Connect2Success
Image default
Woning en Tuin

Geen moment spijt van onze schuifpui

Het plaatsen van een schuifpui is iets dat al een tijdje op ons verlanglijstje stond. Wij waren op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat op een goede en nette manier een mooie schuifpui bij ons konden plaatsen. Toen wij op internet gingen kijken naar de verschillende mogelijkheden bij ons in de omgeving (Arnhem/Ede), kwamen wij natuurlijk al gelijk wat horrorverhalen tegen. Wij wilden ons hierdoor niet laten afschrikken en waren ons ervan bewust dat je deze verhalen altijd erg snel tegenkomt op het internet. Onze woonkamer was namelijk redelijk klein en het was voor ons de bedoeling om een ruimer gevoel te creëren door middel van het plaatsen van een schuifpui. Deze schuifpui vonden wij bij Schipper Ede.

Een schuifpui kopen in onze omgeving

Toen wij ons meer gingen focussen op de verschillende mogelijkheden met een schuifpui bij ons in de omgeving, zijn er uiteindelijk een aantal aanbieders geweest waar wij een offerte hebben aangevraagd. Het viel ons erg snel op dat Schipper-Ede erg persoonlijk in zijn aanpak was en aantoonbaar kon laten zien dat hij in het verleden al mooie resultaten had neergezet. Uiteindelijk heeft dit er ons toe doen besluiten om met Schipper-Ede in zee te gaan, wij hebben hier nooit een moment spijt van gehad!

Meerwaarde voor het huis

Al snel kregen wij te horen dat een schuifpui nog veel meer voordelen heeft. Zo zou een schuifpui ook voor wat meer veiligheid zorgen. Doordat de schuifpuien voorzien zijn van het politiekeurmerk, is het voor inbrekers lastiger om in te breken en krijg je een veiliger gevoel. Ook is een schuifpui een meerwaarde voor het huis. Als wij in de toekomst ons huis willen verkopen, hebben wij een schuifpui wat kan zorgen voor een hogere waarde van ons huis. Het laatste grote voordeel waardoor wij over de streep werden getrokken, is dat de schuifpuien van Schipper-Ede makkelijk te openen- en te sluiten zijn. Hierdoor kunnen onze kinderen ook makkelijk naar binnen en naar buiten tijdens de lekkere zomerse dagen.

Persoonlijke aanpak

Een schuifpui van Schipper Ede is wat ons betreft aan iedereen aan te raden. Wij hebben er geen moment spijt van gehad en gunnen iedereen de persoonlijke aanpak van Schipper Ede!