Connect2Success
Image default
Zakelijk

Meer over Dymo 99010

Steeds meer mensen gaan online op zoek naar de juiste labels, misschien ben jij wel op zoek naar Dymo 99010? Het zijn hele degelijke labels en deze zijn compatibel met bijvoorbeeld een Dymo Label Writer 450. In totaal vind je op een hele rol maar liefst 130 etiketten en deze hebben een afmeting van 89 mm x 28 mm. Ze worden met name gebruikt als adreslabel voor brievenbus post.

Je kunt bijvoorbeeld aan de hand van bepaalde software je eigen adreslabels ontwerpen en dan zo afdrukken en gebruiken. Dit maakt het erg persoonlijk en veel mensen vinden het ook leuk om zich hiermee bezig te houden.

Online Dymo 99010 bestellen

De Dymo 99010 heeft een sterke lijmkracht en daarom zijn de etiketten ook verzekerd van goed vasthechten! Ze zijn gemaakt van thermisch materiaal en door middel van warmte wordt er dus tekst op geplaatst en niet door middel van inkt (zoals je het vaak kent). Laat je maar eens goed informeren over wat er allemaal kan en dan kun jij zelf nagaan of dit hetgeen is wat jij zoekt.

Mocht jij er al ervaring mee hebben opgedaan dan wil je niet meer anders en weet je al wat het gemak en de vele voordelen zijn van de Dymo 99010 labels. Mocht je er vragen over hebben kun je altijd contact opnemen en kan er iemand met je meekijken welke labels je precies nodig hebt. Ook wanneer je twijfelt heb je de mogelijkheid om contact op te nemen. Zij staan je namelijk graag te woord om je zo goed mogelijk te helpen.