty en verzorging

Real Techniques kwasten bij Beauty88.nl

De kwasten van Real Techniques zijn niet meer weg te denken uit menig beautycase: niet zo gek ook, want de kwasten zijn van hoge kwaliteit en maken het jou een stuk makkelijker om je make up aan te brengen. Als je nog niet bekend bent met de kwasten van Real Techniques wordt dit de hoogste tijd: je zult niet meer zonder kunnen nadat je de kwasten eenmaal hebt gebruikt! In dit artikel kom je meer te weten of de kwasten van Real Techniques en waar je deze makkelijk en snel kunt bestellen: in de webshop van Beauty88!

De kwasten van Real Techniques

Real Techniques kwasten werden in 2011 gelanceerd en sindsdien eigenlijk niet meer weg te denken uit de cosmetica-industrie. Het merk is opgericht door de zusjes Nicola en Samantha Chapman. Zij begonnen met filmpjes maken op Youtube om vriendinnen te kunnen laten zien hoe ze bepaalde make up looks makkelijk zelf konden maken. De filmpjes werden steeds meer bekeken en uiteindelijk leidde het miljoenen kijkers. Real Techniques werd geboren uit pure passie voor make up, en voor een goede make up look heb je nu eenmaal de juiste kwasten nodig.

Bij Beauty88.nl vind je het complete aanbod Real Techniques kwasten. Of je nu gaat voor de welbekende basisset met alle basiskwasten om je make up look eenvoudig te maken (poederkwast, foundationkwast, oogschaduwkast etc.) of het befaamde oranje make up sponsje: Beauty88.nl heeft het allemaal!

Real Techniques kwasten bestellen?

Wil je de kwasten van Real Techniques uitproberen of ben je al eerder overtuigd door dit prachtige merk, en wil je je kwasten set uitbreiden? Op de website van Beauty88.nl vind je een overzicht van alle Real Techniques producten en kwasten. Je vindt er ook extra informatie over de kwasten van Real Techniques en kunt zelfs beoordelingen lezen van andere gebruikers voordat je besluit een bestelling te plaatsen. Plaats je op werkdagen voor half vijf je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis! En bestel je voor veertig euro of meer, dan is de verzending helemaal gratis. Een kleine waarschuwing: als je de kwasten van Real Techniques eenmaal hebt gebruik zul je niet meer zonder kunnen!