Connect2Success
Image default
Woning en Tuin

Waarom een houten vloer zo mooi is

Een houten vloer vind ik persoonlijk heel erg mooi, sinds 2013 heb ik er ook in in mijn huis liggen en nog steeds heb ik geen spijt van de beslissing om dit te laten leggen, het geeft mijn huis namelijk een stuk mooier uiterlijk ben ik van mening. Ik heb Bax Houthandel ingeschakeld om dit bij mij te monteren en ik ben erg blij met hoe het verlopen is en met het resultaat, heel veel mensen die over de vloer komen geven mij complimenten. Een houten vloer is ook niet iets waar veel mensen aan denken bij een huis wat modern ingericht is, een stenen vloer wordt hiervoor sneller als gebruikelijk beschouwd, in mijn ogen is dit een enorme misvatting, want een houten vloer kan namelijk ook een hele strakke look geven als deze egaal is. Bij Bax Houthandel zijn er veel opties wat betreft een houten vloer, er zijn talloze soorten, van eikenhout tot beukenhout, het is allemaal beschikbaar.

Waar is een houten vloer mooi?

Een houten vloer is iets wat eigenlijk in praktisch iedere omgeving toepasbaar is en het mooi maakt, zo kan het in een kantoor gebruikt worden, maar ook gewoon in de woning. Veel mensen kiezen ervoor om de hele verdieping met hetzelfde hout te vullen. Het maakt bij een houten vloer namelijk niet uit of dit nu in de keuken ligt of in de woonkamer, bij vuil is het altijd makkelijk af te nemen. Dit geldt vooral als je kiest voor een wat strakkere vloer met weinig reliëf, bovendien heeft dit als voordeel dat het makkelijk is met stofzuigen of dweilen, als je kiest voor een meer robuuster karakter moet je goed nagaan of het wel verstandig is voor in de keuken. Bij Bax Houthandel kunnen ze u precies vertellen wat handig is en wat niet als het gaat om het plaatsen van een houten vloer, er komt namelijk meer bij kijken dan de meeste mensen denken.

Nog niet overtuigd?

Als je nog niet overtuigd bent dat je een houten vloer moet aanschaffen bij Bax Houthandel dan begrijp ik dat. In dit geval adviseer ik om Bax Houthandel te bezoeken en te zorgen dat je wijzer wordt van hen.