Connect2Success
Image default
Vervoer en transport

Een koerier inhuren in Utrecht

Op zoek naar een koerier inhuren in Utrecht die snel je diensten of producten vervoert? Wij staan voor u klaar om snel en vakkundig je diensten of producten te vervoeren. Wij zijn een geschikte partner als het gaat om een koeriersdienst en boodschappendienst in de omgeving van Utrecht. We leveren niet alleen in deze regio, maar je zending of pakket wordt in geheel Nederland en Europa op de juiste bestemming afgeleverd. Dit gebeurt uiterst betrouwbaar en zorgvuldig. Zo krijg je altijd een bevestiging van aflevering als je zending is bezorgd op het afleveradres. Ook kunnen we je telefonisch op de hoogte houden van de aflevering en bezorging.

24/7 bereikbaar

Een koerier inhuren in Utrecht is gemakkelijk en kan altijd. Wij bieden namelijk een 24-uurs service en zijn zeven dagen per week beschikbaar. Altijd bereikbaar dus. Het zijn daarnaast ook nog eens uitstekende chauffeurs en weten overal de weg. Ze beschikken allen over een Verklaring Omtrent Gedrag. De chauffeurs zijn allemaal verzekerd voor transportgoederen en ze hebben allemaal een hoog verantwoordelijks gevoel. Met een koerier inhuren in Utrecht u erop rekenen dat u pakketje of product bezorgd wordt op het moment dat u het wilt. Daarnaast zorgen we ervoor dat poststukken en zendingen tot 500 kilogram worden door ons afgeleverd op bestemming.

Wij staan altijd voor je klaar

We werken service- en klantgericht tegen een lage prijs. Zo rekenen we al vanaf 35 eurocent per kilometer exclusief BTW en dieseltoeslag. We kijken altijd naar de wensen van de klant en als je een koerier inhuren in Utrecht dat ben jij diegene die alles bepaald. Geen vraag is ons te veel en elke bestemming in Nederland en Europa is haalbaar voor ons. Wil je een koerier inhuren in Utrecht? Dan kun je het offerteformulier invullen. Wij staan voor je klaar met het snelle verzenden van producten of poststukken.