Connect2Success
Image default
Woning en Tuin

Waarom rolgordijnen op kantoor?

Een kantoorraam zonder gordijnen is kaal, kil en ongezellig, met rolgordijnen kunt u het kantoor heel gemakkelijk verfraaien. Een rolgordijn is naar uw persoonlijke wens door M + N Projecten voor u samen te stellen. M + N Projecten heeft zich gespecialiseerd in de aankleding van zakelijke projecten en kantoorpanden. Zij weten dankzij hun tientallen jaren aan ervaring wat belangrijk, noodzakelijk, fraai en verfrissend is voor elk kantoor.

De kwaliteit van de rolgordijnen van M + N Projecten komt volledig tot uitdrukking nadat deze door de professionals van M + N Projecten zijn opgehangen. Wanneer u M + N Projecten inschakelt heeft u zelf geen omkijken naar het correct ophangen van uw rolgordijnen voor uw kantoor. Dus zelf geen gedoe met boren en schroeven. Dit wordt met vakmanschap voor u gedaan.

Voordelen van rolgordijnen op kantoor

Met rolgordijnen op kantoor kunt u de zon op een heel eenvoudige manier buiten sluiten. In feite is een rolgordijn kwalitatief hoogwaardige stof die om een buis, netjes, stofvrij en onzichtbaar kan worden opgerold in een zogenaamde ‘koffer’. Deze ‘koffer’ is qua uiterlijk compleet aan te passen aan uw persoonlijke wensen voor uw kantoor en werkplek.

Het rolgordijn voor kantoor is net als in een thuissituatie met de hand te bedienen of elektrisch. Net wat beter past bij het interieur, of bij uw persoonlijke wensen voor het gebruiksgemak voor uw medewerkers op kantoor.

Bij M + N Projecten heeft u ook bij het kiezen van de kleuren voor het rolgordijn de keuze uit een grote range aan kleuren. Daarnaast kunt u zelfs kiezen voor verduisterende rolgordijnen op kantoor. Maar ook transparante stoffen of half transparante stoffen. Naar welke kwaliteit stof of kleur uw voorkeur ook uit gaat, met een rolgordijn van M + N Projecten haalt u altijd een populaire zonwering voor op kantoor in ‘huis’.

Grote afmetingen mogelijk voor alle rolgordijnen op kantoor

Ook de rolgordijnen voor kantoor zijn net als de overige raambekleding die M + N Projecten kan leveren, leverbaar in grote afmetingen. Het maximale bedekbare oppervlakte voor een rolgordijn is maar liefst 3 meter x 3,20 meter. Dus ook bij grotere raampartijen zijn de rolgordijnen van M + N Projecten uitermate geschikt als raambekleding.