Connect2Success
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van Sleek make up

Iedereen doet tegenwoordig hard zijn best om er goed uit te zien, make up van Sleek is hier een goed hulpmiddel bij. Het is namelijk een merk wat erg hoog in het vaandel staat bij een bepaald segment. Mijn omgeving gebruikt het heel veel, van hen hoor ik dat het lang op de huid blijft zitten en het hierdoor gebruikt kan worden bij evenementen die een hele dag duren. Bij Beauty88 wordt het al een hele tijd verkocht, maar naast Sleek zijn er erg veel andere merken die in het assortiment zitten. Een medewerker van Beauty88 vertelde mij dat ze heel erg verbaasd is hoe weinig er voor Sleek gekozen wordt, ze ziet dit toch als het merk met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Waarom Sleek?

Zoals ik in de bovenstaande alinea al noemde is Sleek een make up merk wat een goede verhouding heeft tussen de kwaliteit van het product en de aanbodprijs. Met de kwaliteit van make up wordt vooral gekeken naar hoe lang het op het gezicht blijft zitten en het mooi blijft. Bij Sleek is beide het geval, vierentwintig uur blijft de make up op het gezicht en hierna ziet het er nog net zo mooi uit als op het moment dat je het erop hebt gedaan. Bij Beauty88 wordt een breed scala aan merken aangeboden, zoals Max Factor en andere topmerken. Sleek is niet de goedkoopste, maar zit wel mooi onder de gemiddelde prijs van alle merken, in dit segment onderscheidt Sleek zich wel mooi in de kwaliteit van het product.

Meer weten?

Op de website van Beauty88 staat veel informatie over het aanbod en het verschil tussen Sleek en de concurrenten. Zodra je dit allemaal bekeken hebt moet je voldoende informatie hebben om een keuze te maken welk make up merk het beste bij jou past. Je kunt natuurlijk ook binnenstappen in de winkel om je van deskundig advies te laten voorzien. Sleek is een merk wat erg veel gebruikt wordt voor festivals bijvoorbeeld, hier heb je niet de gelegenheid om je tussendoor even opnieuw op te maken. Ga naar onze website voor meer informatie over Sleek Make Up.