Connect2Success
Image default
Vervoer en transport

BTC Scooter

Mijn naam is Max en vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over de BTC scooter. Allereerst moet ik vermelden dat ik jarenlang heb gereden op allerlei verschillende scooters. Zo begon ik met een kleintje toen ik zestien was. Inmiddels ben ik een echte kenner geworden. Ik heb uiteraard mijn rijbewijs voor de auto gehaald, maar ik ben nog altijd verkocht aan de scooter. Ik heb zelfs mijn motorrijbewijs gehaald. Dit rijd ik ook regelmatig, maar ik merkte toch dat ik het vaakst op een scooter te vinden ben. Mijn persoonlijke favoriet is inmiddels een BTC scooter. Daarom wil ik deze vandaag ook aanprijzen.

Waarom een BTC Scooter

Sommige weten dat ik een echte verzamelaar van scooters ben. Ik heb daarom ook een groot aantal modellen bij mij achter staan. Hier staan drie BTC scooters tussen. Dit omdat de BTC scooter een budget scooter is, maar toch ontzettend goed is in wat hij doet. Dat is de eerste reden waarom ik deze scooter zo kan waarderen. Ze gaan ontzettend lang mee en dat voor deze prijs. Het eerste model binnen dit merk heb ik gekocht toen ik negentien was. Hiervoor reed ik een model van een ander merk wat al snel uit elkaar viel. Dat had ik vervolgens ook verwacht van dit model toen ik het aanschafte. Maar dit gebeurde totaal niet. Integendeel, ik heb hem nog steeds! Dat maakt dat ik erg enthousiast ben hierover. Hiernaast is het merk een Nederlands merk. Hier ben ik best wel trots op. Tegenwoordig kopen we zoveel in, maar waarom kijken we niet eerst naar onze eigen talenten en producten. Daarom ben ik een trouwe koper en fan geworden van het merk. Naast de goedkope prijs en de kwaliteit, ben ik ook nog redelijk nationalistisch.

Waar kopen we dit model?

Waar kunnen we er eentje aanschaffen? Dat is geen moeilijke vraag. Polderscooter is namelijk een webshop die verschillende scooters aanbiedt. Omdat deze site erg goedkoop is, dring ik er op aan om hier eens een kijkje te gaan nemen. Deze hele maand hebben ze op veel verschillende modellen tien procent korting. Dit is heel fijn als je zoiets gaat kopen. Hij mag dan goedkoop zijn, een scooter kopen kost altijd veel geld.