Connect2Success
Image default
Woning en Tuin

Een tuinkas van Buiten-Goed.com

Een tuinkas van ons is een uitstekende oplossing wanneer u van tuinieren houdt, maar u een (professionele) ruimte mist om allerlei groenten, fruit en (medicinale) kruiden te kweken. Met een tuinkas haalt u een prima oplossing in huis (tuin). Ze zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Waardoor een tuinkas zelfs heel goed toe te passen is in een kleine(re) tuin of op een balkon.

Waarom een tuinkas?

Met uw eigen tuinkas bent u minder afhankelijk van het weer. Allerlei weersinvloeden sluit u door middel van een tuinkas buiten. Zo hebben uw plantjes in een tuinkas uiteraard geen last van de wind of stormen. Hierdoor zijn zelfs de kwetsbaarste en fragielste plantjes vanaf het begin van hun groei naar een volwassen plant beschermt. Een tuinkas is bevorderlijk voor de lichtinval en in een tuinkas blijft de groeizame warmte bewaard. U bepaalt immers zelf de hoeveelheid licht die uw planten krijgen en u reguleert zelf de temperatuur binnen in uw tuinkas. Daarmee stimuleert u zelf de groei van alle planten. Een groot voordeel van een tuinkas van Buiten-Goed is toch wel dat u gedurende het hele jaar de mogelijkheid heeft planten te weken. Een kas bij je woning. Altijd een goed idee.

Voordelen van een tuinkas

Wanneer u graag tuiniert, tuiniert u het liefst het hele jaar door, met een tuinkas krijgt u deze kans. Zonder tuinkas zijn normaal gesproken groenten en fruit alleen in de zomermaanden te kweken. Of slechts in een bepaald seizoen. Maar niet wanneer u een tuinkas heeft. Met een tuinkas behoort dit voorgoed tot het verleden. Bijkomend voordeel is dat u met een tuinkas niet alleen in de zomermaanden geld bespaart. Met een tuinkas bespaart u het hele jaar op uw kosten voor groenten en fruit. Normaal kun je immers alleen in de zomer groenten als tomaten, paprika’s en komkommers in de buitenlucht kweken. Met een tuinkas is dat definitief verleden tijd. Hierdoor bespaar je het hele jaar door (veel) geld op groente, kruiden en fruit. Extra voordeel? Je weet zeker dat alle groenten en fruit duurzaam gekweekt is. Zodat je het hele jaar door lekker kunt smullen van producten uit eigen tuinkas. Dat is een genot voor iedereen die graag tuiniert.

Neemt u gerust contact op met Buiten-Goed wanneer u na het lezen van dit blog geïnteresseerd bent geraakt en wilt weten of een tuinkas ook in uw persoonlijke situatie mogelijk is.