Connect2Success
Image default
Vervoer en transport

Laat Frigo Group u ontzorgen

Het opslaan en transporteren van levensmiddelen, dat is waar het Frigo Group team op dagelijkse basis mee bezig is. Dit specialistische werk vraagt om 100% toewijding en stiptheid. Een klein foutje kan al ten koste gaan van de versheid van de producten. Ook is deskundigheid nodig. Terwijl fruit en verse groenten gekoeld worden opgeslagen, is het noodzakelijk kip, vis en vlees diep ingevroren te bewaren. Brood, gebak en desserts zijn erg gevoelig voor temperatuurschommelingen. Het is dus zaak zo snel mogelijk te laden en lossen. Zodra de pallets met broodartikelen bij het koelhuis aankomen, worden ze gelost. De koude-keten wordt zo niet onderbroken.

Frigo beschikt over de vergunningen K en B voor vlees. Aanvullend is de firma in het bezit van de douanevergunning Entrepot C. De verschillende temperaturen in het koelhuis en de vriestunnel worden bij Frigo Group volcontinu in de gaten gehouden. De moderne vrachtwagens voor diepvriestransport waar de Frigo chauffeurs in rijden, zijn qua temperatuur heel precies in te regelen. Bij alle processen van Frigo Group staat duurzaamheid centraal. Zo wordt het afval zoveel mogelijk gescheiden en zijn de machinekamers volledig energiezuinig ingericht. Bij Frigo gaat het zeker niet alleen om transport in Nederland. Frigo opereert internationaal. Dag in dag uit rijden de vrachtauto’s naar België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Oost-Europese en Scandinavische landen.

Sinds de zomer van 2021 is Jan Kamphuis managing director van Frigo Group Transport (FGT) en Frigo Group Logistics (FGL). FGT, FGL en Frigo Group Nieuw-Vennep vormen samen Frigo Group.  Het familiebedrijf bestaat sinds 1973. Naast de eerdergenoemde versproducten worden ook staal en machines van A naar B gebracht.

Frigo Group is bereikbaar via +31 850 440 600 / +31 252 419 017 en info@frigogroup.com. U kunt ook langsgaan om al uw vragen te stellen. Wilt u dan wel even een afspraak maken van te voren? We geven u alvast de adresgegevens.

 

Frigo Nieuw-Vennep

IJweg 1635

2151 MR  Nieuw-Vennep

 

Frigo Group Logistics & Frigo Group Transport

Iepenwei 7

4191 PD  Geldermalsen

https://www.frigogroup.com/nl/