Connect2Success
Image default
Woning en Tuin

Huis & tuin

Het is weer lente en we gaan weer werken aan de huis & tuin. Dit is ieder jaar weer een ontzettend leuk onderdeel. We gaan de tuin weer in, de zon staat weer in de lucht, heerlijk. Ook willen we het binnen weer wat vernieuwen en massaal gaan mensen naar de Praxis of de Kwantum. De muur moet misschien een nieuw kleurtje of het bankstel mag wel eens vernieuwd worden. Kortom, het is tijd voor de lente, het is tijd voor een vernieuwing van het huis. U kunt ook direct naar de website www.woning-en-interieur.nl gaatn voor meer informatie.

Tips voor huis & tuin

Laten we het begin van de lente beginnen met alle trends voor het voorjaar en de zomer. Dit doen we door zowel naar binnen als buiten te kijken. We beginnen met de woonkamer. Het is al een langere tijd een trend om een van de witte muren in een kleurtje te verven. Wat je nu vooral ziet is dat dit nog steeds wel gaande is. Echter is de kleur veranderd. Waar het eerst een warme bruinere kleur was, is dit nu veranderd in frisse grijze kleuren. Ook zie je dat de warme wit, ook wel gebroken wit genoemd, niet meer in is. Als we wit willen, willen we ook echt wit. Geen kleurtje en zeker geen geel. Ook in de tuin zijn er wat veranderingen. Zo zie je bijvoorbeeld dat iedereen massaal alles laat bestraten om vervolgens een aantal plantenbakken hierop te zetten. Toch komt de bamboe stijl ook steeds meer in. We zien dat alles wat je jezelf inbeeld in Bali zich verplaatst naar de Nederlandse tuinen. Een prachtig gezicht en een leuke verandering, vinden wij. Daarom zijn er genoeg nieuwe trends waar u deze zomer wel zoet mee bent.

Huis en comfort

De site huis en comfort is een site dat vol staat met accessoires voor in huis & tuin. Daarom is dit een leuke toevoeging aan de trends van deze zomer. We houden namelijk nog steeds van leuke hebbedingetje en deze zijn nog steeds op veel plaatsen te koop. Als je al deze dingen samen neemt ben je het hele voorjaar zoet met alle leuke dingen in je huis en je tuin. Kortom, waar wacht je nog op? Je kunt beginnen!

Gerelateerde artikelen

Een prachtig rieten dak voor uw huis

Schaepmeester Schilderwerken is dé schilder in Nijmegen

Verhuisdozen niet alleen om te migreren doch ook om mee te construeren en creatief te knutselen.